בלבול

בלבול

לא ידעתי אם לכתוב או לא.. אבל החלטתי שאולי זאת שאלה מספיק חשובה על מנת שאני אחשוף אותה בפניכם.. אתמול היתה לי פגישה עיוורת.. כן גם זה קורה.. בכל מקרה, האדם שנפגשתי איתו נשמע מקסים מאד בטלפון ולדעתי גם במציאות.. זה לא היה ארוך יותר מדי.. טיילנו קצת ואז הוא ביקש שאני אעזור לו.. מבחינת זה שדיברנו שאם זה לא זה.. עדיף לסיים במקום.. הוא החזיר אותי לביתי.. ואז באתי לצאת מיד מן האוטו, הוא אמר שאין צורך למהר.. הוא ניסה בסך הכל גם להיות כל הזמן מאד נחמד וניסה מאד לא לפגוע בי.. ואז הוא אמר.. תראי.. אני רוצה להיות ישיר איתך.. העניין הוא המשקל.. אמרתי לו.. כן אני יודעת, ואני בגלל זה בדיאטה רצינית.. ואז ראיתי את גלגלי המוח עובדים.. פתאום הכל השתנה.. והוא זרק והתכוון לזה.. שתרדי במשקל תרימי לי טלפון.. בהתחלה.. ברגע הראשון חשבתי שזה אפילו מחמיא.. אני בחורה יפה הוא אהב את השיחות שלנו .. והחסרון היחיד הוא המשקל.. היום קמתי לי בבוקר והרגשתי ממש חרא עם זה.. עוד הפעם נכנס עניין המשקל.. הסתכלות חיצונית.. לא דחיתי אותו ממש.. אבל הוא גם לא נתן לי צאנס אמיתי רק בגלל זה.. השאלה היא.. למה לאדם כמוני לא מגיעה אהבה אמיתית.. ושוב מטרת הדיאטה כאילו חובלה.. זה לא בשבילי.. אלא בשביל החברה.. בשביל, שאני אקבל אהבה.. תשומת לב אמיתית.. למה?? מי שאני לא מספיק?? זהו בעצם.. הרבה בלבול ותחושה רעה.. אני

גלי...31

New member
ניב....

הבן אדם הזה פשוט לא שווה אותך!!!! אם הוא לא יכול לראות את מה שיש בך , הוא פשוט לא שווה!! אמנם יש עוד רבים כמוהו, אך יש עוד רבים אחרים שמסתכלים על מהשבאדם בפנים ולא רק על חיצוניותו. אסור לך לעשות דיאטות בשביל לרצות את החברה... את צריכה לעשות את זה בשבילך...אם את רוצה בכך...ובינתיים... את צריכה לאהוב את עצמך כמו שאת...כי את בן אדם מקסים!!!! תארי לך את אותו בחור שיצאת איתו... מחר הוא יתחתן עם בחורה יפיפיה, עם גוף ``פצצה``, ואחרי עשרים שנה היא תשמין ותשתנה... ואז מה הוא יעשה? יפרד ממנה? כי היא לא מה שהוא ראה בהתחלה? אנשים כמוהו לא יכולים להיות באמת מאושרים...החיצוניות היא לא הכל וחבל שהוא לא מבין את זה וחוסך לעצמו הרבה סבל בעתיד!!!! ושוב ניב... את מקסימה... כי את טובה מבפנים את יפה מבפנים, את חכמה... ונארה לי שאת גם יפה מבחוץ...למרות שאני לא מכירה אותך... תרגישי טוב עם עצמך!!! גלי

אני יודעת שאת צודקת..

ואני מאד אוהבת את עצמי.. זה חלק אולי מהבעיה.. אבל האמת היא.., שיש יותר כאלה שרואים החיצוניות, השומן וזהו.. לא מסתכלים על זה שלדוגמא אני יפה, יש לי פנים מאד יפות או שאני אדם מקסים.. השאלה היא עוד הפעם ואני משערת שהיא תחזור.. אחרי שאני אעשה דיאטה.. מה יהיה אז.. ?? יאהבו אותי בגלל שאני רזה? תודה על התמיכה..

אבל ניבוש...אני אוהבת אותך איך שאת!

...ועד אין סוף!למרות שאני יודעת שזה לא האישו, כמו שגלוש אמרה, הוא לא שווה אותך! ותכניסי את זה לראש היפה המקסים והמדהים שלך!!!ולבסוף כל אחד מאיתנו ימצא את מי שמתאים לו, כי לכל אדם קיים אחד כזה גם אם הוא לא יודע ולכל אחד מגיע מישהו כמוהו!!!כך שאני לא דואגת לזה!כי אני באמת מאמינה שיגיע יום... שאת תפגשי באדם הנכון... והרגש והאהבה תעופף ותפרח בין שניכם!ואת תיהיה מאושרת ומרוצה!וגם הוא יהיה מאושר ומרוצה!ותתחתנו...ויוולדו ילדים מקסימים...ותיהיה האמא הכי נפלאה שבעולם...כי אין מה לעשות, זה מה שאת,נקודה!...ותיחיו באושר ואושר..... נשמע אגדתי לא, אבל אל תדאגי...זה עוד יקרה!ואל תרגישי חרא בגלל אף אדם, במיוחד שהוא לא שווה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יפיפיה, נשמה, מקסימה, מדהימה שלי!אני אוהבת אותך עד אין סוף!בזכות מה שאת כיום וברגע זה! ולא בגלל מי שאת רוצה או שואפת להיות!שמעת אותי! מוסרת טריליירדי חיבוקים לחמם את ליבך הטהור היפה והקסום שהתברכת לו! ועכשיו שיר:... כי יש לך לב זהב.......כי יש לך לב זהב.......ואותך, ואותך, אותך תמיד אוהב!!!!!!!!!!!!!!!

מ א י

New member
ניב אני לא מקירה אותך בכלל אבל ממה

שניראה לי יש לך ביטכון עצמי גבוהה ואת יודעית מה את שבה אז אל טיטיחסי לבנים טיפשים שרק רואים בך סליחה על המילה .. גוש של שומן קי אם הם לא רואים את האישיות שלך ואת מה שטוב אצלך אז חבל מאוד וזה אומר שהוא סתם בחור מטומתם!!! זה לדעתי. אני בטוחה שטימצאי מישהו בסוף שיאהב אותך בגלל מי שאת וזו אהבה אמיתית מ א י

רציתי לחדד משהו

אני מאד מעריכה את תשומת הלב והאהבה של כולכם.. העלתי את הסיפור שלי כי אני חושבת שלמקרה הזה יש מסר חשוב מאד.. חשוב לי שאולי תתייחסו למסר.. כי לדעתי הוא נובע מתפיסה חברתית.. אותו אדם למעשה היה מאד כן ואמיתי ולא ניסה לפגוע.. אבל, התפיסה החברתית כאן נראה לי מכרעת.. אני מאד מודה על התמיכה והאהבה.. ממני ניב

מ א י

New member
המסר נובא מזה שגברים נותים ליות

שטחיים ומעניין אותם רק דבר אחד שהוא לשכב עם בחורה ולכן הם מייכסים חשובות רבה למראה ובאיקר לגוף דפוכים!!!

אני יודעת..

בגלל זה באיזשהוא מקום.. צריך להשלים עם המצב ואו שמשנים אותו או שמשלימים איתו..

מ א י

New member
לא לא לא!!! את מקסימה אל תשלימי

עם דיעות מטומטמות של בחורים יש לי חברה שמנה מאוד ענקית !!! אני בכוונה אומרת ענקית כדי להבאיר עד כמה היא שמנה! ויש לה חבר דווקא רזה שכיף שמת עליה אין כזה דבר פשות פגשת בחור שלא בשבילך זה הכול!!! אוהבת מ א י

t@gel

New member
ניבוש

אז אני הולכת לכתוב לך את כל מה שיושב לי על הלב בעקבות ההודעה שלך...אז סליחה מראש אם זה ייצא מבולגן, אבל האמת היא שההודעה שלך גרמה לי לכל כך הרבה רגשות, ככה שגם בלב שלי יש ברדק רציני... כמו שגלי כתבה...הבחור הזה...הוא לא שווה, יודעת למה.. כי הוא העדיף לוותר מראש עליך בגלל מצב שהוא בר שינוי... מצד שני, יכול להיות שהוא ממש אחלה ונחמד ופשוט אין לו כוח להתעסק עם בעיה שהוא לא חייב להתעסק איתה, ואז, עצם העובדה שהוא רואה את זה כ``בעיה`` זה כבר מכעיס...ומי הוא בכלל שיחשוב שזו בעיה...ולמה לא בעצם, הרי אם נהיה כנים עם עצמנו...אנחנו רואים במחלה שלנו ``בעיה`` אז למה שהזולת לא ייראו זאת כך...? אז אני לא יודעת מה לחשוב, האם עלינו לצפות מהאדם שייתעלם ממראה וויזואלי? הרי זה לא אנושי, זה כבר ברמה של מלאכים...מעטים הם המסוגלים להתעלם ממראה וויזואלי...האמת היא שרוב בני האדם שופטים לפי מראה...כל מצב אחר...כל אדם שייטען אחרת, הרי זו צביעות... כן, מראה חיצוני חשוב לכולם, והוא גורם מכריע בקביעה...אבל זה לא אומר שזה בסדר... הדבר היחיד שאת יכולה לעשות...פשוט לא לחשוב מה אחרים חושבים, אלא מה את מרגישה. את לא עושה דיאטה כי ככה מצפים ממך...את נאבקת בהפרעת אכילה שגרמה לך לעודף משקל, כי לך לא טוב עם זה...לא טוב לך פיזית, בריאותית, וויזואלית...פשוט לא טוב לך....ובזה תתרכזי.... אולי לא נוכל לשנות את דעת האנושות ש``מראה חיצוני לא נותן דבר בקביעה לגבי מערכת יחסים``...אבל כן נוכל לשנות את עצמנו, נוכל להאבק ולהבריא.. מעולם לא ראיתי בך כבחורה ש``תמיד בדיאטה כדי להרזות``...את כמוני, סובלת מהפרעת אכילה...ואת כמוני מנסה להאבק בה, ....ואנחנו איתך.. נכון שהבחור הזה גרם לך לבלבול... תגובתו גרמה לי לכעס ומה לא...אבל למה לי לכעוס? על מה? על שהוא מתנהג כמו שהסביבה החברתית התרבותית שלו הרגילה אותו? היי את עצמך...דבקי במטרה שלך בלא כל קשר לסביבתך ולתגובותיה... הכי חשוב זה שתבריאי...אחר כך נתמודד עם כל השאר.... אוהבת אותך מאוד...אחת שמאמינה בך

למעלה