בלבול.

Another Girl

New member
מסכימה בהחלט

 

seeyou

New member
זה נכון אבל לדעתי- "טוב ציפור אחת ביד,

, משתיים על העץ",

סיכום פשוט

מה יש לה כרגע
מול מה שהעתיד יכול לתת(?)

החיים מאוד קצרים על מנת להמתין למשיח


יוסי

האושר שלה בחיים זה פונקציה פנימית ולא תלוי בבחור זה או אחר

כול מחירה בחיים גובלת בהימור
 
תראי, הוא באמת לא בסדר

אבל לפעמים כשבן אדם מסויים מתנהג כמו סמרטוט, הוא לא מותיר לצד השני של מערכת היחסים ברירה אלא להתנהג כמו מגב.
אני מקווה שלא תיעלבי, אבל השאלות שאת שואלת הן מרגיזות. והן מובילות לתשובות מרגיזות.

אני פעם הייתי עם מישהו שאהבתי מאד, זה היה קשר של כמה שנים טובות, ואמרתי לו כל הזמן שאני אוהבת אותו. אבל כשהוא שאל "למה את אוהבת אותי?" מיד עניתי שאין לי מושג כי בעצם עכשיו שאני חושבת על זה אין בו שום דבר טוב.
מחמאות צריך לקבל, לא לסחוט. האם זה היה נחמד מצדי? לא. האם זה היה מתחשב מצדי? לא. אבל השאלה הזאת שיגעה לי את השכל!!!
 

io1977

New member
נעהיין יצא לך טעות פרודייאנית

כתבת בלבול (איבר המין של הגבר) ולא בילבול.
תכלס זה הדבר היחד שאת מקבלת ממנו לא....
 
אין שום ספק שקראת מה שרצית לקרוא

ולא את מה שכתוב.
כי נהוג מאד לכתוב בלבול בלי י', אבל אי אפשר לכתוב בולבול בלי ו'.
 

chenby

New member
לא ציינת

איזה רגשות יש לך אליו.
כלומר נשמע שנורא כיף לכם יחד, וכיף לך שהוא מצטרף לאירועים ומבלה אתך כל היום, אבל מה חשוב יותר ההגדרה או המציאות?
את מאוהבת בו? במידה וכן והוא ממשיך לטעון שאין לו רגש, סורי תעיפי אותו, במידה ולא, ונוח לך, אז תישארי עד שימאס או עד שתכירי מישהו (אם ייצא לך בכלל להכיר מישהו בזמן שאת איתו כל הזמן)
אבל אם מה שחשוב לך זה ההגדרה, לא נשמע לי שתקבלי את זה ממנו. אולי אם באמת תחתכי וזהו הוא פתאום ישנה כיוון אבל אולי לא וזה סיכון שעלייך לקחת. ואולי זה רק יעשה לך טוב.
 
ברור..

שאני מאוהבת בו...
ולכן חשובה לי ההגדרה ..
אני חוששת ממה שיקרה ברגע שאני אגיד לו ׳עד לכאן׳ .. גם מתוך ההרגל להיות איתו כל היום...
 

chenby

New member
אני למדתי

שלא בכל מחיר. ובטח לא בכח.
עדיף לבכות עליו חודש חודשיים ולא להתפשר על דבר לגיטימי ביותר שאת שואפת אליו. כרגע כל עוד את נשארת, את כאילו אומרת זה בסדר המצב.
בידיים שלך יקירתי.
 
איפה הכבוד העצמי שלך?

כבר 9 חודשים שאתם שוכבים והוא קורא לך ידידה ליד כולם?

זה נראה לך הגיוני בכלל?

כשגבר אוהב בחורה הוא אומר לכולם שהיא חברה שלו, הוא מציג אותה בתור חברה לפני החברים,

הוא יכול להסתבלט איתך לבד ולהגיד שאת "יזיזה" או "ידידה" אבל מול כולם הוא יגיד שאת בת זוגתו!!!!

אבל אם הוא אומר ליד כולם שאת ידידה שלו אני מצטערת אבל הגיע הזמן להגיד יפה "שלום"

ולהחזיר לעצמך את הכבוד העצמי.

את אומרת שאת "צעירה" ולא מוכנה עדיין לנישואים ו"כל החיים עוד לפנייך" אבל מצד שני את מתה שהוא יגדיר אותך כחברה שלו ובטח את גם רוצה שהקשר יתקדם עוד שנה פלוס מינוס, לא?

אם את באמת מאמינה בכל ליבך שאת צעירה עדיין ואת לא רוצה קשר יציב לטווח הארוך אז תמשיכי לבלות איתו אם כל כך כייף לך... אבל קחי בחשבון שיכול להיות שבעוד שנה הוא ירצה קשר רציני וינפנף אותך לטובת מישהי שהוא כן מוכן להגדיר אותה כ"חברה". ואת תשארי שבורת לב.
 
למעלה