בלבול ועייפות

בלבול ועייפות

אלה שתי בעיות שונות שדופקות לי את החיים , נראה לי ששניהם באות מלחץ וחוסר ביטחון. הבלבול - זו הרגשה של בלק-אאוט, או שאין לך שום דבר בראש או שיותר מידיי דברם סותרים רצים לך בראש ואתה ל-א י-ו-ד-ע מה להגיד. העייפות היא כשיש לי משהו להגיד, פשוט אין לי כח להגיד אותו. מישהו יכול לעזור לי?

גרא.

New member
ממה שהצלחתי להבין,אתה לחוץ מאד,

מבולבל,עייף ומרגיש מרוקן..דומה שבמיידי צוכל להעזר בטיפול תרופתי, דרך פגישה עם פסיכיאטר שתוכל להגיע אליו בקופת החולים שלך..אחרי שתרגיש הקלה עקב הטיפול התרופתי..וזה תמיד קורה..תוכל לחשוב אם אתה רוצה גם לטפל בסבות למצבך המזופת..כלומר לטפל בסבות, וזה עם פסיכולוג קליני.

אני נגד כדורים, ואני חושב שאני יודע

מה הבעיה, קראתי כאן הודעה של מישהו עם חרדה חברתית, נכנסתי לאתר על זה, עשיתי את המבחן ויצא לי 91 - חרדה קשה. קראתי גם דרכים לטיפול בזה, ניסיתי למלא דף מחשבות, ו..כן זה עזר קצת. הבעיה איתי שאני כל כמה זמן מוצא כאלו שיטות (בדרך כלל אני ממציא אותם) ואחרי כמה ימים נמאס לי מהם ואני שוב מרגיש חרא. אני נגד כדורים, אני לא רוצה להיות תלוי בשום דבר חיצוני, גם לטיפול אני לא רוצה להגיע אבל יכול להיות שאני יישבר מתישהו. יש עוד שיטות או גישות לטפל בזה בעצמי?

מזדהה עם כל מילה...

"הבעיה איתי שאני כל כמה זמן מוצא כאלו שיטות (בדרך כלל אני ממציא אותם) ואחרי כמה ימים נמאס לי מהם ואני שוב מרגיש חרא"

מזדהה עם כל מילה...

"הבעיה איתי שאני כל כמה זמן מוצא כאלו שיטות (בדרך כלל אני ממציא אותם) ואחרי כמה ימים נמאס לי מהם ואני שוב מרגיש חרא"

גרא.

New member
יורדת,האתר נמצא בסדרת המאמרים

בפתיח לפורום. בהמשכו תמצאי את שאלון ליבוביץ לבדיקת חרדה חברתית.

למעלה