בלגיה לא אשמה.

haemek10

New member
בלגיה לא אשמה.

זה ישראל אשמה, והיא אשר הודתה בפשע שבוצע, אז על מה תלינו על בלגיה. הרי העבודה, אחרי שהפסידה את השלטון (אשר הובטח לה על יד האלוהים בכבודו ובעצמו, והעבודה האמינה כתןצאה מך שהשלטון שלה לעולם) ניסתה בכל כוחה (בעיתונות ובכוחות הביטחון) לקעקע את שלטון הליכוד, השלטון הנבחר. העבודה עשתה כל שביכולת, כולל האשמת ממשלת ישראל בפשע שביצעו ערבים הערבים אחרים. כולם זוכרים את המשפט של שרון. למה הוא נשפט? והוא יצא אשם. זה לא שהפרטים הקטנים מעניינים משהו בחו"ל, אבל ישראל (או העבודה והתקשורת המכורה אז) הודתה שישראל אשמה, אז מה אתם קופצים על הבלגיים? העבודה אשמה.

EverMan

New member
העבודה אשמה ???

סלח לי מאוד , אדם שיודע על רצח , וזה תחת השגחתו למנוע אותו - אשם. בדיוק כמו ששוטר שמדווחים לו על רצח שעומד להתבצע עוד יומיים ובאיזה שעה - ולא הולך ודואג לנרצח - אשם במלוא האשמה ויעוף מתפקידו יותר מהר ממה שאתה מסוגל להגיד קוגלגר. וכן - זו חובתה של העבודה כאופוזיציה לקעקע את הליכוד כמפלגת שלטון - זה מה שנקרא דמוקרטיה. ולא , שרון לא נשפט , הוא רק עבר בועדת כהן.

יוֹאב

New member
אני מתחיל לחשוב שאתה צבוע

דווקא מבחינתך, אזרח ישראלי גאה ושומר חוק, יש לבלגיה כל זכות להחליט את מה שהחליטה, ואני אפילו אסביר לך... אבל לפני כן, בלגיה לא האשימה את שרון, אלא רק קבעה כי לה הסמכות לשופטו על פשעי מלחמה שביצע. * ועדת כהאן ,לפני 20 שנה , קבעה קביעה בעלת תוקף משפטי, האומרת כי שרון לא יוכל לשוב ולכהן עוד כשר בטחון, וזאת מדוע? לא בגלל ששרון ביצע את המוטל עליו לתפארת מדינת ישראל, כי אם להיפך. שרון רימה את בגין והמשיך לכבוש את לבנון, שרון דאג באופן שקט לטבח שיבצעו הפלנגות בדרום לבנון. ואולי אתה מלין, כי השופטים, כמו גם המשטרה, התקשורת ופעילי זכויות האדם, שמאלנים בכלל...? * אתה טוען שלבלגיה אין סמכות לשפוט את שרון, אבל למה לישראל הייתה סמכות לשפוט את אייכמן? הרי לא הייתה זיקה ממשית בין אייכמן לישראל, מאחר וישראל כלל לא הייתה קיימת. אנחנו מלינים על כי בלגיה מיישמת חוקים שנוסדו בכלל בישראל, מדינתנו הנאורה.

haemek10

New member
אני חושב שכלל לא קראת את שכתבתי.

פרט לכותרת, לא קראת כלל את שכתבתי, והגבת על מה שאתה חושב שאני כתבתי. זה החומר שנותר היום השמאל ההזוי: לא קורא, רק כותב.

למעלה