בלחסן אתה שועל!!!!!

yeahod

New member
מברוק

שועל? אריה אמיתי!!!!! ואפילו לא גרם פחות.. סחתיין עמנואל ווינר!

aabramovich

New member
עמנואאאאאאללללללל תעשה לי

סולם גנבים! תותח על חסר מעצורים!!! גם יפה, גם אופה

../images/Emo97.gifתודה לך בועז ולכל המברכים !

תרכיז כהה של כאב, אוויר (יענו חוסר אוויר) מדרגות דחוס ומזוהם מכל יציאות פינות העישון, ויציאה ל"פלטה" של גג הקומה ה-50! סחטיין גדול לעמית פיין על הפייט העיקש.

המנצח במירוץ כזה צריך גם להיות חזק בנג"ש

כל הכבוד! המנצח במירוץ כזה צריך גם להיות חזק בנג"ש. במידה ולא הבעיה היא שרוכבים מפחדים מחוב חמצן שכרוך בסיבוב הילוכים כבדים ובפחד מעליות. עדיף לטוס בעליה ולהתפרק מאשר לזחול. הפיתרון הוא אימוני כוח שלא משנים את ה-BMI של רוכב בעל שומן של כ10% ופחות ואינטרוואלים של 100% למרחק של 1 קילומטר, גם בעליה. במישור יש לנסות אינטרוואלים של 1 קילומטר , אחר כך 2, אחר כך 5 קילומטר. לא כדאי להיות במישקל אידיאלי כל העונה. 10% בהחלט טוב מאוד. לרדת מ10% רק אחרי הכנה אינטנסיבית.

תודה על הברכות! בקשר לנג"ש...../images/Emo121.gif

אני מוכרח להודות שאת תחום הנג"ש כמעט זנחתי, דהיינו השקעתי בו פחות כמטרה תחרותית בשנים האחרונות. יכול להיות שזה נובע מ"ההשלמה" וההבנה שאדם עם פיזיולוגיה כשלי - משקל נמוך ועם BMI נמוך מאוד, הוא פחות או יותר חסר אונים לבדו מול הרוח... בפעמים שכן רכבתי נג"ש, נוכחתי לדעת שהמצב לא כזה גרוע: היכולת "לסבול כמו כלב" לאורך זמן, מפצה על החיסרון הפיזיולוגי-גופני. רכיבה בעליות היא האגף המועדף עלי, אולם ע"מ להצליח במירוצים, אין אפשרות לרכוב רק בעליות וצריך להיות מספיק חזק במישורים, גבעות, ספרינטים ובשינויי קצב. להבדיל מרכיבת נג"ש: את הרכיבה במישורים, רכיבה "קלאסית" לא זנחתי. ההיפך הוא הנכון, בשנים האחרונות עבדתי והשקעתי ברכיבה במישור הרבה יותר מאשר בעליות, וזאת על-מנת לתקן ולשפר את הצד היותר חלש שלי. להפתעתי, ההתחזקות במישור חיזקה אותי גם בעליות, ובעיקר הגבעות הלא-תלולות המצריכות כוח, להבדיל מעליות תלולות הנשענות על המשקל הקליל כיתרון. רוכב נג"ש מצטיין כפי הנראה כבר לא אהיה, אך בתור אימון שיכול ואמור לשפר מגוון יכולות, אני מסכים בהחלט שאימון נג"ש הוא כזה!

יפה !

יפה מאוד! לא ממש מכיר את הבחור אבל כל הכבוד למי שמוכרח את הסבל המוזר הזה...
ככה זה בדמוקרקי אנשים אוהבים לסבול

../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif../images/Emo47.gif כבוד למגזר !!!!

עמנואל ידידי כל הכבוד ! בניגוד להרגלי - גם אני חסר מילים, כמעט כמוך אחרי הריצה ( והתיאור הקצר והממצה) לשמוע ולקרוא את זה - זו הרבה שמחה לשבוע חדש שמתחיל פשוט נהדר שאאאאאאאאפו ! יוסי ומעיון קצר במוסף הארץ היום - אשלח לך את הכתבה, מאתה אמור" "לכל שועל, יש מוצאי שועל ולכל מדרגות- יש שועל מעופף (הלא הוא שמו הרשמי והעממי של עטלף הפירות...)

Sybh

New member
עמנואל יא שולתתת!

אני אמסגר את ה-cyclosport שמכרת לי לפני ארבע שנים ואתלה על הקיר

למעלה