בלההה...

faery crossing

New member
בלההה...

כבר יותר מדי זמן אני ישנה אולי ארבע שעות לא רצופות בלילה... הציונים שלי יורדים בטרוף, נרדמתי באמצע איזה מבחן(!!) וגם סתם נמעס לי מהלילה... לפעמים קורה לי דבר מוזר ואני עומדת להרדם ולפתע אני מעירה את עצמי! כאילו משהו בתוכי אומר לי: "קומי! אל תשני!" חברות שלי יודעות והן מנסות לעורר אותי במשך היום, אבל מה בעצם הן יכולות עוד לעשות...? ההורים שלי לא ממש מאמינים לי כי בבקרים אני כבר ישנה אז הם אומרים לי שאני פשוט לא זוכרת טוב... (לא מבינה איך זה אפשרי, לא סתם לפתע התקדמתי בכמה וכמה עמודים בכמה וכמה ספרים...) הם לא כאלה רעים, סתם אין להם כוח בתקופה הזאת... השאלה שלי היא- מה..? למה..? איך לעזעזל נפטרים מזה?? יש תרופה נגד נדודי שינה שהיא לא כדורים...? : \ משהו חביב כדי לסיים את ההודעה- היום בשיעור ספורט לקחנו מזרנים ותרגלנו עמידות ידיים, ואני חשבתי לעצמי, היות שאני כבר יודעת לבצע עמידת ידיים, לא כדאי שאני אנצל את המזרן הזה למטרות נעלות יותר?

דנטל

New member
"לא כאלה רעים, סתם אין להם כוח"?

סליחה, אבל כשהם טרחו לעשות ילדים הם לקחו על עצמם תיק לכל החיים. אין כזה דבר "אין להם כוח". זו העבודה במשרה הכי מלאה שיש. אין פה חופש. אין סוף שבוע. אפילו אין לילה. אני סומכת עליהם שהם דואגים כמו כל ההורים, אבל מזועזעת מחוסר האמונה. בקישורי הפורום יש כל מיני מאמרים שבין היתר גם מציינים מה לעשות ומה לא לעשות לפני השינה. למשל, לא לעשות ספורט לפחות 3 שעות לפני שהולכים לישון. גם לא לאכול בזמן הזה והארוחה האחרונה ביום צריכה להיות קלה. מה שמטריד אותי הוא ה"קומי! אל תשני!". לי זה נראה כאילו את מוטרדת ממשהו. אולי פוחדת ממשהו. את לא רגועה וברור שאי אפשר לישון ככה. הפתרונות לכך הוא צריכת חומרים מרגיעים. גם על כך אפשר למצוא בקישורי הפורום ומשהו שחוזר על עצמו בתור מרגיע הוא הפסיפלורה.

faery crossing

New member
הם לא מאמינים כי בבוקר אני כבר ישנה

אבל כמו לכל האנשים בעולם- גם להם יש תקופות וגם להם לא תמיד יש כוח... אי אפשר להאשים אותם ואני לא מאשימה אותם, חוץ מזה- מה הם כבר יכולים לעשות..? : \ תודה רבה על העצות, תמיד חשבתי שפסיפלורה היא דוקא פרי התשוקה בגלל השם שלו באנגלית: passion fruit... אני לא יודעת ממה אני בדיוק מוטרדת, אבל אני מאד מפחדת מחושך וידיים ורוצחים פסוכופטיים שעומדים לבתר אותי... : \ ושוב- תודה רבה!

דנטל

New member
קודם כל מה שהם צריכים לעשות

זה להאמין לך. בשביל זה לא צריך כח. אחר כך הם צריכים לפנות לרופא ליעוץ. את הולכת לישון עם אור פתוח?

faery crossing

New member
מילא, מה הם יכולים לעשות...?

ו... כן.. אני לא יכולה אחרת, יש לי ממש התקפי חרדה בחושך... אבל אני עומדת לשים נורה קטנה. אגב- המשחקים שלכם ממש ממכרים!!!!

דנטל

New member
אני אוהבת לשחק במיניגולף שיש שם

בעיקר בגלל שבמציאות אני מדריכת מיניגולף. כלומר, הייתי מדריכה, אבל זה לא משהו ששוכחים. יש שם גם משחק הזכרון, אבל אני לא טובה בזכרון בכללי. אוהבת את המשחקים של הפינגווין. הבעיה עם המשחקים האלה שיש שם שיאים של אנשים שאין סיכוי לעבור וזה נורא מאתגר, אבל גם ממש מבאס. רק בארץ עיר הצלחתי להכנס לטבלה היומית וזה בטח בגלל שאני מקלידה מהר. באיזה משחקים שלנו את משחקת? החרדה בחושך דורשת טיפול. זה לא נורמלי לחיות ככה. זה מוריד מאיכות החיים. לא שאני מטפלת בחרדה שלי (ג'וקים) וגם עם זה לא נורמלי לחיות רק שלי יש לפחות חורף שזו תקופה לא קצרה, בה בקושי יש לי התקפות בעת. אצלך זה כל יום. אוף, כואב לי הראש כבר שבוע. אני חייבת ללכת לעשות בדיקת ראיה כי נראה לי שאני מתעוורת פה לאט לאט... או שזה פסיכוסומטי בגלל העבודה למרות שאני אוהבת להיות שם.

faery crossing

New member
אכן, מיניגולף הוא גם ממכר לא קטן...

אני משחקת בקוביה האדומה המוזרה, מיניגולף, ארץ עיר ו... זהו... אני לא מבינה איך פותרים את התשבצים. אין מקום לכתוב את התשובות... בקשר לחושך- אני מניחה שזה יעלם מתישהו... בכל אופן אני אנסה לטפל בזה, זה באמת מעצבן... בהצלחה בבדיקת ראייה! :)

למעלה