בלוג חדש

yonico88

New member
בלוג חדש ../images/Emo168.gif

בלוג ROCK LEGENDS עוסק בלהקות הרוק הגדולות של שנות ה-80 וה-90, אך גם בלהקות "חדשות" יחסית עם אמירה חדשה, שמשפיעות על עולם המוזיקה וסוחפות מיליוני מעריצים מסביב לעולם. בבלוג תוכלו לקרוא סיקורים וביקורות לדיסקים, כתבות על השירים הגדולים, הקליפים, קטעי וידאו נדירים, ביוגרפיות של הזמרים ו/או הלהקות ועוד.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1086072 כנסו, דרגו, תגיבו ותעשו חיים.. -יוני-

לא צמתי בסוף ../images/Emo11.gif

מה שטרום מחזור עושה לבנות . תשאלי את חן גרסתי וגרסתי יומם וליל.

The Fantasy

New member
הכל חרא, בא לי למות.

באמת..אני לא מפסיקה לבכות כבר יומיים. כ"כ רע לי. ותחשבי שיש לי גם כאבי ראש לא נורמליים \(ונראה לי שיש לי גם חום), גם מחזור מזדיין, גם היד שלי משותקת לגמרי מהחיסונים ומהתרומת דם למח עצם, גם צמתי , וגם אני בדיכאון..פשוט Kill me now.

FFTL

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זו רק תקופה קשה שתעבור, תזכרי את זה! שולחת לך מכאן חיבוק ענק

pizi23

New member
אוי מותק ../images/Emo201.gif אל תהיי עצובה ../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטערת, אני יודעת שאמרתי לך שיהיה לך כיף ומגניב והכל, וזה ממש לא נראה עכשיו ככה, אבל תאמיני לי שיהיה בסדר... היד של החיסונים כואבת איזה שבוע, וזה באמת באסה, אבל זה יעבור מותק, ואת תשכחי מזה לגמרי! כאבי ראש וחום זה בטח גם תגובה לחיסונים וגם מהמחזור, וגם זה יעבור עוד כמה ימים! לגבי הדיכאון, אני רק יכולה לבוא ולהרביץ לו
באמת שיהיה בסדר, את תראי, אל תהיי בדיכאון, אנחנו פה תמיד כשתחזרי, ואני נותנת לך חיבוק ענקי דרך המחשב
מתה עליך בטירופים

inbal287

New member
די בובה, בכל יהיה בסדר../images/Emo24.gif

כמה שעכשיו נראה חרא, הכל ישתפר! אני מבטיחה לך. רק תנסי לחשוב חיובי וכבר תראי שהמצב משתפר קצת... חוצמזה אני אוהבת אותך ואני שולחת לך מחשבות חיוביות
.

|חיבור|../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

הוו:( אל תיהי עצובה...זו רק תקופה קשה, והיא תעבור...זה קורה לכולם...גם לי לא מזמן הייתה תקופה כזאת, אבל התגברתי, את תיראי איך זה יעבור...אם את רוצה לדבר אני במסנ

LoveYourHate

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בובה שלי !!! לא לא לא לא רוצה שתבכי.. בלי דיכאון.. אני מתה לצלצל אליך אבל אני לא יודעת מתי אני יכולה.. בובה באמת שאת יכולה לצלצל אלי מתי שבא לך!!1 לדבר על הכל אני אקשיב לך!!!
דברי איתי !!

למעלה