בלה בלה בלה....

i n b a r

New member
בלה בלה בלה....

אני,ענבר, עושה שירות לפורום הזה, ומביאה לכם תמונה נפלאה---> מהמם, נכון? כמה שהם........ טוב לא חשוב, לא לפני כולם...! בה ביי have a nice day inbar
(aliens exist)

Sham 69

New member
הם נראים כמו גוש חרא

אני לא מבין למה לעזאזל נקבות מתלהבות מהמראה שלהן ובכלל למה לעזאזל כל ההודעות בפורום הזה הן על המראה החיצוני של בלינק ולא על המוזיקה שלהם?

blinkme

New member
ל-sham 69

תראה בתור בת אני חולה על איך שהם נראים ואני מתה על המוסיקה שלהם. ואתה בן אתה לא יכול לשפוט בנים על איך שהם נראים רק בגלל שאתה בן אלא אם כן אתה הומו ואני בטוחה שאתה לא אבל לא משנה. וזה מה שיש לי להגיד לך אני מקווה שזה ענה לך על השאלה ביי ביי blinkme

xero1

New member
אני חושב שהנקודה שלו הייתה

שמדברים פה יותר מידי על איך שהם נראים והרבה פחות על המוזיקה שלהם.

blinkme

New member
ל-xero1

תראה אולי אתה צודק אבל לא ב-100% לדעתי רוב הפורום הזה מדבר על איזה להקות הם אוהבים חוץ מבלינק מאשר איך הם נראים ועוד כמה דברים עליהם ואולי הבנות כן מדברות על איך שהם נראים אבל כי זה ככה אין מה לעשות וגם רוב הדיבורים פה של הבנים זה על המוזיקה החיה של בלינק כי אין להם מה לדבר על איך שבלינק נראים ולדעתי כל הבנות וכל הבנים בפורום הזה יסכימו איתי נכון? ביי ביי blinkme

xero1

New member
שטויות

מה זה, אולי זה פורום מעריצים, אבל זה אומר שצריך לדבר על איך שהם ניראים ? שטויות, צריך לדבר פה על המוזיקה שלהם (ואם כבר, אז הישנה. טוב, אני לא אתחיל). ומה זה הקטע הזה ש"רוב הדיבורים פה של הבנים זה על המוזיקה החיה של בלינק כי אין להם מה לדבר על איך שבלינק נראים"?? בולשיט!! מה זה בנים ובנות פה? מה? אנחנו בכיתה ו´? גיב מי א ברייק... ותאמיני לי, אם לנו, ל"בנים", לא היה על מה לדבר, על לא היינו מדברים. וגם, זה לא תרוץ לדבר על איך שהלהקה נראית. נ.ב. אני בטוח שיש פה בנות שממש לא מעניין אותן איך בלינק נראים (שירה, סהר, ורד, טלי...)

adibb

New member
>>>>>>

למה נראה לך שבנים לא יכולים להגיד אם בנים אחרים יפים? בן אדם צריך ליהיות הומו כדי להגיד איך בני אדם מהמין שלו נראים? לא נראה לי... שיהיה לכם יום טוב עדי

blinkme

New member
טוב עדי אז ככה...

אני לא אומרת שהוא חייב ליהיות הומו כדי להגיד שבן אחר יפה ואם כן אז איך קוראים לזה אם הוא לא הומו או דו-מיני? ומצד שני אולי את כן צודקת כי יש בנות למשל נדיה מאמריקן פאי 1 ו2 היא פצצה עולמית וגניפר לופז וקתרין זיטה גונס הם כוסיות עולמיות ואני לא לסבית או דו מינית אז אני לא יודעת אני מבולבלת ביי ביי blinkme

xero1

New member
את סותרת את מה שאת אומרת

את (ועוד המון בנות) אומרת על בנות אחרות שהן יפות וכל זה. ואת טוענת שאת לא לסבית. אבל לטענתך, אם בנים אומרים על בנים אחרים שהם יפים, אז הם גאים. הבנתי אותך

~BLINK182_gurl~

New member
כשחושבים על זה

זה נכון (אבל לא איך שאתה מגדיר את זה) תודו שלרוב הבנים אין אומץ להודות על בן אחר שהוא יותר חתיך מהם..... זה פוגע באגו שלהם.... אני לא אומרת שכווווווולם אבל הרוב..... ונכון גם יש בנות כאלה!

blinkme

New member
נכון!

לדעתי ~BLINK182_gurl~ צןדקת 100% אני לא פוחדת להודות שלמשל גניפר לופז יותר יפה ממני זה פשוט נכון ואין מה לעשות הבנים כן מפחדים להודות שיש בנים כן יותר כוסונים מהם לא שיש לי משהו נגד הבנים בפורום דווקא בכלל לא ונו באמת איזה בת מפגרת הולכת להשוות את עצמה לגניפר לופ נו באמת אין סיכוי ואני גם חושבת שבזה כל הפרום יסכים איתי

blinkme

New member
אז את קנאית!

בלי להעליב אותך היא נבחרה לאישה הכי סקסית והכי יפה בעולם ואם את אומרת את זה אז את מקנאה ואני באמת מתכוונת בלי להעליב אני חושבת שהיא יפה חוץ מהתחת הענק שיש לה היא פשוט מושלמת

xero1

New member
נו באמת

מה יש להתלהב כ"כ? היא ממש לא הכי יפה בעולם ובטוח לא הכי סקסית, כבר אני אביא לך מישהי יותר יפה ממנה: האחות שעל הדיסק של בלינק. שהיא גם כוכבת פורנו, וראיתי סרט שלה, ותאמיני לי, היא יפה והרבה יותר סקסית מג´ניפר לופז הזאת. ודרך אגב, לג´ניפר לופז אין בכלל תחת ענק. אבל אל תעני לי אפילו, שלא נתחיל פה דיון על מי יפה ומי לא.

xero1

New member
וואוווווווווווווווו

לפני רגע אמרת שאם בן אומר על בן אחר שהוא יפה אז הוא גאה. ועכשיו את אומרת שסתם אין לבנים אומץ להגיד על בנים אחרים שהם יפים. אני לא מבין אותך. טוב נו, הנקודה פה היא שמדברים פה יותר מידי על איך שבלינק ניראים ופחות על המוזיקה שלהם. שזה, אם עוד לא הבנת, לא טוב. והמצב צריך להשתנות. כמו שאביב גופן (והוא בנאדם מאוד חכם) אומר: "רוצים שינוי! רוצים שינוי!!"

Josie

New member
הי...

מה איתי? אני גם בת, ואני לא שמה זין על איך שבלינק נראים (הם גם לא כאללללללה חתיכים לדעתי...) וג´ניפר לופז היא סתם כונפה, ואני לא מקנאה בה. יש זמרות אחרות שנראות הרבה יותר טוב ממנה...! ובקשר למה שזירו אמר על המוזיקה שלהם, שהישנה יותר טובה, לדעתי זה גם נכון. הם נהפכים לפופ ממוסחר וזה מבחיל...

למעלה