בלוז סאמיט ב-90 FM

ozitex

New member
בלוז סאמיט ב-90 FM

למתעניינים, אני אתארח אצל חברי בני תבורי ביום חמישי הקרוב בין השעות 24:00-02:00 בלילה של בלוז, רית'ם אנד בלוז וגיטרות חשמליות בעיקר.. אזהרה- ל א מומלץ לאנשים בעלי שמיעה קלושה, ראש ביצה (כי אתן שם בראש), אוהבי מוסיקת לילה זעירה וכאלו שהמילים סטראט, פנדר, גיבסון וכד' לא עושות להם משהו...
להתראות. עוז

k i m k h y

New member
קשה לסרב להזמנה כזו...

בעיקר כשתמונת רוי ביוקנן זצ"ל, מעטרת אותה...
חושש שלא אוכל להאזין הלילה,יש מצב לשידור חוזר מתישהו ? תודה.

ozitex

New member
בני המקליט

אני חושב שהוא מקליט את התוכניות שלו..לעתים כשהוא חולה או לא בכושר הוא אפילו משדר בשידור חוזר.. אני אשאל אותו בכל מקרה.. תיהנו.

שבלוז

New member
תוכנית נחמדה,

סקירה מנקודת מבט מעניינת של הבלוז ובכלל מוזיקה טובה ודברים שפעם ראשונה ששמעתי עליהם, בעיקר החומר היותר פרוגי.

ozitex

New member
PLYLIST

קודם לכל,שמח שנהניתם. אני מאוד.. שנה > אמן > אלבום > שיר שעה 1 1974 > רורי גלגהאר >I WONDER WHO > IRISH TOUR 74 1968 > מאדי ווטרס > I JUST WANT TO MAKE LOVE TO YOU > ELECTRIC MUD 1999 > סקוט הולט > DIMPLES > DARK OF THE NIGHT 1984 > סטיבי ריי וואהן > SCUTTLE BUTTIN > COULDNT STAND THE WEATHER 1989 > סטיבי ריי וואהן > THE HOUSE IS ROCKIN > IN STEP 1969 > בריינבוקס עם איאן אקרמן > DARK ROSE > S/T 1971 > מיק אברהמס > GREYHOUND BUS > S/T 1969 > בייקרלו עם קלם קלמפסון > BIG BEAR FFOLLY > S/T 2000 > ג'ימי ת'אקרי והדרייברס > CHAINED TO THE BLUES > SINNER STREET 1993 > בי בי קינג ולאוול פאלסון > LITTLE BY LITTLE > BLUES SUMMIT 1983 > אלברט קינג וסטיבי ריי וואהן > BLUES AT SUNRISE > IN SESSION שעה 2 1972 > רוי ביוקנן > THE MESSIAH WILL COME AGAIN > S/T 1968 > טרייה ריפדאל > DEAD MANS TALE > BLEAK HOUSE 1966 > ג'ימי הנדריקס > RED HOUSE > BLUES 1969 > בלומפילד/קופר/סטילס > REALLY > SUPER SESSION 1998 > ג'יימס סולברג > L.A BLUES > L.A BLUES 1996 > פיטר גרין וספלינטר גרופ > LOOK AT YONDER WALL > S.T 1970 > רוי ביוקנן > I AM A RAM > LIVE STOCK 1999 > סקוט הולט עם הנדריקס אקספיריינס > CROSSTOWN TRAFFIC > DARK OF THE NIGHT 1993 > ואן מוריסון > LONELY AVENUE > TOO LONG IN EXILE להתראות בשידור הבא. סופשבוע נעים. OZI

k i m k h y

New member
../images/Emo45.gifאיזה פלייליסט נהדר...

ואם הוזכר כאן קלם קלמפזון הענק, הנה הופעת איחוד של קולוסיאום, בה הוא לקח חלק והפליא בנגינת בלוז משובחת. אגב, גם זמר נהדר יש בקטע הזה- כריס פרלואו...

שבלוז

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

כמובן הייתי ממליץ במקביל להקשיב להקלטה המקורית של טי-בון ווקר 13/09/47

למעלה