בלה בלה נו כנסו... פה
R red mosquito New member 26/10/05 #4 פשוט רע.... אני יודעת שזה ישן.זה היה היום בוואלה, וחשבתי שאולי תשמחו אבל ... שיהיה.
R richter New member 27/10/05 #8 זה היה בצחוק ../images/Emo10.gif לא שמת לב ל-" "? ולתודה שאמרתי אח"כ? מצטער אם פגעתי
R richter New member 26/10/05 #6 לא צויין בשום מקום אבל לדעתי זה לפחות 12 אם לא 13 (כי אני זוכר שבזמן העונה השמינית היתה ידיעה על זה שהם חתמו לשתי עונות [כלומר תשיעית ועשירית]. אז אם אני באמת זוכר נכון הרי שכעת הם כבר היו חתומים על העונה העשירית- מה שאומר עונות 11, 12 ו-13)
לא צויין בשום מקום אבל לדעתי זה לפחות 12 אם לא 13 (כי אני זוכר שבזמן העונה השמינית היתה ידיעה על זה שהם חתמו לשתי עונות [כלומר תשיעית ועשירית]. אז אם אני באמת זוכר נכון הרי שכעת הם כבר היו חתומים על העונה העשירית- מה שאומר עונות 11, 12 ו-13)
R richter New member 26/10/05 #7 וזה לא נ-ו-ר-א ישן מלפני קצת פחות מחודשים (תחילת ספטמבר) הדיווח שלי במקור וזה גם המקום להזכיר, למי שלא שם לב או הצטרף לאחרונה, יש עדיין סקר בנושא
וזה לא נ-ו-ר-א ישן מלפני קצת פחות מחודשים (תחילת ספטמבר) הדיווח שלי במקור וזה גם המקום להזכיר, למי שלא שם לב או הצטרף לאחרונה, יש עדיין סקר בנושא