בלה בלה בלה

jdpworld

New member
בלה בלה בלה

למעלה למטה כל הדרך וחזרה... תגידו לי שטועה.בזמן שמחמם לי הקפה...

../images/Emo42.gifבוקר טוב לך

jdpworld

New member
עדין חושב

שיש וימצאו מעניין... לא פחות מאורחים לארוחת הערב או מי אמר למי ולמה.

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

הגבתי..... לו והייתי יושבת מול הנהלת תפוז ומכינה אישהו חוזה שעליו כתוב כך.... גברת XXXX בעלת ניק XXXX....מספר בתפוז XXXX תקבל מחברת תפוז XX אחוזים על השתתפותה הנאמנה לאתרנו. מהיום הוחלט שכל משתתף בעל XXX שנים יהייה זכאי לזכויות יוצרים..... למה אתם שואלים
אז ככה : 1. לא קל כל יום לבא עם רעיונות חדשים לפתיחת הודעה 2. לא קל כל יום לשבת ולסגנן הודעה שתהייה עם רייטינג מעניין 3.לא קל לענות ולהגיב בצורה מנומסת (באלוהים משתדלת) 4.לא קל לסבול את הפרסומות אבל מעניין 5.לא קל להתעורר בבוקר ודבר ראשון לסרוק את כל הכתוב 6. לא קל להתאקלם לשינויים שחלו במשך ה-5 שנים
7.וזה רק על דפים וירטואלים בא נעבור רגע לקטע של...... פירסומות ענקיים שאנחנו עושים לאתר הזה תיראו אפילו איך קוראים לה מצטטת אותנו..(באלוהים ששכחתי ) בקיצור לדעתי לו לא היינו קיימים האתר היה מזמן פושט את הרגל.... אזזזזזזזזזז המשך החוזה גברתת XXX הננו מתכבדים להודיך שהנך חלק מחברתנו....ובכל חודש יועבר לחשבונך הבנקאי שמספרו XXXXXXXX.... XX% ישנם בונוסים והם במקרים הבאים אם הודעתך לא נימחקת אם הודעתך הגיעה לXXXX תגובות אם הודעתך עלתה לשער תפוז אם עורכת הדין מגיבה להודעתך ואם מקבלת את חיוך מהמנהלת להלן החוזה דרך צלחה גברת XXXX שמחים אנו לצרף אותך לחברתנו.....
בחיי שלא שתיתי דבר

jdpworld

New member
צ'ק או מזומן

משלם לך על המקום...ולא שכזה נדיב זה רק שיודע לזהות התיעלות כלכלית...

אכן מצאתי מעניין ../images/Emo141.gif

לא ממש הבנתי את הקטע עם ההפניה לאתר בחתימה. אצלי בחתימה יש אתר הדף שלי ב"במה חדשה", ואף אחד אף פעם לא עשה לי עניינים בקשר לזה.

jdpworld

New member
ישנם פורומים

המאפשרים להכניס בחתימה לינק חי ובועט...מיותר לציין שאלו פורומים שאינם מתפרנסים מפרסום. על ההערה של המנהלת אפסח.השיטה של לזרוק חצי משפט מתחת לשפם אולי מתאים לה,אני אישית אפסח.

סוגיה מעניינת ביותר. אין ספק !

כיוון שאינני מהוותיקים בפורומים של תפוז, חושב ש: 1. המנהלים בתפוז עושים זאת בהתנדבות, לכן גם קשה לצפות ליותר מידי. יש טובים יותר ויש גרועים...חחח..אבל זה מה יש
2. נושא המומחים בהחלט בעייתי, אבל מניח שלא ממש מישהו יקח אחריות על יעוץ "על רגל אחת"...מניח שגם אתה לא היית לוקח אחריות כבדת משקל זו. לכן בהחלט אולי פשוט להחליף את הטייטל של "מומחה" ל "יועץ" או "עוזר" 3. בנושא הפרסום: הנני בעד חופש מוחלט, חושב שעדיף לתת יד חופשית מאשר שזה יכנס מאחור. וזה יכנס ! איך שלא ילחמו. יפה שאכפת לך. באמת...

למעלה