בלבול 1 גדול!!

NEO83

New member
בלבול 1 גדול!!

אז ככה... העניין הוא כזה.. יום ראשון, אני רשמית נכנס לקבע! וקראתי את כל מה שכתבתם לנוגה, וזה רק הכניס לי עוד יותר בלאגן והבנתי שאני צריך לעשות 101 דברים על מנת לקבל את כל ההטבות!! בבקשה, אתם יכולים לעשות לי רשימה מסודרת של דברים שאני אמור לעשות על מנת לקבל את הכל. תודה מראש לכל העונים!

NEO83

New member
אני לא מדבר רק

על הטבות, אלא גם איך אני מקבל את החוגר של הקבע, למי לפנות וכאלה

מ ס ט י ק

New member
אז ככה..

חתימה על קבע בפעם הראשונה ניעשת בשלישות בר"ג, אתה חותם שם על הטופס ומקבל טופס ע"מ להוציא חוגר קבע. (לפחות ככה זה היה אצלי) לגבי ההטבות: את הכרטיס של הנקודות אתה מבקש מהשלישה, היא תיתן לך טופס ותביא לך את הכרטיס. כרטיס אשראי של חבר - אתה מוציא בסניף הבנק שלך, פשוט ניגש למחלקה של כרטיסי האשראי, אומר שאתה בקבע ומבקש להוציא כרטיס אשראי של חבר (תצטרך להראות הוכחה כלשהי שאתה בקבע) ביטול עיתון במחנה (הוספה של 30 שקל למשכורת) - עושים דרך השלישה גם כן. חתימה על טופס של החזר הוצאות רכב - גם כן מול שלישת היחידה. לא ניראה לי שיש עוד הטבות או עוד דברים שצריך לעשות ברגע הכניסה לקבע.. שיהיה לך המון מזל טוב!

NEO83

New member
חתמתי על הקבע

בלוטם, אני באגף התקשוב... אז איך אני אקבל את החוגר? או שאני צריך לנסוע לשם ולחתום גם שם על הטפסים על מנת להיכנס לקבל את הכרטיס?

מ ס ט י ק

New member
אממממ אני לא זוכרת בדיוק

אבל אתה יכול להתקשר לשלישות הראשית ולשאול אותם... בכל מקרה - רק בשלישות בר"ג אתה יכול לקחת את החוגר הצהוב.

NEO83

New member
סבבה

אשאל את השליש... למרות שהוא נראה מה זה אדיש... כאילו על סמים... חחח אבל אמרו שהוא סבבה...

noga85

New member
טופס 300

זה טופס חתימה לשירות קבע... אליו התכוונתי
אה ועוד שאלה - מה קורה מבחינת רפואה? איפה אנחנו? קופ"ח? מרפאה?

NEO83

New member
מבחינה רפואית

את לא קשורה לשום קופה, הצבא מטפל בך, בדיוק כמו בסדיר... אלא אם כן לצבא אין את האמצעים והוא מפנה אותך למכון כלשהו או בית חולים, וכמובן שהצבא משלם את הכל בהגשת טפסים מתאימים...

מ ס ט י ק

New member
אלא אם כן משרתים בקרייה

או ביחידה שיחידת האם שלה נימצאת בקרייה ואז מקבלים טיפול בקופ"ח לאומית.

NEO83

New member
וואלה??

זה לא ידעתי... למרות שזה הגיוני... כי קרייה זה גם מקום אזרחי חלקית...

noga85

New member
רגע רגע

מזתומרת?? לא כל אנשי הקבע שייכים לקופה?????

מ ס ט י ק

New member
לא....

לא כל אנשי הקבע... רק אלו שנימצאים בקרייה או יחידת האם שלהם יושבת בקרייה. זה ניסוי שמבוצע רק עבור אנשי הקבע שבקרייה.

noga85

New member
אז נראה לי שגם אנחנו נכללים..

היחידת אם שלי בקריה, אבל אני מוצבת בבסיס... טוב אני אבדוק.. פעם כולם היו שייכים לקופה, לא?

מ ס ט י ק

New member
לא.. הקופה זה משהו חדש

תבדקי מול השלישות... להיות שייכת לקופ"ח זה הכי שווה!

מ ס ט י ק

New member
יחסית כן.

סתם.. אני זוכרת שהכניסו את זה, לרגע שכחתי שאני יותר משנה בצבא...

למעלה