בלוג עסקי פרטי?

benda2109

New member
בלוג עסקי פרטי?

בלוג עסקי פרטי אהלן, מישהו יכול להמליץ לי איך לבנות בלוג עסקי פרטי בחינם? אתם חושבים שבכלל אפשרי לפתוח בלוג עסקי או שזה לא יתאים מבחינת הפלטפורמה? תודה לעונים ולממליצים

0r0r

New member
תלוי

מבחינת תוכן, פלטפורמת הבלוג כבלוג די מתאימה לכל מה שאתה רוצה לכתוב. השאלה כאן היא איך לגשת לנושא ואיך לבחור מה לעשות ולא אם צריך לעשות. אם הכוונה היא לבלוג אישי שעיקר תוכנו עתיד להיות משהו שקשור לתחום העיסוק שלך, הבחירה צריכה להעשות בדיוק כמו הבחירה לפני פתיחת כל בלוג שהוא (השוואת מערכות, עלויות וכו'). אם הכוונה לבלוג לעסק שלך, בלוג שמאוחסן על שם מתחם (דומיין) פרטי תמיד ייראה יותר טוב ויהיה יותר פתוח לשינויים והתאמה של מישהו שמבין בתחום התכנות לצרכים שלך וישדר יותר רצינות ומקצועיות. אתה צריך לבדוק עד כמה הבלוג חשוב לעסק, מה יהיה חלקו בו ועד כמה אתה מוכן להשקיע בו. הנה חבר'ה שעשו את זה יפה: http://pwcblogs.co.il

אני חושבת שיותר מתאים לשאול שאלה כזאת

בפורומים של יחסי ציבור או משהו כזה, לבלוגרים אין הבנה מעמיקה בענין.

טוב, אז אולי כדאי להתיעץ עם חבר'ה שעשו את זה.

והם לצערי הרב לא מסתובבים פה, אני הייתי קופצת לקפה כדי למצוא אותם.

בלו10גטל

New member
אז ככה

אני מכיר בהחלט כמה שפתחו בלוג עסקי ופרטי ונהנים מעצם הכתיבה ומהתוצאות שלו. אני יכול לתת לך כמה טיפים קצרים בפרטי או אחרי שתגידי בדיוק מה הצרכים ומה הכוונות שלך, אני יכול להפנות אותך למאמר הזה, ואם תרצי לרדת אפילו יותר לעומק אני אפנה אותך גם לחברות שמתעסקות בפתיחת בלוגים לאנשי עסקים. זה בהחלט אפשרי וזה מאוד כדאי לטעמי

benda2109

New member
תודה

קודם כל- אני בחור. דבר שני, פתחתי בלוג פשוט בבלוגר (מופיע בחתימה שלי). אני רוצה לעקוב אחרי הבלוג עם גוגל אנליטיקס. אבל לא יודע איך אפשר להוסיף את הקוד שהם מבקשים לאתר. כלומר זה לא אתר שאני יכול להוסיף לו קוד ושלמור אותו. תקנו אותי אם אני טועה. תודה

בלו10גטל

New member
עד כמה שידוע לי אתה צודק

לא השתמשתי אף פעם בבלוגר כי זאת מערכת נוראית לטעמי במיוחד שאתה כותב בעברית. הייתי ממליץ לך להתחיל דווקא מבלוגלי אם אתה רוצה משהו חינמי. כמובן שהאופטימלי היא בדומיין יחודי משלך שאתה יכול להכניס קוד ומה שבא לך. אבל כנראה שתעשה את זה בעתיד.

אוקי משהו שעכשיו צץ לי לראש

חסר לי בטירוף איזשהו כיתוב שיסביר מי את מאיפה את באה וכו..., כשאני קונה משהו ברשת מוכרת ברור לי מי הבעלים ושאף אחד לא יעלם לי למחרת. ברשת זה קצת יותר מסובך. אם תוסיפי תמונה של עצמך, וקצת פרטים על עצמך זה בהחלט ישדר אמינות. אני יכולה לשלוף עוד כמה עיצות מהשרוול, אבל לאט לאט קודם כל תתקני את זה.

למעלה