בלה בלה...

gilmorefreak

New member
בלה בלה...

התחשק לי לכתוב..מקווה שזה בסדר שזה בהודעה חדשה... רק לספר ולדבר קצת..מה שעל הלב... אוווווווף...הפורום הזה מאכזב!! אני מתה על בנות גילמור! אבל ממש ממש ממש קשה להשתלב בפורום הזה..אני מדי פעם כותבת..לא ממש זוכה ליחס..ולא מרגישה אף פעם שייכת! אני מכבדת את זה שכולכן פה ותיקות ועם היסטוריה..וניפגשתן..וחברות..אבל זה מבאס..כי יש עוד אנשים שרואים ואוהבים בנות גילמור..ורוצים להכיר מעריצים אחרים..אבל אין להם כל כך זמן לבקר חוצ ממדי פעם...אווף..לא משנה! כולכן כבר רואות פרקים מתקדמים יותר והכל מוגדר כספויילר..מה שמוציא את השאר קצת מחוץ לעיניינים(אני בתחילת השלישית..)... וגם תמיד מדברים על דברים שקרו שמפגשים...וכל מיני כאלה..על אנשים שהיו...כל מיני באסות... חוצמזה...מה קשורה התוכנית לפורום OTH ןמהי בכלל?? יש כל מיני דברים במעגל סגור בפוסלות את השאר וזה קצת מבאס... סתם שתדעו!

אממ...../images/Emo12.gif

אני דווקא לא חושבת שמתעלמים ממך.
הרוב שנשארו פה הן ממש ממש לא וויתיקות, כך שאני חושבת שאת לא שייכת.
אבל אני אל יכולה להגיד לך מה אתמרגישה ומה את לא... OTH היא הסדרה שצ'אד מייקל מוריי (ככה קוראים לו?
) מופיע בה, ובגלל שאין לה פוורם כותבים פה, כי זה איכשהו קשור לנושא. ולא אמרנו שאנחנו היחידות שאוהבות בנות גילמור!
זה דווקא אחד הפורומים שהכי קל להשתלב בהם. וגם אני לא קוראת ספויילרים. את עושה פה יותר מדי הכללות.
נכון שאנחנו מגובשות, אבל מי שמגובש לא נמצא פה בכלל!

PURPLE CHICKEN

New member
בלה בלה בלה.../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אני מסכימה עם כל מה שכרמל כתבה.
אז אני רק אחזק כמה נקודות: ממש לא כולן פה "ותיקות עם היסטוריה".
להיפך, דווקא רב האנשים שכותבים עכשיו בצורה קבועה הם יחסית חדשים. אני מצטערת שאנחנו נותנים כזו הרגשה- שקשה להשתלב- אבל אני באמת לא רואה את זה.
זאת אומרת, אם היית כותבת את ההודעה הזאת כמה חודשים קודם, כן הייתי מבינה, אבל עכשיו.. לא יודעת, כמו שכרמל אמרה- אני לא אומרת שאת משקרת או משהו, ככה את מרגישה וסבבה, אבל לא הצלחתי להבין מה גורם לך להרגיש ככה.
ספוילרים- גם אני לא קוראת ולא שותפה בשרשורים האלה. לא נורא, עוד מעט תתחיל העונה השלישית בערוץ 10 והכל יהיה טוב.
ו.. זהו, מצטערת אם לא הייתי ברורה- אני עייפה.
מקווה שההרגשה שלך תשתפר.

הממ.

טוב, אנחנו לא מתכוונות לעשות את זה - ואני דווקא חושבת שאנחנו מקבלות (מקבלים, נו
) חדשושים יפה. יש כאן הרבה אנשים שנראה שהם היו פה תמיד, והם לא - פשוט צריך לתת לזה קצת זמן, ולהשתלב. באמת שאנחנו לא עושות את זה בכוונה. עוד דבר, לא כולן רואות כבר עונות שמסומנות כספויילר. הבעיה היא שכבר די חרשנו על המון טופיקים, אבל אם את רוצה לפתוח טופיק חדש, את יותר ממוזמנת. אוף... אין לי כח. אני בטוחה שכרמל כבר הסבירה.

gilmorefreak

New member
תגובה לכולכן...

הגעתי עד הארכיון ומצאתי משהו כמו 2, 3 הודעות שקיבלתי עליהן תגובות... ואלה שלא..מצורפות כתמונה..אלה לא כולן...ניסיתי כמובן למצוא את אלה שיש גם מה להגיב עליהן...אז הנה...בבקשה...

bubaale

New member
אוקי...../images/Emo80.gif

אני בטוחה שכל חברה בפורום יכולה למצוא לפחות 10 הודעות שהיא לא קיבלה עליהן תשובה, רק בחודש האחרון... הפורום לא בדיוק שוקק חיים כרגע, והשיחות סובבות בעיקר סביב הספויילרים לעונות הבאות- אין לאף אחד כאן יותר מדי מה להגיב על שום דבר! בקרוב הסדרה תחזור לשידור, ואז יהיה מה לכתוב ואני בטוחה שיגיבו להודעות שלך...

pink slip

New member
אז ככה

דבר ראשון, גמני לא מרגישה שהשתלבתי פה, אז אני מבינה אותך... הבנות פה נורא מגובשות שבשביל להרגיש חלק מהן צריך המון מאמץ ולשרוץ פה הרבה... (למרות שהן בטוחות שנורא קל להשתלב פה בגלל שזה פורום נורא חברותי...) בנוגע לספויילרים, לדעתי דווקא הרב, לפחות הקבועים, לא רואים את הפרקים החדשים אבל בגלל שהפורום מת וכל הטופיקים חרושים אז יש פה רק שרשורים על הפרקים החדשים, שאגב, הרב שרואה אותם ומגיב עליהם זה אנשים כמוני, שהם פחות קבועים פה ופחות מגובשים עם הבנות הקבועות בפורום...

gilmorefreak

New member
או..הזדהות!

חחחח..לפחות יש לך פה על מה לדבר עם הבנות... ואממ..לשנייה שהגיבה לי..*לא זוכרת שם...סורי!* אממ..זה מכל ההודעות שכתבתי הגעתי עד לארכיון וגם שם עברתי על איזה שני עמודים...רק על 3 הודעות הגיבו לי!!! זה לא כל אלה שלא הגיבו מה שהבאתי פה..זה רק מקבץ מצומצם...וברובן היה מה לענות..לא שוקק חיים?? אבל עדיין..כותבים פה מדי פעם... ויש את הבנות עדיין הותיקות שגם אם אין ירשמו פעם בחודש הודעה אז כל העולם יגיב לכל דבר קטן וזה יגיע לאממ..עמוד נפרד..נו..השרשורי ענק האלה..או לפחות למשהו קרוב... אני לא אומרת חס וחלילה שאתן לא נחמדות או חברותיות..פשוט לחדשות נורא קשה להכנס לחברה הסגורה הזאת... לא משנה לא רוצה לערר ריב או כעס..סתם אמרתי את מה שאני חושבת... חבל..אני דווקא מאוד אוהבת את התוכנית ולא יכולה לכתוב פה ממש..אני אחכה באמת שהפרקים החדשים יתחילו כי אז אני בטוחה ש ה כ ל ישתנה כי יהיו מלא מלא מלא חדשים וחדשות! ונדבר על פרקים שכולם רואים..והספוילרים ילכו ויתמעטו פה..כאילו לעומת כל ההודעות והשאלות על הפרקים החדשים *כולי ציפייה* הודעות הספוילרים לא יראו בהמון!

m L m

New member
תראי,

אני מבינה אותך. אבל אני לא חושבת שמישהו ראה את הכינוי שלך והחליט - טוב, לה לא נענה. זה באמת קשה להיכנס לפורום שכבר קיים אבל זה לא בלתי אפשרי. כמו שמס' בנות כבר אמרו - את תראי שכשיתחילו השידורים בערוץ 10 יהיה יותר קל והפורום גם יזרום בצורה יותר כיפית. אני אגלה לך סוד - כל השרשורים האישיים... של הבנות שמכירות אחת את השניה כותבות - אני בכלל לא קוראת... רק אל תספרי לאף אחד טוב?

gilmorefreak

New member
חח...

אני דווקא קוראת...ולא מבינה כלום...משומה...! אבל אממ...בלי ההודעות האלה ובלי ספויילרים..לא נשאר עוד מה חקרוא.. וד"א בפורומים אחרים דווקא השתלבתי יופי..רק פה הבעיה!! טוב..בקיצור...ניתן לזה זמן...

PURPLE CHICKEN

New member
ירדן.../images/Emo3.gif

קוראים לי ירדן. [ולא, זה ממש לא בקטע של "הא! את לא יודעת איך קוראים לי, אז מה את מתלוננת?!"] תראי, גם אני כתבתי הרבה הודעות שאף אחד לא הגיב עליהן, במיוחד בחודשים הראשונים שלי פה. אני לא אלך ואחפש הוכחות, כי אני בטוחה שתאמיני לי,, נכון?
ובכנות- לא נראה לך טבעי שלהודעה שכתבה מישהי חדשה ופחות מעורבת יגיבו פחות מאשר להודעה שכתבה מישהי שיש לה היסטוריה ארוכה פה והרבה חברים טוביםמ מהפורום? זה דפוק, כן, אבל ככה זה בחיים.
אף אחד לא עושה לך בכוונה, ולא מגיב להודעה שלך בגלל שאת כתבת אותה. אני לא יודעת מה עם אחרים, אבל אני מגיבה להודעות שיש לי מה להגיב עליהן, ולפעמים פשוט אין לי מה לכתוב. הודעות שהן תגובות להודעות אחרות בדר"כ לא זוכות לתגובות, זה ממש לא משהו אישי נגדך.
לכל אחד יש את הקצב בו הוא משתלב, וזה הכי טבעי בעולם. אני מקבלת את כל מה שאת אומרת, ואני אישית אנסה לשים לב יותר ל.. סגירת חברה שלנו. אבל.. תני לזה זמן, ונסי להבין גם למה קורה מה שקורה. זאת אומרת, אל תקחי את זה בתור משהו נגדך, זה פשוט מצב שקיים בכלל בחיים. ואל תפחדי להיות קצת נודניקית, כי זו הדרך להשתלב.
בה.

../images/Emo4.gif אלה שמגובשות בקושי נמצאות פה...

זאת גם סיבה שאנחנו לא מרגישות שקשה להשתלב פה.
תראו, אני לא יכולה להגיד לכן מה אתן מרגישות ומה אתן לא, אבל כמו שכבר כתבו פה, (אנה נראה לי...
) לא תמיד עונים לכל ההודעות, וזה לא נורא כל כך... ולא צריך כל כך הרבה מאמץ לשרוץ פה הרבה, מהסיבה שהסברתי למעלה.

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif

אני מבינה אותך.. תראי, אני בפורום מנובמבר 2002 [!!], ואני עדיין מרגישה לא שייכת.. אז היו פה את ירדן, שמרית, לאנה, מיכל ועוד כמה.. שהיו מאד מאד מאד מגובשות, בלשון המעטה.. ואני בקושי השתלבתי וזה באמת היה מאד מבאס.. גם עכשיו לא נראה לי שיש מישו בפורום שיודע מי אני.. אבל אקיצר.. תנסי.. תכתבי עוד הודעות.. תשתתפי.. אני בטוחה שבסוף תרגישי בפנים..

PURPLE CHICKEN

New member
נגה.../images/Emo24.gif

יא פגרה, ברור שיודעים מי את.
הו הו, זאת הייתה תקופה שבה אני באמת חושבת שנידינו אנשים.
לא בקטע רע, פשוט היינו מאווווווווד מגובשים בתוך עצמנו, מה שקצת השאיר כאלה שפחות חרשו בחוץ. אבל, היה קצת קשה להתגבש איתך. לא רק שלא באת למפגשים, גם היית נעלמת לתקופות ארוכות.
בכל מקרה, אוהבים אותך נגה.
באמת.

Alexis14

New member
../images/Emo3.gif

יאאאא.. ואולי הייתי קשה להתגבש ): אבל באמת שניסיתי.. וכתבתי איזה אלף שירים ממש מושקעים לרורי והלחמניות.. וניסיתי להשתתף בכל הפרוייקטים והכל.. ולא באתי למפגשים כי לא רציתי להתקע בחוץ כזה גם בהם
וגם עזבתי כי לא היה פה כזה מלהיב
ואוהבת אתכם בחזרה

Lorelai

New member
רק שתדעי לך, שכל השירים שלך

היו שמורים אצלי במחשב עד שמחקתי בטעות את כל התיקייה של הדברי פורום

למעלה