בלוגים

lior1596321

New member
בלוגים

מי שהוא פה יכול להסביר לי בבקשה למה אני רק יכול ליראות ולא לכתוב או לשדר בבלוג?
תנקס

giladt12

New member
שאלה חשובה

בפורום טכני לא קיבלתי תשובה, אז אולי מפה תבוא הישועה... אני מצליח להכנס לבלוג מבוגרים כרגיל לכתוב והכל אבל השידור תקוע. כלומר רואים תמונה קפואה !!! ניסיתי לרענן ,לצאת והיכנס שוב וכלום לא עזר. התופעה החלה כאשר החלפתי HARD DISC למחשב לפני מספר ימים. האם צריך להתקין איזו תוכנה או לשנות משהו בהגדרות ??? חייב את עזרתכם בנושא. תודה מראש למגיבים !!!

gilriv

New member
?

תנסה עודפעם >אבל אם זה יקרה שוב תסגור את חלון הבלוג TV {רק} תחכה כמה דקות ואז תעלה את זה שובפם וגם תחכה לחלון שיפתח {שדרנים עם יקרה לכה שוב אותו הדבר תכתוב שובפם {אולי זה לא בעיה משלך /לאחרונה תפוז שידרג את כל הפורומים פה לתפוז יש המון שידרוגים וזה נתקל בבעיות ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ראש טiב

New member
כיצד אני יכול לפתוח תוכנית במבוגרים?

אני מנסה כבר כמה ימים לפתוח תוכנית במבוגרים אך לא מצליח לי בכלל.. נכנסתי בהתחלה לפתיחת תוכנית. סימנתי תוכניות אישיות.. אבל זה יצא ברגיל ולא במבוגרים... אשמח לקבל עזרה ... וכשנכנסתי למבוגרים אחרי השעה 10 בלילה כדי לפתוח תוכנית.. יש שם אפשרות לתוכנית חדשה היא לא נפתחת בכלל... תודה מראש

katkat

New member
היי שאלה

היי איפה בדיוק השידורים כאן? ניסיתי להכנס ל ChatTv אבל החדר ריק כביכול ועוד שאלה השידורים פה הם אכן 'למבוגרים'? או שזה סתם נקרא ככה וזה פשוט וידאו צ'אט?

hunter31

New member
בלוג TV למבוגרים

האם יש בלוג TV למבוגרים באתרים אחרים בעולם מלבד תפוז

gilriv

New member
?

להגיד לך מה ?- יש בטח בקנדה גירסה באנלית כזות ... מה זה משנה גם בכללי מספיק שיש הרבה מצלמות בעולם שאתה יכול לשים על מישהי והיא תסתובב רק עם גופיה לשם כך יש לה מצלמת אינטרנט

למעלה