בלה בלה בלה.

בלה בלה בלה.

שלום לכולם, סתם רציתי להראות קצת סימני חיים, או כדברי עפרה ז"ל-חי חי חי, כן אני עוד חי (וכולנו יודעים מה קרה לה מאז). הספקתי אפילו "לאבד" את הדיסק של רונה לחודש ומשהו ואז לזכור שהוא בדי.וי.די ורק שתדעו שמקרים מסוג אלה נותנים לך פרספקטיבה אחרת על חפצים שאתם מתחיל לקחת כמובן מאליו. לכן-אני ממליץ לכולם לקחת את הדיסק של רונה (או של כל יוצר מוערך אחר) לשים בדי.וי.די, להתחיל להרגיש בחסרונו, למרר על התקופות היפות שלכם ביחד שאולי לא יחזרו לעולם ועל הסנטימנטליות הנשכחת ואז להוציא את הדיסק ולפצוח בחגיגות. אני אשתוק עכשיו.
יומעולה!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעליך!! אני לא יכול לשים את רוה בדיוידי.. כי בו אני שומע. \=

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif ענק

אני אאמץ.. ברגע שאני אקנה דיוידי... ברגע שאני אטוס לקנדה

טולייצ

New member
מהפה שלך לאלוהים

עכשיו קיבלתי במייל מצגת נופים מקנדה [חייב לציין שהמצגת פשוט מדהימה] מה זה אומר? כמה שווה יהיה לחוות את היופי במציאות! |מתרגשת|

0mroosh

New member
זה אומר שקיבלת מצג נופים מקנדה.

אוי, תראו את השעה.. אבוי לי!

אנחנו קיבלנו מצגת נופים של רומניה.

אוטוטו טיול שורשים עם כל המישפוחה. אמא ואבא התחילו לדבר במבטא רומני כבד וצהלו. אני הייתי פותח מקרר מסתכל וסוגר

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

מי אוהב סלט יותר ממני?! ארה"ב זה על הבגרות במתמטיקה.. בגרות..או..חודש ארה"ב?!

קוֹבּ

New member
בגרות וקייצת, אתה מתכוון.. ../images/Emo10.gif

אתה עכשיו בבחינת הבגרות שלך בהיסטוריה, אני שולח לך אנרגיות חיובית של אצניות אשכנזיות ארוכות רגליים מקניה.

0mroosh

New member
כן, בגרות וקייצת.. זה מובן מאליו.

אצנית קנייתית אבא ש'ך! אני פרחה. נגמר היסטוריה.. נגמר זה.. זה נגמר! כאילו..אין יותר השנה.. אזל.

קוֹבּ

New member
עומריקו, צר לי לאכזב אותך

אבל אני חווה עכשיו מה שתחווה בעוד שנה. האמת שהחומר השנה הרבה יותר מעניין ונחמד. אני אישית נהנה מהחומר אבל לא מלחץ הלמידה ומלשבת על התחת על היום.
יום נהדר לכל תושבי הפורום!

שישיץ

New member
נהנה מהחומר?

אבוי לאנושות.. אתה יא' לא? אני שונאאאאת
היסטוריעע של השנה

michal optimit

New member
עומר..

ואתה, אתה, מגעיל. וזהו! והחומר בהסטוריה, באמת ממש מעניין השנה, במיוחד אחרי המסע לפולין וזה. מלחמת העולם השנייה, והשואה, זה מאסה ענקית של חומר, אבל זה חומר פשוט ללמידה. וסתם, זה הרבה יותר מעניין, החומר הזה של השנה, משל שנה שעברה, כי הוא הרבה יותר רלוונטי, ודברים שצריך לדעת. כי נגיד, להבין מה זה קומוניזם, ולדעת על השואה ועל מלחמות ישראל,זה גם כיף, וגם מעשיר. הו, אני לא יודעת מה קרה לי. זה לא אני באמת, זה לא. *מיכל, שסיימה לעבור על החומר, ואין לה כוח לעבור עליו שוב, והיא שתתה 4 כוסות קפה יותר מדי היום.*

שישיץ

New member
איזו הצגה יש?

אולי גם אני אבוא... לא שיש לי מחר בגרות או משהו כזה

0mroosh

New member
"מקווה" של בית לסין.

במרכז הצעירים אם אני לא טועה. היא זכתה בהצגת השנה, זה אמור להיות טוב [לא כמו "הקומיקאים" |מקיא|] זה אמור להיות מעולה, ולאור העובדות שפספסתם את "מניין נשים"
.. סתם סתם, יש אותה אתמול,היום ומחר. אתמול כבר אי אפשר ללכת. וואו זה הזוי קצת.

למעלה