בלה

steelwater

New member
בלה

כמה דברים. התחלתי לגרום לחברים שלי לאהוב את סקרבס. צרבתי לחברה שלי את שלושת הפרקים הראשונים של העונה הראשונה והיא שמה את זה ב-mp4 שלה וראת את זה בשמירות. היא אמרה שהיא נראתה ממש טיפשה כי מי שהיה רואה אותה היה רואה מישהי יושבת בשמירה, מסתכלת על הכף יד שלה ונקרעת מצחוק חחח! היא אמרה שזה היה ממש טוב וממש מצחיק.
בפנאי פלוס הקודם היהמ כתוב על סקרבס. נכון יש את הפנאי פלוס הגדול ואת החוברת ערוצים שלו? אז בחבורת ערוצים היה את סקרבס בין עשרת הגדולים השובע והיה כתוב שהם תמיד אמרו שזו מסדרות ביה"ח המלחיצות הכי טובה. בפנים היה ביום שהסדרה משודרת כתבה קצרה על העונה החמישית. דיברו שם גם על זאק ומנדי. ה כתבו שיש שם פרק הומאז' לקום מארץ עוץ וזה די מגניב.
חברה שלי אמרה לי שיש פוסטר ממש יפה של סקרבס בהפנינג בקניון!!! אלב כשבאתי לא מצאתי אותו.

Angelus

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

את בנאדם טוב, לצרוב לאנשים סקראבס ועוד שיעריכו את זה [
גיטע!] באיזה קניון? עזריאלי? אני רוצה פוסטר! אני צריך פוסטר נורמלי למשרד שלי..
אני הצלחתי למכר שישה אנשים לסדרה. אני מקווה להגיע ל-20.

steelwater

New member
יפה מאד!

אני אומרת שנעשה תחרות, כל אחד צריךלגרום לכמה שיותר אנשים אלהוב את הסדרה! מי שיצליח הכי הרבה יזכה במשהו. ואיזה עזריאלי בראש שלך?! מה אני נראית לך?! איכס! אני לא רוצה להתקרב לאזור הזה כשאני לא צריכה והיה לי השבוע רגילה שלצערי נגמרת היום אז לא הלכתי לעזריאלי. זה בקניון בירושלים.

Angelus

New member
מה? למה?

זה אחלה מקום. מן אתנחתא שכזאת. לא?
ובאמת צריך לערוך תחרות כזאת.. זה יהיה גדול!

steelwater

New member
אתנחתא עלק

זה צמוד לאיפה שאתה משרת. עדיף להיות בקניון רחוק יותר. ובכלל קניון זה לא ממש אתנחתא. עדיף ללכת לים או משהו כזה. אגב, הייית ביום שישי עם ההורים אוח שלי והיה ממש כיף! וגם הייתי בקיסריה בסופ"ש הקודם בים וגם היה ממש כיף!זה נחמד שיהיה לך פוסטר במשרד. בתומר בדיזנגוף סנטר יש פוסטרים ובטח גם בהפנינג בעזריאלי. לפחות בירושלים הם לא כאלו יקרים. אתה גם יכול להזמין מאתר של פוסטרים שאני הזמנתי בו פעם פוסטר ממש יפה של טריינספוטינג. http://www.allposters.com/

למעלה