בלבול עצמי

luch7

New member
בלבול עצמי

שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בנושא שמאד מטריד אותי ואף לקבל עצות היום סיימתי התמחות במשרד שעבדתי במשך שנה ויום ראשון אני אמור להתחיל עבודה חדשה. עוד לפני שבועיים שלחתי להם אישור בפקס שאני מתחיל לעבוד שם. השכר במקום החדש לא עומד בציפיותיי, אבל מחוסר הצעות אחרות החלטתי להתחיל שם. יום שלישי האחרון, בחור שלומד איתי בא והציע לי משרה במקום עבודתו, הייתי בראיון ובתנאים הרבה יותר טובים והתפקיד יותר מאתגר. ביקשתי לסגור איתם עד סוף שבוע על מנת לדעת איפה אני עומד. נכון להיום יש לי עוד ראיון ביום א הקרוב. ראשית אני כבר 3 ימים במתח נורא, גם כי אני מתנדנד בין 2 הבחירות וגם אם אני החליט לא ללכת על העבודה הראשונה אני ירגיש רע עם עצמי על ההברזה בדקה ה90. אני מבולבל, וגם האינטואיציה שלי מבולבלת עם נטיה ורצון להצעה השניה שקיבלתי. מבולבל ואפילו מחפש תירוץ (אם תוכלו לעזור לע במציאת תירוץ) על מנת לא להגיע להצעה הראשונה על מנת לשמוע את ההצעה השניה. מקווה שלא התשתי אתכם באינפרמציית יתר. אשמח לקבל התייחסות ואת דעתיכם ערב נעים

היי

אתה לא צריך תירוצים, אתה יכול להיות כן ולומר שקיבלת הצעה נוספת ואתה רוצה יומיים נוספים לחשוב. נכון שכבר אישרת להם בפקס שאתה מתחיל לעבוד, אבל זה היה לפני שבועיים. החיים הם דבר דינמי מאוד, הנה לא ציפית, וכבר קיבלת הצעה נוספת שנראית לך יותר. אז מותר לך לבחור, למרות שאישרת בפקס, וגם אם הם יכעסו נורא ויחליטו שהם לא רוצים אותך, תאמין בדרך שלך, במה שמרגיש לך בבטן יותר מתאים. תחשוב על זה שאם תתחיל שם, אחרי שכבר שמעת את ההצעה השניה, תעבוד בחוסר מוטיבציה ותיסכול, וזה יוביל למערבולת שתשפיע על כל החיים שלך. זה שווה את זה ? לא הבנתי, הראיון ביום א' הקרוב זה ראיון נוסף באותה חברה שבה היית או במקום אחר לגמרי ? ואתה יכול ללחוץ עליהם לקבל תשובה, לא לחץ נודניקי, אלא מתוך המצב הזה שאתה צריך להחליט.

לך עם תחושת הבטן אתה הוא החשוב

ביותר... לך על הדבר שהכי נראה לך ללא יסורי מצפון. בהצלחה

אינרסנס

New member
לנטרל את הסיבות הפחות חשובות

אני מצטרפת לדעה של כולם ומצרפת עצה שהיתה עוזרת לי: עשה לעמך טבלה עם היתרונות והחסרונות בלעבור. שב עם עצמך בשקט ואחרי שהכל כתוב הבט בסיבות שלך ואם יש צורך מחק את אלה שהמקור שלהן לא מתוכך, או לא נראה לך כזה שיש לשעם את טובתו לפני טובתך.. אני מקווה שהסברתי ברור ואז תראה אם קל לך יותר להחליט.

למעלה