מישהו מכיר את הריקוד(מעגל)בלב שמח? כמדומני ריקוד של מושיקו הלוי מלפני כ-12 שנה. ריקוד מדהים אותו לימד בזמנו שמעון עשור כשהרקיד בקאנטרי של חולון ושבעצם נעלם לגמרי אפילו בחוגי נוסטלגיה. כאמור ריקוד לטעמי מדהים וחבל שלא נרקד
ריקוד נפלא של ידידנו היקר ,שיהיה בריא,יענקלה לוי מהקריות, השם המדוייק נקרא "שמח על הלב",ריקוד זה משנות ה-80.הזמר ששר את השיר הזה הוא חיים משה לפי מילותיו של כותב השיר עוזי חיטמן ז"ל.כיום ריקוד זה חזר לאופנה.
אכן יש למושיקו ריקוד בשם "בלב שמח", ללא קשר לריקוד של יענקל'ה "שמח על הלב" (ששם השיר שלו זה "זה סימן"). האמת - המוסיקה נשמעת לי מוכרת, אז כנראה שרקדתי את זה פעם, לפני איזה 10 שנים..... כרגע - לא זוכרת כלום מהריקוד.....
לפני כ10 שנים בהרקדה בגולדה(נדמה לי שיהודה הלמן הרקיד שם באותה תקופה). אני לא חושב שהוא ריקוד מדהים אלא רק חביב אבל כמובן שעל טעם וריח... למיטב ידיעתי הוא לא ממש תפס גם בפעם הראשונה שלימדו אותו ואני לא זוכר שראיתי אותו בעוד הרקדות אז לפני 10 שנים אבל אולי באמת כדאי לתת לו עוד הזדמנות כי לפחות הריקוד הזה בניגוד להרבה ריקודים אחרים של מושיקו אפילו איננו קשה כל כך.