בלה בלה

בלה בלה

לפי מה שהבנתי האידיאולוגיה של בית"ר חותרת בגדול לאוטונומיה לאזרחים הערבים של א"י (אם אני טועה תקנו אותי). בהסכמי השלום עם מצרים דובר הקמת אוטונומיה לפלשתינאים בשטחים הכבושים,בגין ראש הממשלה דאז היה בית"רי אדוק,אז למה הוא לא ניצל את חלון האפשרויות להקמת האוטונומיה? תמיד היה לי מוזר.

MS6

New member
הוא דווקא הקים אותה...

אבל הרעיון לא צלח.. הרבה בזכות ממשלת השמאל שהחליטה על תוכנית שלום הזויה שבזכותה אלפי ישראלים קיפחו את חייהם עד כה. בכל אופן יש הרבה פגמים בתוכנית האוטונומיה: קודם כל ז'בוטינסקי שיער שיהיו פה הרבה יותר יהודים (אם היו שואלים אותו הוא בוודאי לא היה מאמין שבשנת 2005 עדיין רוב היהודים לא יחיו בישראל) דבר שני הריבוי הטבעי העצום של הפלסטינים הינו דבר שלא נלקח בחשבון.. הרי כל אדם בר דעת מבין מהר מאוד שאין עתיד לרצועת עזה. מיליון וחצי פלסטינים לעולם לא יצליחו להתקיים בצורה נורמלית ברצועה כ"כ קטנה.. גם אם גוש קטיף תפונה 10 פעמים הדבר לא ישפר כלל את הכלכלה הפלסטינית או המצב במחנות הפליטים (האבטלה הפלסטינית אפילו תעלה בגלל עקירת היישובים החקלאיים) כמו כן. ולכן העוני בעזה ישרור לבטח בעתיד דבר שיגרום לגיוס פעילי טרור חדשים ולגלים נוספים של התקפות על ישראל. אני מקווה רק שבעתיד כשיתקיפו את הקיבוצים סביב הרצועה ויהרגו חיילים ואזרחים כתוצאה של אותם התקפות- אף אחד לא יקום שוב ויתרץ עוד פעם את התירוץ ההזוי והאנטי ציוני שנקרא "שטחים כבושים" במטרה שוב לברוח מהבעיה הפלסטינית ולדחות אותה למועד מאוחר יותר. הפתרון הציוני לבעיה הזאת הוא הפתרון הטוב והישן שבזכותו נגאלו חבלי ארץ כגון עמק יזרעאל והשרון: גאולת קרקעות. ישראל בכלל ויהודים ציונים בפרט צריכים להשקיע ברכישת קרקעות ברחבי יש"ע.. אנחנו צריכים כמה חנקינים חדשים שבעזרתם הטרור יופחת והתקווה הפלסטינית לשליטה על יש"ע תתפוגג לה.. בעזרת הכסף הזה משפחות פלסטיניות יוכלו למצוא עתיד טוב יותר. לא כמו השמאל החולמני.. אני לא מציע פתרון של זבנג וגמרנו שמבטיח עתיד ורוד בעוד שנה וחצי טופ. אני לא תוקע את הראש באדמה וממלמל לעצמי "מסירת שטחים=שלום". הדרך שלי תהיה ארוכה קצת, יכול מאוד להיות שנשלם בדם אבל היא זאת שתבטיח את קיום העם היהודי בארץ ישראל ב50 השנים הקרובות. איזה שמאלן יכול להבטיח לי דבר כזה??

למעלה