בלאגן!

Yonatan L

New member
בלאגן!

אתם עוקבים אחרי הסיפור הזה? אשה מתחזה לגבר, מפתה קטינות בצ´ט, יוצאת איתן, שוכבת איתן, הן לא ידעו שזו אישה..... מה הקטע?

augustus

New member
נוכחתי לדעת שכולנו מסוגלים

לגלות אמפתיה כלפי עבריינית מהסוג הזה, אבל רק כשמדובר בהילארי סוונק המהממת. (לא נקיטת עמדה, סתם הרהורי לילה).

augustus

New member
והנה גיבשתי עמדה

החשודה לא פיתתה קטינות, הנערות שהיא שכבה אתן היו בגיל ההסכמה. אז מה הבעיה החוקית כאן? יש חוק שמפרט מה מוכרחים לספר לפרטנר ומה לא? האם אני יכולה לתבוע מישהי שסיפרה לי שהיא דוקטורנטית, ואחרי שיצאנו תקופה התברר שהיא זבנית? ואם לעגו לילדה בבית הספר, אז הבעיה היא חינוך מיני דפוק - ואחריות על כך הן על ההורים, והן על בית הספר.

Liroy25

New member
לא קראתי את הסיפור המלא

כך שאני נוטה להסכים עם אוגי. כל עוד הדבר אולי נעשה במרמה אבל לא בכפיה, אין כאן צורך באצבע מאשימה. לגבי המרמה אין ספק שזה היה מכוער אבל אותן נערות כנראה לא נוכחו בשיעורי חינוך מיני בכדי לדעת איך נראה איבר מין אורגני.

טל קר

New member
ראיתי שבכמה מקומות קראו לו מתוך

בורות לסבית. אז אם מישהו שחושב ככה קורא את זה אז: הלו, שמעת על FTM?

Yonatan L

New member
נראה לי שהעניין לא מגדרי

לפחות מהמשתמע מהכתבה (כן, כתבות ב- YNet, אני יודע) הופעת האשה כגבר לא היתה מתוך צורך להגדיר את עצמה מחדש מגדרית, אלא דרך ´להערים´ על הנערות שנתפשו ברשתה.

טל קר

New member
דווקא אני הבנתי ההפך. שהיה מדובר

בקשר שנמשך חמישה חודשים וכל הזמן הזה בת הזוג היתה בטוחה מדובר שמדובר בצעיר ולא בצעירה. אני התרשמתי גם על פי אורך הזמן שלא היה מדובר על תפיסת זיון באינטרנט, אלא על סיפור אהבה טראגי שנגמר רע.

טל קר

New member
למה מתחזה? טרנסקסואלים הם מתחזים?

לדעתי על פי מעט הפרטים שבעיתון - כן מירמה. לא אונס כי זה היה בהסכמה. אני לא יודעת מה פערי הגיל, יכול להיות שזה נכנס תחת בעילה אסורה בהסכמה. כנ"ל לגבי נשואים שהם משקרים שהם רווקים, גברים במע´ יחסים שאומרים שהם לא, ועוד כל מיני שהם לא מי שהם אמרו שהם, באותה סיטואציה.

למעלה