בלזות...

YHS

New member
מעולם לא הצלחתי להבין

את אלה שנוסעים חצי מדינה בשביל לחסוך 10 שקלים. (ואיני אומר ששואל השאלה הוא כזה, חו"ח). נסיעה מת"א לטיסן הקריות היא 120 ק"מ לכל כיוון, בערך. כלומר - 24 ליטר הלוך חזור - בערך 160 שקל. נניח שטיסן הקריות ימכור ב 10 אחוז הנחה - צריך לקנות בלזות ב 1600 שקל לפחות כדי שזה יהיה כדאי. אין בנאמר כדי לשלול את פרנסתו של בני, שהוא בחור נחמד ומגיע לו להתפרנס בכבוד. לעיתים עדיף לעשות את השיקול הגלובלי לגבי רווח והפסד ולחפש חנות מתחת לבית, גם במחיר מעט גבוה יותר, גם כדי "לטפח" ספק קבוע. לעצם השאלה - יש בלזות בחנויות הטיסנים הידועות במרכז וגם אצל וילנצ'יק בסוף אלנבי.

yami11

New member
שכחת שיש מישלוחים בעולם

שכחת שיש מישלוחים בעולם! העיקר לא לפרגן לכותב הודעה יש רשימת חנויות בקישורים

Flat spin

New member
אני מכיר אותו. בטוח שהוא לא שכח

כנראה הוא סתם לא זכר

YHS

New member
היכן

ראית כאן חוסר פירגון? קרא שוב, ולעומק, את מה שכתבתי. יש דברים שאי אפשר לקנות במשלוח. רוצים לראות ולמשש, בטח כשקונים בכמויות. והבעתי דיעה כללית.

אוהד חן1

New member
ידידי אתה צןדק אבל לא בדיוק

כמו שחברנו אמר יש משלוחים ועלותם לפעמים הרבה יותר זולה... אני גם בונה בכמויות כל טיסן לפחות פעמיים( באחד הטיסנים שאהבתי ייצרתי 5 קיטים במקביל) כי בשלב הייצור אין כמעט עוד עבודה התוספת העיקרית זה בהרכבה של הקיט. כך שאצטרך כמויות יחסית גדולות שההפרשים הקטנים יכולים להפוך גדולים.

אוהד חן1

New member
צירפתי עוד תמונה

של הפרוייקט הישן הזה ... ייצרתי 3 קיטים של MORRIS KNIFE בניתי רק 2 . השלישי עוד מחכה...

תשובה (אובייקטיבית)

מה זה "די הרבה" בלזה? הבט, מעט מאד בונים היום בכלל ולכן אל תצפה להרבה תשובות, וגם לא יהיה נכון שכל משיב ימליץ על החנות "הרגילה" שלו, ולכן כמה עצות: - הכן רשימה מפורטת ופנה למספר בעלי עסק בארץ לקבלת הצעות מחיר כולל או לא כולל משלוח אליך (בהנחה שאתה לא רוצה לבחור ולאסוף בעצמך) - יש רק פורום טיסנאות אחד בארץ עם יחסית כמה חבר'ה שבונים ודברים די גדולים - פורום הסקייל - ולכן כדאי מאד שתשאל שמה (חלקם מזמין בלזה מחו"ל בכלל...) - לאחר מכן עשה לך את שיקולי הכדאיות מהיכן ואיך לרכוש. בהצלחה.

אוהד חן1

New member
כן אני מהדור הישן...

אני חזרתי לענף לאחרונה ואני כן מאותם אלו שבונים הכל מתוכניות ... חבל שאין עוד הרבה כאלה ... תודה על העצה באמת אעשה זאת

עוד נקודה קטנה...

שים לב מה אורך הלוח שכל חנות מוכרת. בעבר כולן מכרו לוחות באורך אחיד של 91 ס"מ, היום חלקן מוכרות באורך 100 ס"מ כאורך סטנדרטי, ולכן כאשר אתה משווה מחירים קח זאת בחשבון, בכל זאת זה עוד 10% חומר...ויכול להתבטא במחיר (ובצדק)

למעלה