בלופ!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלופ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואייייייייייי..דבראשון יש עכשיו 'ככה זה' בגלגל"צ, ועזבו שזה חרוש בטירוף. זה פשוט עשה לי כ--ז-ה חיוך עכשיו
(גרר הקול של ברי!) טוב, ולנושא- בספטמבר. הופעה. של. פורטיסחרוף. בג'רוזלם. בא. לי. להיות. שם. מאוד. השאלה הגדולה היא- איך בדיוק אני אחזור הביתה באמצע הלילה? וזה ביצפר! כבר לא חופש! אופ. יהיה בסדר, רייט? נצלשו כאוות נפשכם, הייתי צריכה לפרוק

טוב אני צריכה ללכת לישון אז אני

אגיב כאן לכולם :< אכן הופעה בג'רוזלם- ממה שאני זוכרת בתחילת ספטמבר. וזה מהאתר הרשמי של ירושלים (נו מה ביקרתי שם אתמול חיפשתי משהו מעניין לעשות בירושלים :<), ויש שם הופעות ממש שוות בסוף אוגוסט ותחילת ספטמבר. אחלה. ו..אני אשמח לבוא איתך חבובה ..כן את..אני לא יודעת איך קוראים לךך

אבלאבל לא התכוונתי אליך ../images/Emo9.gif

אמרתי שאני מגיבה בהודעה הזו לכולם, והתכוונתי למישהי אחרת..אממ סורי אם זה היה לא מובן

T S F1

New member
עכשיו כשיש לי מחשב

אני אוכל להגיב כראוי.. ירושלים זה נחמד! ו.. אז מה שיש לימודים?! מבריזים! זה מה שאני עושה בדר"כ..

Ne§t£A Gi®L

New member
נצל"ש משלי:)../images/Emo108.gif

חגגתי הלילה את יומולדתי במסיבה רבת משתתפים [טיהי-_-], ובין היתר, קיבלתי את א11!!! סופסוף. איזה אושר! גם קיבלתי את מטרופולין, דבר שנורא שימח אותי. ובקרוב: אפרת גוש. [וואו, פאק, היה כל כך מדהיםםםםםם! כמה אנשים באו, וכמה כיף
אני ממש שמחה]

Ne§t£A Gi®L

New member
בינתיים, פחות התחברתי../images/Emo108.gif

קצת יותר מדי אלקטרוני, קצת פחות מדי רוק, קצת קשה לי להתחבר. זה בטח יגיע, אבל...הממ. פחות אהבתי אותו מהאחרים.

קודם כל מזל טוב!

יומולדת שמח, פעם הבאה תודיעי ונכניס אותך ללוח
. בקשר ל11 א', הוא באמת קשה לעיכול אבל כשזה בא זה בא. מה שעזר לי לבלוע את הדיסק זאת ההופעה המדהימה שלהם שהייתי בה, אבל זה שאין זה לא אומר שאי אפשר. תנסי להבין את המכלול של הדיסק ואת האיכות שיש בכל קטע בנפרד, ולא, אני לא סתם מדבר כמו ילד מפגר...

israel1986

New member
אני חושב שקצת מגזימים

בקשר ל-11א'. הוא לא כזה "קשה לעיכול" כמו שעושים ממנו... יש אולי כמה שירים שצריך לשמוע יותר מפעם אחת כדי לקלוט, אבל לא יותר מזה. גם אין בו הרבה דברים מהפכניים או חדשניים במיוחד. מהבחינה הזאת אני חושב שסימנים של חולשה לוקח בקלות. לא שזה רע, לא צריך להיות נסיוניים בכוח.

Ne§t£A Gi®L

New member
agree

I really like it :) And today I bought "Ham Al Haiareah" - I like it less than the others But it's a good one too Anyway My Birtday is on 30/7 :)

למעלה