בלוין ב28.2E הערוץ הולסי S4C

doron1976

New member
החכם שאלה.

שלום למה לדעתך ערוצי יס מוצפנים ??? הרי רוב האנשים בעולם לא מדברים עברית.....קצת מוזר.... להתראות

doron1976

New member
ולסים ???

שלום התרבות של הולסים ??? מה הם רוקדים כל היום ואלס ??? או שאתה בכלל מתכוון לוולשים ??? ואיך התרבות שלהם שונה מהישראלים ??? כי זה פשוט מאוד מעניין אותי.... תודה מראש לחכם מכולם. להתראות

וולשים התכוונתי

אני אפרט במוצאי שבת.היום אני יוצא מוקדם. אני מכבה המחשב. שבת שלום.לכל מי שאוהב אותי.

הציבור הואלסי בניגוד לציבור הישראלי

שלא מתאחד נגד חברה כל שהיא שמחיריה יקרים. הולסים מתאחדים ביחד והם פנו לחברת סקאיי שתשדר אותו פתוח כי אין לואלסים הרבה ערוצים משלהם.יש שיתופיים כמו BBC אבל לא משלהם ולכן חברת סקאי החליטה עד להודעה חדשה להכנע ללחץ של הולסים ולהשאיר את הערוץ הזה פתוח.כדי שהציבור הוולשי לא יתנתק ממנה.

doron1976

New member
יעקוב

שלום גם ערוץ המזרח התיכון METV מדבר אנגלית ולא מצפינים אותו....למה ??? להתראות

זה ערוץ דת נוצרי . ואת הנצרות רוצים

להפיץ . חוץ מיזה אל תיקח כל כך ברצינות מה שכתבתי . זו תשובה לכות החדש שהיצטרף אלינו לפורום

ליאורש

New member
ואיך זה שכבודו לא מבין וולשית ?

הערוץ הפך להיות לא מוצפן לא בגלל שאנשים לא יודעים וולשית (כי אחרת לא היה בכלל ערוץ) אלא כי ערוץ זה משמש מעין שגריר של התרבות הוולשית. גם קודם, כל מי שרצה (והיה בעל כרטיס לביביסי) היה מתקשר אליהם והם היו פותחים לו את הערוץ. סוף-סוף החליטו שזה מצחיק, כי הלא-וולשים לא ממש טרחו להתקשר...

למעלה