בלו טוף בנייד

בלו טוף בנייד

יש לי נייד של LENOVO N200 והנורה של BLUETOOTH כל הזמן דולקת למרות שאין לו לאן להתחבר, יש לי הרגשה שהוא סתם גומר לי את הסוללה, איך אני מכבה אותו? אגב, בנייד יש WINDOWS VISTA.

אף אחד בפורום לא יודע איך לכבות BLUETOTH ?

בבקשה תאזרו לי, איך אני מכבה את הBLUETOOTH במחשב הנייד N200 עם WINDOWS VISTA????

RoyBO

New member
אצלי בדל יש סמל בסרגל התחל

מקש ימני- בטל. או דרך לוח הבקרה- מערכת- מנהל התקנים.

ניסיתי ממנהל התקנים...

אחרי שביטלתי אותו ממנהל התקנים הנורה עדיין דלקה! הדבר היחיד שמצאתי כדי לכבות אותה זה הכפתור כיבוי של כל האל-חוט בנייד בצורת חומרה, וזה לא עוזר כי אז גם הWIFI לא עובד, יש עוד דרכים?

הנורה פשוט לא נכבת

מצאתיאיך לכבות את הBLUETOOTH דרך הNETWORK CONNECTIONS וכיביתי אותו משם אבל הנורה בנייד עדיין דולקת!!! מה הבעיה???

RoyBO

New member
מאיפה לך שאם היא דולקת אז יש עדיין תקשורת?

תנסה לבדוק אם באמת יש תקשורת בלוטוס אחרי שביטלת.

הוא עדיין עובד למרות זאת

הוא מנותק מה NETWORK CONNECTIONS אבל כשאני מחפס הנורה מהבהבת והוא מוצא פאלאפון של משהוא

bar666xp

New member
נסה לבדוק בתוך התוכנה הנילוות/דרייבר..

סביר שכמו שבכרטיס הרשת האלחוטי ניתן לכבות את המשדר/מקלט כך גם לגבי הBT... אבל אאל"ט לרוב אילו כרטיסים משולבי WI-FI וBT בכרטיס אחד אז לא יודע אם תהיה כלל האפשרות.

יש דרך לכבות את הWIFI ללא ה BLURTOOTH

יש כמה דרכים לכבות את ה WIFI וכולם מכבים אותו גם ממנהל ההתקנים וגם הנורה שלו נכבת, אבל בלוטוס כשאני מכבה ממנהל ההתקנים הוא ניראה כבוי כי אני לא יחול למצוא אף אחד ורשום שההתקן מנותק אבל הנורה עדיין דולקת. אני מנסה להוריד את הדרייבר אבל הוא שוקל 60MB והאתר של LENOVO עובד מאוד לאט והוא בקושי מוריד. אני יודע שהנורה לא תקועה כי קודם כשבמנהל התקנים הוא היה דלוק וחיפסתי בבלוטוס הנורה הבהבה.

bar666xp

New member
שאלה קטנה..

יש 2 נוריות חיווי? אחת של WI-FI ואחת שלBT {פשוט לא זוכר איך ניאה הדגם}. אם לא יש מצב שנורית החיווי היא לתקשורת אלחוטית ואז זה דיי מסביר למה היא נשארת דלוקה.

כמובן שהנירית היא לאל-חוט אבל...

כשאני מכבה את הבלוטוס במנהל ההתקנים גם הנורה חייבת להתכבות, כמו בWIFI. אבי זה ניראה כאילו הנורה דולקת כדי להגיד: כן יש לך בלוטוס במחשב, רוצה או לא.

bar666xp

New member
כניראה לא הבנת מה אני שואל...

יש 2 נוריות חיווי? אחת לWI-FI ואחת לBT או נורה אחת לתקשורת אלחוטית? אם אחת לתקשורת אלחוטית.. למה שתכבה אם הWI-FI פעיל ברור שתשאר דלוקה! אם 2 נוריות זה כבר סיפור אחר.

sb21

New member
ניתן לנטרל את ההתקן בצורה מוחלטת דרך ה-BIOS

"הסרת" ההתקן ממנהל ההתקנים לא תעזור. החסרון הוא שבמידה ותרצה להפעיל את ה-"שן הכחולה" תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.

למעלה