בלאסינג קאקו

מוצארט

New member
בלאסינג קאקו

למי שלא יודע, הוא משחק בקבוצת דרבי קאונטי, הוא בקושי משחק שם, והחוזה שלו שם עומד להיגמר. תמיד תהיתי, מה באמת חשבתם (או חושבים?) עליו? שחקן טוב? יצירתי? משו? אני זוכר לו לטובה את שער הניצחון מול מכבי ת"א כאן בוסרמיל לפני שנתיים או שלוש. וזהו! חוץ מדריבל אחד או שניים, תמיד הוא היה חושך (ובלי קשר לצבע העור שלו). זה רק אני חושב שהוא שחקן מאוד בינוני ומטה?

RED OR DEAD BS

New member
זה רק אתה חושב..

האחד הזרים היותר טובים שנחתו פה, עושה משחק מצויין, הגנה מצויינת, שולח כדורים לא רעים בכלל, ולפעמים שם איזה גול.. יותר מזה?

מוצארט

New member
חולק עליך

אמנם השערים שהוא הבקיע, חלקם באמת יפים, אבל יצא לי לראות אותו המון משחקים מסתובב המרכז המגרש, פשוט באפס מעשה.

RED OR DEAD BS

New member
לא חושב

הוא תמיד עשה עבודה מצויינת והעובדות מדברות בעד עצמן בחלק שהוא היה פה ב"ש הייתה אחת הקבוצות הטובות בליגה, לאחר עזיבתו החלה הדרדרות מסויימת, הוא היה הדבק בין ההגנה להתקפה, יותר מזה אני לא צריך

מוצארט

New member
נו! בדיוק מה שאמרתי!

עומד במרכז המגרש (בין ההגנה להתקפה) ולא זז (כמו דבק)

D a n n y b o y

New member
תמיד חשבתי שהוא טוב

ואתה תמיד חשבת שהוא לא משהו. אף פעם לא הבנתי אותך.

מוצארט,לדעתי אתה....

טועה,ובגדול.. לדעתי הוא מהשחקנים היותר טובים ששיחקו אצלנו בשנים האחרונו,ולא רק בב"ש. באשדוד לדעתי הוא לא היה משהו,אבל כולם יודעים למה הוא מסוגל. לדעתי הליגה הצרפתית היתה מתאימה לו יותר,למה? כי יש חוכמה,אגרסביות,ומשחק מהנה. בלסינג כבר לא יביא את הברכה לב"שתנו..

blueman1

New member
פשוט מאוד הוא עשה את העובדה שלו

בלי התבלטות, הוא פשוט היה זה שדואג לכדורים פשוטים ולא לכדורים החכמים והמרהיבים שאז אתה אומר איזה שחקן גדול.

למעלה