בלבוליזציה

rotemld

New member
בלבוליזציה

היי לכולם
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה ספציפית אבל אמרתי ננסה אותכם
זה סיפור קצת ארוך אז זה מיועד רק לאלו שיש להם סבלנות לקרוא:)...זה מתחיל ככה:
כל חיי הייתי סטרייטית מוחלטת, קונטרול פריק שרוצה לדעת מה קורה כל דקה וכל שנייה
החיים הפתיעו אותי מהדלת האחורית: גרתי עם שתי שותפות, עם אחת מהן נוצר קליק מיידי,
מהר מאוד נהפכנו לחברות טובות שמבינות אחת לליבה של השנייה. שתינו היינו מאוד בודדות, כמהות
לאהבה ולקשר זוגי שלא היה הרבה זמן...לילה אחד חשנו תשוקה מטורפת וזה קרה: נשקתי אותה!
מאז הדברים רק נהיו מסובכים...פחד נוראי מצידי ומצידה...מה זה אומר עלינו עכשיו? מה אנחנו לסביות?
אבל הלב לא נתן לנו והמשכנו את הקשר הזה בסתר בדירה. לא היה לנו קל...אבל הקשר נמשך עם עליות ומורדות
במשך שנה וחצי +/-...כל אחת ידעה שזה לא באמת המקום האמיתי שלה, שאי אפשר להמשיך כל היום עם ההתלבטויות האלה
אבל הקשר המשיך להיות תלוי באוויר. בסוף החלטתי לשים לזה סוף...לקחתי החלטה סופית שזה נגמר ואני ממשיכה הלאה
(למרות שאנחנו עדיין גרות ביחד), התחלתי לצאת קצת לדייטים פה ושם וזה שבר אותה לחתיכות, היא הבינה שאני רצינית וזה באמת נגמר ביננו.
כיום, חודשיים מאז...אני במחשבה שהיא עדיין רוצה אותי...והיא טוענת שהכל עבר לה...ושהיא חושבת שאנחנו יכולות להמשיך להיות חברות טובות כמו פעם
המצב לא קל...היא מאוכזבת מיזה שאני לא רוצה להמשיך לגור איתה ואני מבולבלת ולא יודעת אם זה הדבר הנכון לעשות...האם אפשר להשאיר את כל העבר הזה בצד
ולהמשיך הלאה כחברות? האם אני עושה מיזה יותר סיפור ממה שזה? חברות שלי טוענות שאי אפשר וזה מאוד משפיע עליי...מה עליי לעשות, אשמח לשמוע את דעתכם/ן

chenby

New member
אם את באמת רוצה

להמשיך הלאה, תעברי דירה.
אולי תוכלו להיות חברות כשלא תגורו יחד.

seeyou

New member
"האם אפשר להשאיר את כל העבר הזה בצד?"

לדעתי ה"עבר שלנו" רודף אחרינו כול החיים כמו צל

מצד שני אומרים שללא עבר אין עתיד

ומצד שלישי טוענים שבכול בחורה שוכנת לסבית קטנה ובכול בחור הומו קטן

כול מערכת יחסים ביניכם(חברות) לא יכולה לחזור למצב התחלתי-רק במחשבים יש כפתור כזה

יוסי

נ.ב

הרבה נשים מתלוננות שהגברים לא מבינים אותן אז ייתכן שזוגיות בין בנות ישפר את המצב?

looking 4the

New member
נניח ש...

שיש לך ביצה והחלטת לעשות ממנה חביתה ...אפשר להחזיר אותה חזרה לביצה ?

אני חושבת שכדי להתנתק רגשית אתן חייבות גם להתנתק פיזית.
יש אנשים ששומרים על חברות וקשר אחרי קשר רומנטי אבל זה אולי רק בעוד תקופה.
כרגע ,דרושה התנתקות.
אולי עוד שנה שנתים אחרי שכל הכאב והכעס יעברו תוכלו לחדש קשר של ידידות.

בהצלחה.

shirael

New member
זה ממש פשוט.

את מתבלבלת כי כאילו מדובר במשהו מיוחד כי אתן בנות, אבל תכל'ס - אם היה מדובר בגבר, הייתי נשארת לגור איתו אפילו עוד רגע?

נו, אז זהו.

beralle2

New member
שתיכן רוצות להיות ביחד

אבל בגלל שיקולים מטומטמים (יגידו שאנחנו לסביות) אתן מכריחות את עצמכן לשבור קשר טוב. חבל.

beralle2

New member
את באמת רוצה לנתק קשר בגלל פחדים לא רציונלים?

ממה שאני קורא, בטור של בעד הקשר יש: "קליק מיידי", "חברות טובות שמבינות אחת לליבה של השנייה" ו-"תשוקה מטורפת" ובטור של נגד יש רק "מה אנחנו לסביות?". שום טיעון רציונלי, רק פחד מטופש.
יש עוד דברים שלא סיפרת? סיבות אמיתיות ללמה צריך להיפרד?

ואם זה היה שותף ולא שותפה שהיה לכם קליק, תשוקה וכו', גם אז היית נפרדת ממנו בגלל מה יגידו?

rotemld

New member
לא

מן הסתם שאז זה היה יותר קל...וגם כי זה ירד כל העיניין הזה...התחלתי פחות לרצות את זה עד שירד לי מיזה לחלוטין...כיום אני ממש לא נמצאת במצב שאני רוצה
לחזור לזה...

זה פורום של בעלי

מקצוע פה שלצורך התמחותם מפעילים מגוון רחב של דיסציפלינות מורכבות שיעילותן הוכחה - כשרופא מבקש ממך להשתעל את גם מתחכמת ככה?

אייבורי

New member
בחי לא מובן

בתור רווקות לא היה עליכם ביקוש

במקום למקסם את הזוגיות להוספת צלע גברית, שברת את הכלים

[בתור זוג לסביות אתן וואחד אטרקציה]

למעלה