בלוטת התריס :( אנשים עם תת פעילות בלוטת התריס- איזה פרופיל זה? אני ממש ממש לחוצה
Z Zipa 00 New member 3/11/06 #1 בלוטת התריס אנשים עם תת פעילות בלוטת התריס- איזה פרופיל זה? אני ממש ממש לחוצה
A atypique New member 3/11/06 #2 64 גם אם את מאוזנת באלטרוקסין. זה, לפחות, ברמה סטנדרטית של מחלה ולא משהו שאי אפשר להתאזן ויש לך TSH 100 ככה...
64 גם אם את מאוזנת באלטרוקסין. זה, לפחות, ברמה סטנדרטית של מחלה ולא משהו שאי אפשר להתאזן ויש לך TSH 100 ככה...
Z Zipa 00 New member 3/11/06 #3 כוסאמק!!!! למה???? אני בנאדם בריא ורק לא מזמן גילו את זה... אוףףףףףףףףףףףףףףף מה אפשר לךעשות עם פרופיל דפוק כזה??
כוסאמק!!!! למה???? אני בנאדם בריא ורק לא מזמן גילו את זה... אוףףףףףףףףףףףףףףף מה אפשר לךעשות עם פרופיל דפוק כזה??
Z Zipa 00 New member 3/11/06 #7 מה זה לא קרבי ומה זה קרבי? זה באמת לא מפריע לי בחיי היוםן יום אז מה הבעיה שלהם??
4 4LeafClover New member 3/11/06 #5 חחח בצו ראשון שלי... שאלו אותי למה יש לי תת פעילות, אז הסברתי להם שאין לי בלוטת תריס ונולדתי ככה (זה נדיר) אז שני הרופאים ביררו באינציקלופדיה אם דבר כזה אפשרי בכלל. איי... איזה רופאים טובים יש בצה"ל. וד"א יש לי 64 בגלל זה.
חחח בצו ראשון שלי... שאלו אותי למה יש לי תת פעילות, אז הסברתי להם שאין לי בלוטת תריס ונולדתי ככה (זה נדיר) אז שני הרופאים ביררו באינציקלופדיה אם דבר כזה אפשרי בכלל. איי... איזה רופאים טובים יש בצה"ל. וד"א יש לי 64 בגלל זה.
ט טושטוש התולעת New member 3/11/06 #6 הם רופאים שבאים פעם בחודש לעשות מילואים...(התכוונתי לאילו בלי מדים)