בלוז ל
הבודד

rookie biker

New member
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים

אבל מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים של אליס קופר? ומאיזה דיסק שיר POISON?

קיר קמט

New member
היום יום הולדת, היום יום הולדת

לאריק קלפטון, וגם לי
לא הייתי כאן שבוע, עניינים כספיים , אבל הינני.

../images/Emo65.gifנדמה לי שכתבת פעם../images/Emo65.gif

שנולדת באותו יום כמו אלוהים, הייתי בטוח שיש לך יום הולדת בראשון לינואר, לא הבנתי שהתכוונת לאלוהים ולא לסתם איזה אלוהים. בכל מקרה, המון מזל טוב איש, והנה כמה איקונים שהכינותי מראש...

Miss CB

New member
יומולדת שמח! ../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif../images/Emo66.gif

איזה מגניב שיש לכם אותו תאריך... בזמן האחרון אני נתקלת ביותר ויותר דברים בסגנון - אח שלי כך שמתי
נולד *בדיוק* 40 שנה אחרי ג'ורג' "ה
השקטה" הריסון, וחברה שלי נולדה באותו יום כמו ג'ון (ושון) לנון, ועוד אחת יש לה אותו יוימולדת כמו לקורט קוביין ו...יש עוד כמה.

קיר קמט

New member
קחי משהו , שלא תצטרכי לגלות במקרה

אתר נחמד , לא זוכר כבר איפה מצאתי אותו. כמו שאתם שמים לב, יש הרבה ביום הולדת שלי :) פעם היה לי אתר יותר נרחב , כולל ימי פטירה, אבל נעלם..

Miss CB

New member
פששש לא רע! ../images/Emo66.gif

אבל לא מקיף לגמרי, שמתי
. ביומולדת שלי נולדו לוק פרי, אלינור רוזוולט מישל טכטנברג (השחקנית הצעירה או שאני מתלבלבת???) וזה מה שאני זוכרת... איזה כיף לי :\

Miss CB

New member
../images/Emo66.gif כמעט שכחתי - ../images/Emo66.gif

שיר שתוכל לחלוק עם קלפטון:
They say it's you birthday It's my birthday too, yeah They say it's your birthday We're gonna have a good time...

Sith Master

New member
אם אנחנו בעניין...../images/Emo19.gif

אז אפחד לפחות לפי גיא פינס לא נולד בתאריך שלי... אבל אם אתם מוצאים מישהו ב21.05 אני אשמח לדעת.

Wonder goat

New member
מצאתי ש ג'ימי"אלוהים" הנדריקס

חמישה ימי אחרי היום הולדת שלי זה שווה משהוא לא?

TheFly

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif קיר וגם קישור

זה האתר שאתה כנראה מדבר עליו עם תארכי הפטירה וסיבת המוות פתולוגיה במיטבה

ThE RhythM

New member
מממ...

הווארד סטרן וג'ק לונדון נולדו בתאריך שלי! וג'ימי פייג' נולד יום אחרי, איי קרמבה :)

Mooa-Numi

New member
כמה נחמד...

ג'ון איימוס, מרלין דיטריך ולואיס פסטר (ועוד כמה שאני לא מכירה) נולדו ב27.12 אי שם...

LadyG

New member
יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

קיר - איזה תאריך מגניב בחרת לעצמך. המון מזל טוב ואיחולים מכל הלב ושנכניס כמה שיותר אלבומים של הדורס לרשימה.

קיבלתי דיסקים!

אחד של ספוק'ס בירד, להקה די חדשה. האלבום נקרא V הלהקה עושה פרוג חדש. משהו קצת שונה (חבל שקצת חוזר על עצמו). ועוד אחד של ארינה (arena) שנקרא the visitor. אלבום מצוין. פרוג-מטאל. פחות מטאל מדרים. קיבלתי גם די וי די של הנדריקס עליו אני אכתוב אחרי שאני אצפה בו.

CCR ומזל טוב לקיר קמט

אני מנצל את השרשור לשתי מטרות נעלות: 1. להגיד מזל טוב לקיר קמט, לאלוהים ולכל מי שרק מעוניין...:) 2. להזכיר שוב את CCR, לרדת על ברכיי ולהתחנן שתתנו כבוד (שנקנה ביושר) לפוגרטי... עדיין לא מאוחר להצביע ל-cosmo's factory. עשו את המעשה הנכון של השנה :)

CCR ותיקון

קודם כל בהודעת הברכה שלי לקיר נפלה טעות קלה, האלוהים הלא חשוב עליו דיברתי נולד כמובן ב 25 בדצמבר ולא ולא ב 31 בו. בקשר ל CCR אני אישית חשבתי להכניס את הכרוניקלס שלהם (חלק 1 אגב) שלמרבה הצער הכי מתאים לשבוע הבא ולא לזה, אני מקווה שעוד רבים ילכו בעיקבותי ואכן ניתן לפוגרטי את מה שהרוויח ביושר רב אגב הולדן בחירת האלבומים שלך שימחה אותי בכל כך הרבה דרכים שאין לי אלא להגיד

למעלה