בלה בלה בלה

CosmikDebris

New member
בלה בלה בלה

מישהי אמרה לי ששוה לבקר פה קוראים לי נאנוק. אני מניו יורק בן 15, ואני היפי. סתם אני לא שמח להכיר נעים מאוד וזאפה שולט. נ.ב. למי שלא יודע מה זה נאנוק שיראה את הסרט NANOOK OF THE NORTH

CosmikDebris

New member
נאנוק. שם יפה.

תראי את הסרט אחלה סרט מ 1924 או משהו כזה, גאוני איך עשו סרט כל כך טוב אז. אה אובסיבי בקשר לסרטים - זה חלום שלי. או להיות בסיסט באיזה להקת פרוגרסיב מטאל, רק לא יוע לנגן על באס, אבל שחושבים על זה אני גם לא ידוע לעשות סרטים.

orly 15

New member
איפה אתה גר בניו יורק?

וברןך הבא כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orly 15

New member
../images/Emo140.gif

כן הייתי בוילג´ וגם באיזור שאתה גר. אמא שלי הייתה חיה בקווינס בכל מיני מקומות בינהם: rego park forest hills

MissUnKnown

New member
אאאאיייששש

ידעתי שתבוא
מה גרם לשינוי??? משעמם בבית??

CosmikDebris

New member
משהו כזה + HELP ME

יש למישהו מושג על איפשהו שאני יכול ללמוד קולנוע בניו יורק - ושזה לא יעלה לי מליונים. ולבני נוער...

MissUnKnown

New member
או שתגיד לאבא שאתה רוצה לעבור

לאוקלנד תבוא לביצפר שאני ילמד בו

CosmikDebris

New member
אבל ניו יורק זה האמצע של העולם

ושם זה הסוף, ופה אני רואה את סטריאניושם לא.

Liv olsson

New member
ברוכים הבאים../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

sEMPIREs

New member
אתה מכיר את גד גם הוא גר

עכשיו בסטטןאיילנד בניו יורק והוא לומד בבית ספר יהודי אוו מיי גוד!

orly 15

New member
עדיף מבית ספר קתולי......

דודה שלי סיפרה לי סיפורים כאלה מצחיקים על מה שקרה לה בבית הספר הקתולי שהיא למדה בו. הכי מצחיק הקטע שצריך להתוודות בפני הכומר ואין לך ממש מש להתוודות בגיל של בית ספר יסודי... והפעם שתיקנו את התא וידוי אז היית צריך להתוודות לכומר מול כולם ולנסות ללחוש כדי שאף אחד לא ישמע.... זה לא נשמע מצחיק אבל זה היה קורע איך שג´וני (דודה שלי, אבל בחיים לא קראתי לה דודה אז למה להתחיל?) סיפרה את זה.

למעלה