בלבלות....

דגיגית33

New member
בלבלות....

אחרי יותר משנה של פרידה, החלטתי להיכנס לאתרי היכרויות... שמתי מלל מתאים לי, תמונה עדכנית.. ו"קדימה הפועל" איחלתי לעצמי, הגיע הזמן לקפוץ למיים.. אני.... בת 33 דייטים... לא מחוברת לזה, הייתי בזוג כל כך הרבה שנים. אוף.. וכלום לא מתחבר לי שם... מסננת אחרי דייט ראשון, כי לא רוצה להשלות, וכבר קיבלתי מחמאות על היותי ביצ'ית, מה שאני ממש לא... מחליטה להפסיק, לא רוצה ככה, הוא יגיע גם לתור בבנק, או דרך חברים או אצל הרופא.... או לא יודעת מה.... זו אינה הדרך שלי... אני חושבת. מה איתכם? מוכר לכם הסיפור?

my sunshine

New member
אינך

מחוברת למה? לדייטים או לאתרי היכרויות? נראה כי הדייטים הם אלה שעייפו אותך. אך אל תשכחי , גם ההוא בבנק, אולי ימצא בעינייך ברגע הראשון וכשתגיעו לדייט תצטרכי לחזור להיות ביצ'ית
מי יודע? אבל את צריכה לעשות דברים עפ"י הקצב שלך ומה שמרגיש לך. אם לא מרגיש לך, כנראה שזה לא הזמן.

שאלה קטנה

אם כמו שאת אומרת - "...הוא יגיע גם לתור בבנק, או דרך חברים או אצל הרופא...", למה את חושבת שבדיוק משם לא יגיעו גם בלבלות, מחמואת על ביצ'יוּת וכו' ? כל אינטראקציה מזמנת תגובות והתנהגויות. האינטרנט מאפשר למי שרוצה להגדיל את המספר הפוטנציאלי של האינטראקציות האלו ובכל מעלה את הסיכוי לפגוש מישהו מתאים. ההמנעות שלך מהאתר הזה אינה קשורה לדעתי באינטרנט כלל וכלל. היא נשמעת קצת כתירוץ עצמי להמנעות מיזימת קשר כללי ודחייתו אל מפגשים אקראיים בקופ"ח. היי כנה עם עצמך. מה היא כן "הדרך שלך" ? היתכן שהדרך שלך היא כלל לא דרך ? היתכן שנח יותר ומוגן יותר להסתמך על "פוקסים" מאשר ליזום ? אם כן, התקדמת לעבר הפתרון. הוא נעוץ כנראה ברכישת יכולות אסרטיביות ולא בהמנעות באינטרנט. נ.ב. אני אישית מכיר למעלה מ- 10 זוגות שנישאו/חיים יחדיו מאתרי היכרויות ועוד רבים מאוד שהצמיחו זוגיות.

דגיגית33

New member
יכול להיות...

גורדון... יכול להיות שאתה צודק, שיותר קל להתמודד עם התירוצים מאשר עם הצורך לחזור לשווק את עצמך אחרי כל כך הרבה שנים של זוגיות... אסרטיביות אינה הבעיה, רק התחושה הזו... וכמובן שהרבה יותר נעים וקל להתמודד עם היכרות אקראית לא? מניחה שכולנו היינו רוצים בזה. אני שמחה לשמוע על זוגות שמצאו את הביחד דרך האופציה הזו, של אתרי ההיכרויות.. ויתכן ובשל העובדה שחדש לי, הצורך "לשווק" את עצמי, יכול להיות שמכאן נובעת האי נעימות..

מה רע בשיווק ?

בעבודה ובעסקים אנשים משווקים את עצמם כל הזמן. למה זה הופך למילה גסה פתאום כשמדובר ביחסים בין אישיים ? החליפי את המילה "שיווק" במילה "חושפת את עצמי ותכונותי ומעלותי וחסרונותי". קצת יותר טוב ?

דגיגית33

New member
הכל זה שינוי הריי...

שינוי כל התהליך וכל ההשלכות והתוצאות. אני מציאותית, קוראת לילד בשמו, שיווק. הריי הפונים, רואים תמונה ועל סמך המראה, פונים, נכון? זו המציאות, ואני שבאה מממקום שכמעט לא חוויתי "רווקות" עדיין מתקשה להנות מהעניין..

afi fon

New member
אני מצאתי את אהבת חיי באתר הכרויות ../images/Emo23.gif

ניהלתי המון שיחות טלפון אם אנשים ודי מהר פסלתי מכל מיני סיבות. עם האיש שלי היה לי חיבור טוב מיידי בטלפון. היום אנחנו גרים ביחד וממש ממש טוב לנו. אל תתיאשי, זה יכול לקרות גם לך. צריך הרבה סבלנות. אם את בחורה שמסתובבת הרבה ונחשפת להרבה אנשים אז יכול להיות שבאמת תכירי את המיועד לך בבנק או בכל מקום אחר, אבל אם את כמוני, גרה במקום קטן, עם עבודה קטנה ולא בליינית במיוחד (מעדיפה בילויי בית) אז זה קצת קשה יותר והאינטרנט נותן לזה פיתרון נוח. בהצלחה

א ש לי

New member
אף אחד לא מחובר לדייטים.

הרבה התכתבויות, מצחיקות, המון שיחות טלפון שהובילו למפגשים מעטים מביכים, אך נעימים גם אם הסתיימו באותו הערב או זכיתי לידיד נפש הם שהובילו אותי לאחד שהיום הוא בעלי:) תקראי טוב את התגובה של גורדון ועכשיו תעני לו בכנות מה באמת הסיפור שלך?

למעלה