בלבול

טלוש1016

New member
בלבול

היי זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום ואני ממש רוצה לשתף מישהו
בחצי שנה אחרונה התחלתי דיאטה מסודרת ובריאה בשילוב עם ספורט במכון אבל בזמן האחרון אין לי זמן למכון ואני אוכלת לא מסודר והשמנתי . וכל מה שאני רוצה זה להקיא אני ממש רוצה לנסות ומפחדת אפילו כבר כמעט הצלחתי ופשוט לא הייתי מסוגלת ולא הקאתי בסוף, אני כל הזמן חושבת על זה אבל בתכלס מפחדת.
אני כבר לא יודעת מה לעשות!

levshavur

New member
טלוש

שלום לך
קודם כול ברוכה הבאה לפורום!

דבר ראשון אני חושבת שכדאי לך לחזור כמה שיותר מהר לתזונה מסודרת וטובה. כדאי שתהיי במעקב של דיאטנית של הפרעות אכילה, על מנת שהיא תעזור לך לשמור על המוטיבציה לאכול בצורה מסודרת ובריאה, ותבדוק שאת אכן מצליחה להתמיד בזה...
לגבי הקאות, טוב מאוד שאת מפחדת מזה, ובצדק! מי שנכנסת לזה מאוד מתקשה להפסיק. ברגע שמתחילים 'הרגל' רע ממש קשה להיפטר מזה. יש פה כותבות שיכולות לספר לך יותר טוב ממני על הנזקים של הקאות (אני לשמחתי לא עשיתי את זה, לי היו 'דרכים' אחרות, רעות גם הן...)
הקאות גורמות לנזק מצטבר!!!

אז טוב שהגעת לכאן לפורום, ואני שמחה שתפסת את עצמך בזמן לפני שהתחלת עם ההקאות.
אני מקווה שעוד נשים פה יראו את מה שכתבת ויענו לך (לי לא היה אינטרנט בימים האחרונים בגלל מזג האוויר, ואני מניחה שאני לא היחידה....)
לבשה.

טלוש1016

New member
ללבשה

תודה רבה לבשה היה לי חשוב לשמוע את זה אני יודעת שהקאות זה לא הדבר הנכון אבל אני לא יכולה לדבר עם אף אחד אחר מזל שמצאתי את הפורום הזה

ניק37

New member
הי טלוש (ט)

את החזרת לי זכרונות של לפני 4 שנים בערך. של הפעם הראשונה שגרמתי לעצמי להקיא. היו לי מחשבות על זה לכמה חודשים אבל לא העזתי. אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להתגבר והכנסתי את עצמי למעגל נוראי של הקאות. לא ע ניין אותי הנזק הנוראי שזה נותן, אני רציתי להרזות!!
וברגע שמתחילים אם הקאה אחת זה לא מרגיעה אותך ואת אומרת לעצמך שזהו, אלא את רק רוצה עוד ועוד. ולעצור את זה, זה קשה במיוחד. זה ממש כמו התמכרות. עד כדי כך שהייתי אוכלת כדי להקיא.
בשלב מסויים התאשפזתי ושם הודיעו לי שאין הקאות. אבל אפילו שם היה לי קששה לא להקיא למרות כל ההשגחות ו"הצלחתי" להקיא כמה פעמים. הזהירו אותי כמה פעמים שעוד פעם אחת מעיפים אותי. הצלחתי לשרוד את הכמה חודשים שם...
אבל כשהשתחררתי חזרתי לזה..
ב"ה כבר 3 חודשים שאני לא מקיאה
ומקווה שזה כבר מאחורי לגמרי! המחשבות עדיין שם..
ממליצה לך כ"כ לא לנסות את זה ולא להיכנס לכל הסיפור הזה!
זה סיפור של 4 שנים אצלי...(בתקווה שלא יותר...)
מקווה שהצלחתי לשכנע אותך!

טלוש1016

New member
היי ניק

אז ככה לקח לי כמה ימים לחשוב על זה ואת האמת שדי שכנעת אותי אני מבינה לגמרי את המצב ושמחה שנתת לי את האזהרה הזאת
תודה

למעלה