בלוג רכילות חדש

• פותח הנושא gosip
  • פורסם בתאריך
שאלון סופ"ש

כי משעמם לי ואח שלי לא רוצה לקחת אותי!!1 לקחתי מהקומונה של פאניק!.. שיר השבוע של לינדזי: שיר השבוע לא של לינדזי: אלבום השבוע: להקת השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה של השבוע: עצבון השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מה הספקתי לעשות השבוע: תמונת השבוע: ---------------------------------- שיר השבוע של לינדזי: אמ..שמעתי השבוע פעם אחת את I LIVE FOR THE DAY שיר השבוע לא של לינדזי:אממ..כל מיני שירים שהיו במגרש ביתי אלבום השבוע:לא יודעת להקת השבוע:לא יודעת קליפ השבוע:מממממ...לא יודעת.. תוכנית הטלווזיה של השבוע:מגרש ביתי והשיר שלנו עצבון השבוע:כל מיני משהו טוב שקרה השבוע:אמ.. מה הספקתי לעשות השבוע:לאכול ג'חנון. תמונת השבוע:נגיד...

LindZiv Cohan

New member
אייאייאיי

שיר השבוע של לינדזי: a beautiful life שיר השבוע לא של לינדזי: suddenly i see של קייטי טנסטול אלבום השבוע: Eye To The Telescope - KT Tunstall
ראיתי הרגע את ההופעה שלה ביס, מדהימה
להקת השבוע: סימפל פלאן קליפ השבוע: you and your hand של פינק תוכנית הטלווזיה של השבוע: אוורווד
עצבון השבוע: אתמול אני וחברות שלי נסענו לנתניה לראות סרט במונית וכשהגענו התברר לנו שהקולנוע בכלל לא מציג בשעה שבאנו, אז לקחנו מונית וקניון השני בנתניה, וגם שם לא הציגו סרטים!
אז חזרנו במונית לפרדסיה
משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי בMP4
מה הספקתי לעשות השבוע: לשחק טניס
תמונת השבוע:

LindZiv Cohan

New member
נראה לי שמה שאת שמת היא התמונה

המקורית.. בטח את הכיתוב שבתמונה שאני העלתי ערכו על המחשב...

Lindsay24

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של לינדזי: I Live For The Day שיר השבוע לא של לינדזי: שיריםם של פאניק! ומקפליי אלבום השבוע: האלבום החדש של מקפליי [: להקת השבוע: מקפליי + פאניק! אט דה דיסקוו + סימפל פלאןן
קליפ השבוע: מממ.. ? באט איטטס בטטר איפפ יוו דו של פאניק! תוכנית הטלווזיה של השבוע: האו- סי , מועדוןן לילהה , השייר שלנוו
עצבון השבוע: מממ... אני לא אתחילל לפרט ;P משהו טוב שקרה השבוע: 10 חוודשיים עם הנסייך שליי
מה הספקתי לעשות השבוע: הררבה דברייםם
תמונת השבוע: מקפללי היפפיםם שלי , תראוו את דאגיי המוושלם שללי

MINE-->

שיר השבוע של לינדזי:beautiful life שיר השבוע לא של לינדזי:lohan holiday(של אליאנה לוהאן) אלבום השבוע:lohan holiday קליפ השבוע:london brigde תוכנית הטלויזיה של השבוע-השיר שלנו---שליטה!!!!!! עצבון השבוע:יש המון משהו טוב שקרה השבוע:נפתחה קומונה אל אליאנה לוהאן מה הספקתי לעשות השבוע:לנהל קומונה של אליאנה לוהאן,לנגן ביטרה.. תמונת השבוע--לינדזי ,אליאנה וקודי

LINDSAY15

New member
JuSt Me

שיר השבוע של לינדזי: rumors שיר השבוע לא של לינדזי:מיי חימיכל רומנס אני לאדעת מה שם השיר אבל הוא דיי חדש.. להקת השבוע:מיי חימיכל רומנס! קליפ השבוע:=אליאנה לוהאן תוכנית הטלווזיה של השבוע:====== עצבון השבוע:מחר ישלי מבחן בתימטומטיקה אני לא טובה בזה אולי יודעת רק 2 נושאים בערך וזה מבחן שחוזרים ליו מתחלת השנה!על כל הנושא או שסבתא שלי הייתה בביה"ח במצב קשה ;( משהו טוב שקרה השבוע:לא קרא כזה.. מה הספקתי לעשות השבוע:אמ..להיות בשוקס XD תמונת השבוע:דייי זה כזה מצחיק XD תראו קטע=כל מי שנכנס אליי לשוקס שואל אותי "מה שם השיר" ==RUMORS פשוט כל מי שנמצא בו שואל אותי נראה לי כולם מכירים אותה כבר שם חחח

^^"

שיר השבוע של לינדזי: i want you to want me שיר השבוע לא של לינדזי: Down With The Sickness אלבום השבוע:מממ..של גוון סטפני החדש [= להקת השבוע: Kittie אלה להקה של בנות ששרות מטאל!! יותר נכון דת' מטאל זאת ההוכחה שבנות יכולות לשיר מטאל! אני מצדיע לבנות [= קליפ השבוע:פרגילישס של פרגי תוכנית הטלווזיה של השבוע:השיר שלנו 4 ^^" עצבון השבוע:על זה שפראיס הילטון זכתה בקטגוריות הבאות:האישה הכי עצלנית בעולם,סטארס אר בליינד השיר הגרוע של השנה,נכנסה לספר השיאים של גינס בתור האדם הכי מפורסם ללא סיבה וגם בראש אחד היא נכנסה לקטגוריה "די! נמאס" וזכתה מקום ראשון. דיי!! פאריס הילטון שווה בטרוף ואני ממש אוהב אותה! משהו טוב שקרה השבוע:ששלחו לי שירי רוק כבד\מטאל התחלתי לאהוב [= מה הספקתי לעשות השבוע:לעשן בלאד דוויל ורוד! זה כזה מאגניבב!!! תמונת השבוע: מממ..אין לי כוח להעלות חח

אני עדיין לא מאמינה

עשיתי חורים באוזניים!אני! אני בשוק מעצמי כל הכבוד לי אני אמיצה

LINDSAY15

New member
יש עגילים ללא ברזל

יש ניקל.. אני יודעת שזה לא קשור לנושא אבל==> שמעתי שלינדזי עבר ניתוח כי היה לה אפונדצית :(

למעלה