בלוגי...

oikeroi

New member
בלוגי...

יום ראשון לחיפוש אחר אופניי "הכניסה" שלי. ההספק: חמש חנויות. רשמים: ה"תותחים" יקרים מידי (גם אחרי ההנחה). שאר החנויות יפות, המוכרים נחמם ומאוד מקצועיים, כולם עם הנחה, כולם רוצים, לעזור. עם מה נשארנו? בסוף תיפול ההחלטה בין סקוט, צינלי או SPECIALIZED. האם באופני הכניסה (סכומים נעים בין 4000 ל- 5000 לאופניים) יש הבדל משמעותי בינהם? האם בסוף אבחר באופניים היפות ביותר? נתראה בפרק הבא....

natibergman

New member
הבדלים בעיקר בחלקים ופחות בשילדות

למשל אם בזוג אחד יהיה לך שימנו 105 ובאחר שימנו אולטגרה או קמפניולו וולוצ'ה או קסנון.

aabramovich

New member
לדעתי? לך על היפות או על המשומשות

היפות? כי בחדשות ההבדלים יהיו קטנים. מן הסתם אם תתן מפרטים נוכל "לייעץ" יותר, אך בגדול זה יהיה דומה. משומשות? כי אין עליהן בתמורה למחיר. ב ה צ ל ח ה
עזריאל

oikeroi

New member
דגמים.

SCOTT SPEEDSTER S 50 CINELLI SPIRIT SPECIALIZED ALLES SPORT 2006 שוב תודה על העזרה.

aabramovich

New member
משהו לא מסתדר לי

קודם כל, הספיריט באתר של עמית לוינזון - http://www.amitbike.co.il/Index.asp?ArticleID=291&CategoryID=84&Page=1 ב 7K לשילדה... אז לא מסתדר עם הסכום. או שאתה מדבר על יד2? באותה חנות ממש יש גם רידלי. שווה להסתכל גם. אמנם אני לא מכיר אתר של סקוט בישראל, אז לפי הנתונים באתר האמריקאי http://www.scottusa.com/product.php?UID=7530 אין ספק שאלו אופני כניסה, עם מע' סורה של שימאנו. אישית? אני לא אוהב את הסורה למרות שלא השתמשתי בהן ולו פעם אחת. מכיר אחרים שרוכבים איתן ומרוצים. סה"כ נראים אופניים חמודים. ריתוכים "חלקים". לי זה חשוב. יותר יפה. הספשילייזד באים עם מע' טיאגרה. זו רמה אחת מעל הסורה, אבל כבר יותר טובה. 9 "הילוכים" מאחור. משולבות עם מעביר אחורי 105 (עוד רמה) שהוא כבר ממש ממש ממש סבבה. אם היתי משווה בינן לבין הסקוט - אז הסקוט יפות יותר בעיני, אבל הספשיליזד מצוידות מעט יותר טוב (אלא אם המפרט של סקוט בארץ שונה). כדי לבלבל אותך היתי יכול לצרף עוד לינקים ועוד אופניים רבים. אבל נראה לי שאתה די מסודר. הצ'ינלי יבואו עם מע' איטלקיות של קומפניולו (זו דת בפני עצמה
) בעוד האחרים באים עם שימאנו (יפאני). בכל מקרה, לא נראה לי שתוכל לטעות יותר מידי. יאללה, לבחור צבע.
עזריאל

למעלה