בלאט ולברון

בלאט ולברון

רבע רביעי, לברון מחזיק את הכדור 22 שניות בהתקפה, 2-8 מהשדה, עזר לאטלטה לצמצם את הפער יותר משהם ניסו. בלאט יכול לעשות משהו?
הכוונה היא שהרי לברון הרבה יותר חשוב לקבוצה מבלאט, מצד שני כשבלאט רואה את לברון מחריב משחק טוב וכ"כ חשוב של קליבלנד ועדין משאיר אותו על המגרש בגלל כבוד? הרי ברור שבלאט מודע לזה שלברון הורס את המשחק וגם לזה שהוא קטן לידו. הגיוני שהוא יפחד שלברון ישבות או לא ירד מהמגרש או לא יסכים לעלות אח"כ עד כדי כך שהוא משאיר אותו על המגרש?

סלים וארזה

New member
מנהל
אני לא יודע אם אתה זוכר
אבל ג'ורדן גרם לכך שבשיקגו פיטרו את דאג קולינס והביאו את פיל ג'קסון. בלאט בשנתו הראשונה ב-NBA וכל ההסטוריה שלו בישראל, בקבוצות באירופה ובנבחרת רוסיה ממש לא מעניינת בארה"ב את האוהד הממוצע. מבחינתו בלאט הוא רוקי. כשבקליבלנד שמעו שלברון חוזר אליהם לאחר "גלות" במיאמי, האוהדים נכנסו לאקסטזה. זה היה קורה גם אם היה מאמן את הקאבס ברק אובמה. כולם יודעים שזו הקבוצה של לברון וגם אם השחקן יתן משחקים מזוויעים, צריך אותו על המגרש כי הקבוצה היריבה עסוקה בו לא מעט. זה נותן לשחקנים אחרים בקליבלנד חיים קלים יותר.
&nbsp
זה מזכיר לי את ואן באסטן לפני הפציעה. לכל מקום שזז על מגרש הכדורגל ליוו אותו שני שחקנים. זה השאיר פתח לחוליט ולרייקארד לפרוח. תוציא את מסי מברצלונה ואני לא בטוח אם ניימאר, סוארס ואנייסטה יתנו תפוקה כזו טובה. עכשיו תאר לך את שלואיס אנריקה מחליט לספסל את מסי בגלל שמסי חלש באותו יום. לא יאכלו אותו חי? הרי מסי עם מהלך וירטואוזי יכול לתת גול. כנ"ל לברון בכדורסל.

למעלה