בלה

Benja GiRl

New member
בלה

דרך איזה אתר אני יכולה לראות ת´מורדים? תנו לי קישור + הסבר... וכשאני מצלמת ומדביקה בצייר יוצא לי שחור.. איך אני מסדרת את זה?

אוקיי אז ככה:

הנה הכתובת למקרה שהקישור לא עובד:http://www.infobae.com/interior/home.html בעמוד למעלה יש לך את הסמין של קאנאל 9 וכתוב לך אן ויוי זאת אומרת בשידור חי תלחצי על זה ואז מופיע לך חלון קטן בחלון הזה תלחצי על החץ ואז תופיע לך טלוויזיה תחכי כמה שניות ואת תוכלי לראות בקשר לצייר אני ממש לא יודעת כי גם אני באותה בעיה! מקווה שעזרתי שיר

rebelde way net

New member
שאלה קטנוטונת

יש אפשרות לשמור את התמונות, בלי מצלמה דיגיטלית?????

Benja GiRl

New member
כן

נכון יש כזה כפתור פרינט סקרין??? אז אתה לוחץ עליו , מדביק בצייר ומעצב לפי מה שבא לחך... רק שמשום מה זה נותן לי רקע שחור.. לא יודעת למה... אבל בתכלס ככה מצלמים..

Benja GiRl

New member
לפרינט סקרין

אין מקום קבוע, זה שונה בכל מדפסת... על הכפתור כתוב: Print Screen SysRq לפעמים הוא בשורה לעלה או באזורק שם... אצלי הוא בין הכפתורים שיעל החיצים...

Benja GiRl

New member
הכפתור הזה מעתיק את מה שיש על המסך

באותו רגע שאת לוחצת עליו

Benja GiRl

New member
תיכנסו שנייה

אני חולה עלייך!!!! האיכות מדהימה!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבה!!! וגם הצלחתי לצלם!! הנה ככה אני מדביקה בצייר ואז בסוף חותכים את המיותר...

Benja GiRl

New member
וואי!! אני רואה שוטף לגמריי!! בלי ק

פיצות!! יעני כמו בטלוויזיה רק באיכות פחות טובה.. הכל שוטף!!!! ויש עכשיו אחד מזה חתיך!! בפרסומת למים!!

s h a r o n 04

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo26.gif

אתמול נגמר הפרק בקטע שמיה מגלה שמנואל יחזור למקסיקו בסוף השנה ואז היא מנשקת אותו(למרות שהיא חברה של הבלאס המכוער הזה) וככה זה נגמר.

Benja GiRl

New member
אאאאארררררר

מתוך 10 תמונות שאני מצלמת רק אחת יוצאת במסך לא שחור!!

למעלה