בלוז לבן

country joe

New member
בלוז לבן

תהיתי- האם תוכלו להמליץ לי על קלאסיקות בלוז לבן...? אני מכיר קצת (אני מעין ילד סיקסטיז). אני מכיר את טן יירז אפטר, קאנד היט, ג´ופלין (כמובן), ועוד קצת, אבל אני רוצה להכיר עוד. יש המלצות?

temeraire

New member
בלוז לבן

ג´ון מאייל, אריק ברדון, קלפטון(עם ה"יארדבירדס", "קרים" ו"בליינד פיית´") , אלה בלוזיסטים טהורים. יש אמנים רבים שעשו גם בלוז - כמו דילן וניל יאנג, ואן מוריסון, ג´ו קוקר, ג´ון מרטין וכמובן זפלין...וזה על רגל אחת...

Healey

New member
יש עוד המון

האהובים עלי הם: Jeff Healey Muddy Waters Popa Chubby Stevie Ray Van

ralf2

New member
בלוז לבן לkci

אז ככה savoy brown הלהקה של kim simmonds שהרכבה השתנה,לאורך השנים מומלץ להתחיל מהאנטולוגיה הכפול הגיטריסט המנוח rory gallagher roy buchanan שדחה הזדמנןת לנגן עם הstones ומת בנסיבות לא ברורות בתא כלא לפני כעשור,כישרון ענק שאף פעם לא מצא להקת ליווי הראויה לו eric clapton במיוחד יצירת המופת ךשט layla and other love songs cu בו הוא משתף פעולה עם גדול נגני הסלייד ובכלל אחד הגיטריסטים הטובים בתחום הבלוז והרוק duane allman ואם כבר דיברנו עלין אז כמובן לא לשכוח את להקת שלו allman brothers band זמר הבלוז הלבן האהוב עלי gregg allman,השילוב של שתי הגיטרות של duane ביחד עם נ גן ענק אחר dicky betts,uhjhs,ויחידת קצב אדירה של בסיסט ושני מתופפיםץמ ומלציםמ במיוחד שני האלבומים הראשונה שיצאו בדיסק אחד והופעה חיה מ 1971 tjrh עוד מומלצים בסגנון l ךonnie mack ךl הbgr. הנערץ על ידי הרבה מוזיקאים בתחום (ךםממןק צשבל ךםממןק צשבלlonnie mack להקת wet willie וזמר הנשמה delbert mcclinton אם ללכת יותר לכיוון רוק עם השפעות בלוז אז מומלצים led zep ,zztop bad company cream hendrix וlynyrd skynyrd הגדוליםך מצטער על הקשקוקים הdelete לא עובד תהנה ז זז´ to kkf, gus הvם ךםממןא

למעלה