בלה בלה בלה

dead man inc

New member
בלה בלה בלה

חבר´ה אין יותר WCW יש רק WWF האימפרית האבקות הכי גדולה ביקום

על ה@ש

New member
יש ויש!

WCW אומנם היא נרכשה ע"י וינס מקמאהן אבל בפועל מנהל אותה שיין מקמהאן בנו של וינס כרגע מה שקורה שם פשוט יש מן איחוד בין הארגונים שבו הWCW מתחרה בWWF על תואר אירגון הרסלינג הטוב ביותר.... מתאבקיי הWWF מתאבקים כיום לרוב במתאבקי הWCW ולא ביניהם כמו שהיה פעם למרות שגם זה קורה לעיתים קרובות!

חולוני

New member
התקופה הכי טובה הייתה..

מתי שלא היה בכלל WCW וכולם היו ב WWF ככה לא הייתה תחרות וכל הטובים הי בארגון רסלינג אחד..והיו הקרבות הכי גדולים והכי לא נשכחים !! עם שון מייקלס, דיזל, רייזר ראמון, האלק האגן, רנדי סאבאג´, יוקוזונה, וכמובן, האחד והיחיד במינו, THE UNDERTAKER !!
יוחזר ה WWF הישן לאלתר !!

שון מייקלס היה כמובן אגדה

בכל ימיו ב2 דאבליו אף.. הוא התחיל כרע, שהפך להיות טוב אפילו אחרי החבר ש"הוסיף" ל2 דאבליו אף, ביג דאדי קול דיזל, וקיבל עלייה בתפקיד לאט לאט כשהוא זוכה בצורה סופר מלהיבה בשני רויאל ראמבל רצוף היתה מדהימה( זוכרים כשהוא נשאר תלוי על החבל אחרי שבולדוג חשב שהוא ניצח???) כדי להפסיד כל פעם מחדש ברסלמאניה עד שסוף סוף זכה להיות האלוף והחזיק בתואר זמן רב... מיקלס התחיל להראות סימני רצון לעזיבה, אחרי התרגיל המלוכלך שנעשה לחברו הטוב הארט, במופע העזיבה שלו ולאחר כחודש וחצי חודשיים גם הוא הצטרף לדאבליו סי דאבליו... מייקלס ייזכר אצלי לעד, במיוחד בתור זה שיותר מ3 פעמים הפך את ה2 דאבליו אף לתוכנית מעל גיל 18 כשחשף את איבר מינו או את ישבנו.....

חולוני

New member
גם אני זוכר את זה !! ../images/Emo13.gif

איך ששון מייקלס נתלה על החבל ואז הבריטיש בולדוג חשב שהוא זכה ואז מייקלס חזר לזירה והעיף אותו..זה היה ענק !! גם אני מאוד אהבתי את מייקלס !! ומאוד חבל שהוא עזב..שוב, הכל בגלל מקמן !! ותגיד לי, ברט הארט פרש נכון ? לפני כמה חודשים ראיתי בערוץ 1 תוכנית תעודה על הסיפור של ברט הארט ברסלינג..והוא דיבר על מה שקרה עם מקמן ועל המוות של אחיו..ולא ממש הבנתי את כל התוכנית כי ראיתי חלק..אבל מישהו ראה אולי ?

רותקתי למסך

1. אין לי כוח להסביר הכל- אם יש לך אייסיקיו תגיד לי אותו ואגיד לך מה מקמן עשה לברט הארט- אלא אם כולכם רוצים לשמוע.... 2. הארט עזב.... לwcw 3. שני דברים היו מיוחדים ברויאל ראמבל הזה, שון מייקלס היה הראשון שנכנס, הבולדוג היה השני!! דבר מדהים!!

Yonipac

New member
HUH?!? איזה שטויות!!! איזה בולשיט

שון מייקלס התחיל בתור "טוב" בצמד "הרוקרס" עם מרטי ג´נטי לאחר מכן אחרי שמרטי ג´נטי גרם לו להפסיד בלי כוונה בסידרת הישרדות 92 אז מייקלס בגד בו שהשיא היה להשליך אותו דרך חלון זכוכית ברט הרט מעולם לא היה חברו הטוב של שון מייקלס מייקלס אף פעם לא הראה סימני רצון לעזוב למרות שבסוף הקריירה שלו הוא היה פצוע שהשיא היה להתאבק ברסלמניה 14 עם חוליה אחת בחוץ!!! אני לא יודע על מי אמרת שהצטרף לWCW אבל שון מייקלס היה ונישאר נאמן לWWF

ed547

New member
אני דווקא מעדיף יותר את התקופה ה

חדשה.. יותר מעניינת יותר פרובוקטיבית(?!) יותר לקהל יעד קבוע שאוהב האבקות וכישורי רסלינג אמיתיים(לא שזה אמיתי) אבל הביצועים של היום בהחלט יותר מרשימים מאותם ביצועים משעממים של פעם שפנו בעיקר לילדים בכיתה א שלא הבינו מהחיים שלהם בהאבקות.

יש משהו נכון בדברך

זה נכון שכרגע יש פעולות יותר אקרובטיות ומגניבות אבל זה בדיוק מה שלא יפה... כשקרב שלם הם עושים את זה, עד שאחד מהם מפסיד הצופה לא מתלהב מהתרגיל לא צופה במלוא העניין ואפילו די משתעמם מהתרגילים האלה..... התרגילים הבסיסיים שהיו אז מבוצעים גם היום רק שאז הבימוי של הליגה היה יותר טוב והיא היתה יותר מעניינת ויותר מפתיעה..... עכשיו כשכל יום מישהו עוזב לליגה אחרת זה כבר לא הפתעה, אי אפשר להשוות את זה לזה שטטאנקה נקנה ע"י טד דיביאסי, לקס לוגר הפך לטוב ומיסטר פרפקט לרע...

ed547

New member
אממ.. דווקא אז היה אפילו יותר צפוי.

נגיד ברט האר נגד יוקוזונה היה הדימוי האידואולוגי בין הטוב לרע(כנ"ל גם עם לקס לוגר) יוקוזונה תמיד היה רע ומי שהיה נגדו היה גם נחשב טוב. היום הגזימו עם הקונספט הזה.. היום בהרבה מהקרבות ה"רעים" מנצחים אבל לא תמיד.. יש עדין את הקטעים הבודדים שהקרב נכרע על ידי ביצועי האבקות ולא עזרה מבחוץ. ככה שמתאבקים כמו סטיב אוטסין שהציגו בהתחלה תדמית של אני שונא את כולם ואין לי חברים הם אלה שהקהל אהב וזה מה שמכר.. כבר אנשים לא קנו את הטוב והרע אלה יותר נמשכים אל האדם הממוצע(בערך) וזאת אחת הסיבות שהיטמאן כל כך שונא את ה wwf וכל מה שהוא מייצג. אני לא חושב שהצופים משתעממים מהקרבות האקרובטים לפחות לא אלה שאוהבים רסלינג אמיתי וביצועים יותר מרשימים ואני לא מדבר רק על המתאבקים המהירים מאוד אלא גם כאלה כמו דין מלנקו(לפי דעתי המתאבק הכי מוכשר שם) וכריס בנואה שיודעים לתת שואו אמיתי ולרתק את הקהל. כשאתה יותר מכיר את הדמות שנלחמת ככה העניין שלך בקרב.

וכאן אתה טועה בגדול

הטוב והרע נעלם מהדאבליו אף וחבל... במקום זה הגיעו מלחמות מפגרות כמו מלחמת הדגל שהיתה פעם בין הקנדים לאמריקאים שזה היה נורא ואיום.... ועכשיו ה"מלחמה" בין כל האיגודים, שבו בעצם הדאבליו אף תמיד יוצא הכלבלב המסכן שנדפק ע"י האחרים... זה כל כך משעמם ודפוק...... וכשאתה מדבר על קרבות אקרובטים- תראה את 123 קיד נגד האקושי בסאמר ססלאם 95 ואז תדבר

ed345

New member
ראיתי את הקרב הזה.

והוא אפילו לא מתקדם מבחינתביצועים לקרב נגיד בין קידמן לבין ריי מיסטיריו.

בוזיק

New member
על מה אתה מדבר?

"האבקות וכישורי רסלינג אמיתיים" האבקות אמיתי זה greco-roman gracie jujitsu vale tudo וכו´ WWF זה מופע שמציג אנשים מאוד מאוד מוכשרים שיודעים להתאבק מאוד טוב, אבל מה שהם עושים שם זה Freestyle Wrestling לכל הקפיצות מהחבלים והדברים האלה אין שום קשר להאבקות אז אל תגיד שעכשיו זה עם אנשים עם יותר כישורי האבקות כי ככל שהזמן עובר הWWF רק מתרחק יותר מהאבקות

ed547

New member
כמו שאמרתי אני לא מדבר על..

המקסיקנים והמהירים למינייהם. אלא על מתאבקים כמו כריס בנואה דין מלנקו ואחרים שמתאבקים באופן טקטי ומהיר בזמנים שונים. אני מנחש שהדברים שאמרת הם משהו כמו בושידו שאף פעם לא ממש עניין אותי ולמרות שיש לי הרבה כבוד אליו וללוחמים זה פשוט לא מעניין אותי לראות אותם מתפתלים שעה על הרצפה אז תגיד לי שאני לא באמת אוהב האבקות ממש לא יזיז לי אבל אני יודע שאני מעדיך לראות מתאבקים כמו כריס בנואה או כריס ג´ריקו שמראים יותר כישורים מעניינים בזירה ולא אכפת לי הצגה או לא הצגה.

בוזיק

New member
"דברים מרשימים" זה לא האבקות

דרך אגב אני בכלל לא רואה בושידו. כל מה שאני מנסה להסביר לך ש"רסלינג אמיתי" כמו שאתה אומר זה לא שום דבר שתראה בWWF.נמתאבקים בWWF יכולים להאבק באמת, אבל זה לא יעניין אף אחד אם זה לא יהיה FULL CONTACT כמו בUFC.

deathcaster

New member
UFC

Ultimate Fighting Championship ליגת קרבות " שוט פייטינג " ששם הקרבות לא מבוימים מתאבקים שבאו משם : קן שמרוק אריק אנגל אח של קורט אנגל טנק אבוט

חולוני

New member
התקופה החדשה כ"כ

מזויפת ולא אמיתית ולא מעניינת ! פעם שהיה רק את WWF כולם היו בארגון אחד והיה מעניין מאוד..והיו סיפורים ממש מעניינים..היום זאת סתם הצגה עם כל הפיצול..וכבר לא מעניין והרמה מאוד ירדה.. ואמרת שאתה אוהב את כריס בנואה ודן מלנקו..סתם מתאבקים בינוניים ולא ממש מעניינים, וגם אין איתם סיפורים ממש מעניינים וקרבות מיוחדים במינם. ופעם האירועים היו הרבה יותר מעניינים, ועמת הזאת לפני כמה זמן ראיתי את הסאמר סלאם החדש ( ראיתי חלק..) והוא פשוט לא היה מעניין, וכבר אין ממש מתאבקים חדשים ששוים משהו. יש למשל את האלוף הנוכחי "דה רוק"..סתם לוזר..את מי הוא מעניין ? עלאק "דה פיפל צ´אמפ"..אולי "היז מאדר צ´אמפ". פשוט לא מעניינת ומסקרנת התקופה החדשה לעומת התקופה הישנה שלא הייתי מפסיד אף תוכנית והייתי מקליט את כל האירועים שהיו באמת מעניינים. היום אני בקושי טורח לצפות כבר, רק מתי שאין לי משהו יותר טוב לעשות..

בוזיק

New member
לא לגמרי נכון

הסאמר סלם באמת לא היה משהו, אבל הקרב סולם?? זה היה פשוט קרב מצוין! גף הרדי והשני(לא זוכר מי) הפגינו יכולת אדירה אתה יודע כמה הם חטפו שם?

ed345

New member
כריס בנואה ומלנקו מתאבקים בינוניים?

?? אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?? דין מלנקו פשוט מדהים אם אתה רואה את הקרבות המתאימים שלו(נגד כריס בנואה למשל או מיסטיריו) הוא גמיש שזה לא יאומן וגם מפגין יכולת טקטית מדהימה. מתאבקים של פעם?? אתה מדבר במקרה על האלק הוגן הזקן התמידי שכישורי ההאבקות שלו הסתכמו בקריעת חולצת ניילון ו2 שלוש תרגילים עלובים בכל קרבוהתלהבות מצד הקהל? אתה כנראה מחפש את הנוסטלגיה שהסבה לך הנאה במשך שנים כל כך רבים כשהיית קטן אבל ההאבקות התפתחה מאז אותה גישה לילדים בגילאי 5-6 והסיפורים היום בחלקם מאוד מעניינים וחלקם בהחלט עלובים אבל עוקפים לגמרי את הסיפורים של פעם.. פעם הכל היה מבוסס על הטוב והרע האולטימטיבי בלי שינויים וגיוונים והיום יש יותר מזה. עוד מתאבק מעולה ששכחתי להזכיר הוא הקנדי הזה שהצטרף אז ל wcw שמשום מה שכחתי איך קוראים לו..

למעלה