בלוטות הלימפה

dalida 10

New member
בלוטות הלימפה

שלום דר' אני בת 32 נשואה + 2. מטופלת כ-4 שנים ב- ELTROXIN. לאחרונה כ-חודשיים במינון של 200 מ"ג ליום. לפני כ- 4.5 חודשים החלו כאבים(לחץ) באוזן השמאלית - בדיקת אולטראסאונד הדגימיה מספר בלוטות לימפה באורך עד 1 ס"מ( הבדיקה התבצעה לפני 3 חודשים.) הייתי צריכה לעשות בדיקה חוזרת כעבור חודש - לא עשיתי. לפני כשבועיים עשיתי בדיקה חוזרת - הבלוטות הלימפה מוגדלות באורך של - 2.47 ס"מ, בערך. אולטראסאונד בטן + ממוגרפיה+ צילום עמוד שידרה צווארי ובדיקות דם , כל זאת קיבלתי לבצע. 1. אולטראסאונד - לא היתה אפשרות לקבל תמונה ברורה עקב ריבוי גזים, הכבד היה שומני, - התבקשתי לבצע לחילופין CT בטן. עדיין לא ביצעתי. 2. ממוגרפיה נקבע תור לעוד 10 ימים. 3. בדיקות דם נמסרו - חלק מהתשובות הגיעו. ספירת דם תקינה שקיעת דם 24. בוצעה בדיקה זו: VIRAL SEROLOGY התשובה שנתקבלה : CMV IGM -שלילי cmv IGG 3.01 ebv igg - חיובי EBV EBNA - חיובי EBV IGM - שלילי בשלב זה אין אני יודעת לאן מובילות הבדיקות . בסך הכל אני מרגישה באופן כללי- חולשה, סחרחורת-ריחוף, תאבון מוגבר ( ללא הרגשת שובע) נדודי שינה, מאמץ בתפקוד היום יומי. האם על סמך זאת אפשר לדעת את הבעיה? מאד אודה לך על תשובתך המהירה. אני מאד מודאגת. תודה. שולי

בלוטות לימפה מוגדלות

שלום שולי, אני לא יודעת מה שיש לך. לא נראה לי שזה כלל קשור לבלוטת התריס. את לא מתארת איך נראהתה בלוטת התריס עצמה ב-US. אני מאמינה ששוה שהאנדוקרינולוג/ית שלך י/תסתכל על הבלוטה כדי לשלול נוכחות של גוש שם. אם אין שם דבר, צריך באמת להמשיך בבירור פנימי, אף אזן גרון. לגבי שאר התחושות שלך, אני גם לא מאמינה שזה קשור לבלוטה, אולי למעט התאבון המגובר, את באמת צריכה 200 מיקרוגרם אלטרוקסין ליום, זה מינון לא קטן!

למעלה