בלוג אישי

avrishacham

New member
בלוג אישי

אני מזמין את כל באי הפורום להכנס וקרוא בבלוג שלי. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=personagrata אמנם עדיין לא פרסמתי שום רשומה שנושאה קשור להונגריה, אבל אני מתעתד לתרגם את כולן להונגרית ולפרסמן בבלוג ההונגרי שלי. בכתובות למטה מופעיות כתובות הבלוג העיברי, ההונגרי ובלוג אנגלי עם בדיחות (למבוגרים). אני מקווה שישאו חן בעיניכם, אשמח לשמוע תגובות. שבת שלום וחג שמח! אברי

ronnymp

New member
אברי - נפלא - אבל למה באנגלית ../images/Emo35.gif

הייתי אפילו נהנה - אילו זה היה בעיברית למה לי לשבור את השיניים
בכל מקרה - שיהיה
רוני

avrishacham

New member
../images/Emo13.gif

לרוני שלום רב! תודה על מכתבך ואני שמח שמצא חן בעינייך.בתשובה לשאלתך: אני לא ממציא את הבדיחות, לכל היותר ממיין אותן ועושה עריכה לשונית. יש לי אוסף ענקי של בדיחות באנגלית שקבלתי במשך השנים, רבות מהן כאלה שאי-אפשר לתרגמן והבלוג נותן אפשרות לפרסמן באינטרנט. אם אינך רוצה לשבור את שינייך, תיאלץ להסתפק בבלוג העיברי שלי. http://blog.tapuz.co.il/personagrata בברכה, אברי

ronnymp

New member
גם לי יש אוסף ענק כזה ../images/Emo24.gif

של "חומרים נפלאים" שקיבלתי במשך שנים במייל כל מיני ממויינים ברובם לפי נושאים (סיפריות מסודרות) ואחד הקבצים הוא אוסף בדיחות בעיברית ולפני כמה חודשים קרה לי "אסון" - הספריה נדפקה איכשהו כ- 500 עמודי בדיחות ירדו לטימיון .....
אבל התחלתי לאסוף מחדש ..... היתה לי פעם פנטזיה להוציא ספר בדיחות שכזה - היה לי המוווון חומר גלם שממש התאים למטרה זו חשבתי על משהו במהדורה מאוד מצומצמת ( מפחד לזכויות יוצרים ..... ) רוני

avrishacham

New member
בדיחות

קובץ הבדיחות האנגלי שלי מגיע ל-276 עמודים ב-Word ועוד היד נטוייה. אני ממשיך לקבל בדיחות חדשות יום-יום, אבל אני ממיין אותן, זורק את הבדיחות החריפות מדי לטעמי - אני שונא שימוש במלים גסות - ובדיחות-קרש. ניסיתי פעם לפרסם את הקובץ בצורת ספר, אבל לא מצאתי מו"ל ולבסוף בחרתי בדרך הזאת - פרסום בלוג המתעדכן כל יום. את העיסוק בבדיחות בעברית אני משאיר לאחרים.

avrishacham

New member
בלוג עברי

היי ברק! אני מודה לך על תגובתך ושמח שמצא חן בעיניך, אבל הרי הבלוג המופיע בתפוז הוא עברי! לאלה שאוהבים בדיחות באנגלית - אשר את חלקן קשה, או אי-אפשר לתרגם - הוספתי קישור לבלוג הבדיחות ולאלה הקוראים הונגרית, קישור נוסף לספרי. בידידות, אברי

עב

New member
איזה ספר הוצאת?

סליחה על ההצתה המאוחרת. איזה ספר הוצאת? האם אתה מוכן לספר קצת עליו? תודה.

avrishacham

New member
קצת על ספרי

עב, גם אני מבקש סליחה על ההצתה המאוחרת, אני לא נכנס לכאן יום-יום ורק עתה ראיתי את שאלתך. באוגוסט 2004, במסגרת הפסטיבל היהודי שנערך בבודפשט, פרסמתי ספר ששמו Itthon-Otthon שם שקשה לתרגמו, אבל הוא אמור להצביע על העובדה שלמרות שמולדתי כאן, גם בהונגריה אני מרגיש בבית. הסיפור הראשון בספר מספר על ילדותי ובעיקר על המלחמה שעברה עליי בבבודפשט. בהמשך אני כותב על ביקור חוזר במחוזות ילדותי כעבור שנים ואח"כ אני סוטה מהנושא האוטוביוגרפי ומספר סיפורים על משפחתי ועל האהבות שלי ושל החברים שלי. פרטים על הספר ניתן למצוא בבלוג ההונגרי שלי: http://itthonotthon.freeblog.hu בשעתו התפרסם הספר גם בעברית בהוצאת חלונות בשם "סוכריות מפולפלות". כיום לא ניתן כבר להשיג את הספר בחנויות, אבל אם מישהו מעוניין בו, אוכל לשלוח לו עותק.

עב

New member
משהו כמו כאן ושם

משהו מאוצר המלים הדל שלי.

avrishacham

New member
ITTHON-OTTHON

נכון מאד, ITT פירושו כאן OTT פירושו שם, התוספת HON מבטא מולדת

למעלה