בלבטים קשים.

S i g u r R o s

New member
בלבטים קשים.

מהבוקר,עומד בפני בחירה קשה. 2000 ש"ח. שני אנשים. בחר מסעדה כאוות נפשך, נאמר. פנק את עצמך כאילו אין מחר. מה שיישאר מן הכסף,יתאדה...ולא יינתן בחזרה. זה התנאי. כך אופייה של העסקה. בסכום המכובד כלול גם השירות. ועכשיו-מה לבחור ? היכן ? איך ? 2000 ש"ח?!

S i g u r R o s

New member
בלתי אפשרי.

זה חלק מהעסקה. הכסף נועד אך ורק לתענוג בתוך המסעדה או כדוגמתה.

nalathe1

New member
אני הייתי מרימה טלפון

לחמש המסעדות שהפיקו ממני הכי הרבה אנחות עונג בשנה האחרונה ומבקשת מכל אחת להרכיב לי תפריט טעימות בתקציב XXX (כולל משקאות, לא כולל שירות). יין משובח לכל מנה, אפריטיף ודז'יסטיף, פלטת גבינות לפני קינוח. סעודה צרפתית כהלכתה, לא ממש בעיה להגיע לתקציב הזה. תביא את תוצאות החמש ונעזור לך להחליט. (תגיד סיגור, אני יכולה להצטרף למכרז?)

S i g u r R o s

New member
../images/Emo3.gif

נלה, אני חייב להתוודות- אני מת עלייך.את חמודה אמיתית. סתם רציתי שתדעי. סה-טו. {סיגור בפרץ אולטרה-סנסטיבי.}..

prizman

New member
אני התקרבתי לסכום

לפני כשנתיים במול ים. לא היה שווה מספיק לדעתי. מה שאני יכול להציע, להתפרע בקלואליס, נפלאה, או לבדוק בכתית אם יכולים לבנות ארוחת טעימות. קח בחשבון אפריטיף ודז'יסטיף משובחים, יין משובח תוך כדי ומסתבר שקל להגיע לסכום.

ננה f

New member
אם אתה חובב

אויסטרים, זה ממש לא בעיה. ואם אתה רוצה באורקה ספטמבר שייך להילולת שמפניה ואוייסטרים. מסכימה עם המלומדים- כתית, מול ים, בלי שום היסוס ובעיה ועם יין טוב באמת.. חליק.

yalziv

New member
תתפנק בקלואליס

שמפניה לפתיחה פירות ים למנה ראשונה לובסטרים למנה עיקרית יין טוב- יש רשימה ארוכה קינוח טוב קוניאק לסיום ואם לא תגיעו לסכום לא נורא לפחות נהניתם .....

שושית231

New member
1868/מול ים/קלואליס/קימל

אני לא אחזור על כל מה שנאמר על קלואסליס ומול המצויינות... 1868 זו מסעדה שבארוחה הכי פשוטה תצאו במינימום 400 ש"ח לאדם, וזה ממש לא בעיה להגיע ל100 לאדם. הבעיה היחידה היא שהיא בירושלים. בקימל, האוכל אמנם בחיים לא יגיע לסכומים כאלו, אבל יש להם מבחר יינות שמגיע עד אלפי שקלים לבקבוק.. הייתי מתפנקת שם על איזה יין שלבדו עולה 1200 ש"ח. (כייף לחיות באשליות). אם בכל זאת קשה לך להחליט, אני מוכנה להחליט וללכת במקומך :)

prizman

New member
אולי יש להם יינות יקרים אבל

לא התלהבתי מהאוכל ב 3 ניסיונות, לא מהשרות ובטח שלא מהצפיפות. אבל שסיגור יחליט.

שושית231

New member
אם היין טוב, הכל נראה טוב :)

ואני אישית מאוד אוהבת את האוכל שלהם, בעיקר את הקינוח.. אממ פבלובה פירות יער אלוהית!

maya100

New member
אפשר להוסיף גם ../images/Emo160.gif לעסקה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

S i g u r R o s

New member
אפשר כמובן אבל רגע

יש התפתחות חדשה- החליטו להציב אותי מול "דילמת האסיר" הנושנה והטובה. אז כך נאמר בלשון ההברקה- אין בעיה. ארוחת ה-2000 יכולה להיות שלך. א-ב-ל, האם אתה מוכן לקחת סיכונים? יען כי תהמר על טובתה המבטיחה לעומת ההפתעה אולי עגמת הנפש שבמעטפה..?

nalathe1

New member
לי אין דילמה בכלל.

מאתמול אתה מחמם אותי. כבר בניתי לי בראש את ארוחת ה 2000 האולטימטיבית שלי ואפילו עבורך בניתי אחת (אחחחח איך היו נראים חיינו בלי הפנטזיות?) 1,000 ש"ח זה לא המון כסף ואני, כל מה שצריכה או רוצה - רוכשת לעצמי. לזרוק אלפיה על ארוחה (מפנקת ככל שתהיה) ועוד בארץ, לא רואה את עצמי שם בקרוב. אז זהו. הולכת על הארוחה בלי למצמץ. לגבי
זה הדבר הראשון שחשבתי עליו. אבל אם תוריד מה 2000 מחיר 2 כרטיסי טיסה לא נשאר הרבה לעינוג החושים. טיסה מחוץ לעיסקה? Now ya talk'n.

מוסקט במצפה הימים.........../images/Emo48.gif

יש לי פתרון אולטימטיבי. גם אירוח של לילה במצפה הימים המדהים, וגם ארוחה במוסקט שהיא הטובה ביותר לטעמי בארץ. כך תרוויחו גם אורגיה קולינרים של ארוחת בוקר( הוכתרה כטובה בארץ) , גם לינה במקום הכי יפה בארץ וגם מוסקט- לדעתי ההצעה הכי טובה ואני פנויה בשבת הבאה.......

nage

New member
../images/Emo45.gif מוסקט, וגם בית בגליל

לגבי מוסקט, טיבי הוא פשוט שף נפלא. לגבי בית בגליל אני לא יודע אם הם כ"כ טובים (לא אכלתי שם) אבל הם ללא ספק מאוד יקרים.

למעלה