בלאגן...

rotavori

New member
בלאגן...

לאחרונה (בערך יום אחרי לילה שבו אני לא ממש זוכר חלומות) אני פתאום נזכר בכל מיני סצנות מחלומות. היום נזכרתי באיזה שתי חלומות (לא זוכר פרטים קטנים) ואני כבר מבולבל לגמרי. אני לא יודע אם זה שני חלומות שונים או חלום אחד... (יש נושא משותף אך מקום ודמויות שונים) אני גם לא ממש זוכר מאיזה יום זה וכמובן עוד לילה כושל של מילד

rotavori

New member
שאלה

ב-MILD אני צריך לעבור בראש על החלום כאילו אני רואה אותו מהצד או לספר אותו בראש (לדוג': אני הולך לסופר וקונה חלב)

makron2

New member
במיילד

עדיף לדמיין כאילו מסתכלים דרך העניים שלנו. - ואפילו אם זה קשה אז לנסות,אני רואה בעיקר חושך שאני מדמיין אבל בכל זאת זה עובד. אתה צריך לדמיין את עצמך הולך באזור דומה לחלום ואז לשים לב לסימן חלום ולשחק אותה כאילו אתה מזהה שזה חלום(בעקבות ההבחנה בסימן) - דוגמא:אני הולך ברחוב ליד הבית ואז רואה חתול בצבע אדום(סימן חלום)ואז אני מסתכל על החתול/סימן חלום ואומר לעצמי **בנחישות "זה חלום"(החתול האדום/סימן חלום)"אני חולם"(כדיי להדגיש לעצמי)ו "בפעם הבאה שאני חולם(לשון הווה)אני יזכור/יידע שאני חולם" - שוב בלשון הווה,כאילו חולמים בזמן הדמיון" - ואז לחזור מספר פעמים/דקות,אפשר לשלב כמה סצנות עם מרכיבים דמויי חלום.

makron2

New member
בקטע של הזכרון

תמשיך ככה ותרשום ביומן אפילו קטעי חלומות - משהו לכתוב יהיה יותר טוב מכולם.

rotavori

New member
שתי שאלות

אם אני לא יודע אם זה חלום אחד או שניים שונים איך לרשום אותם בחלום? ומה זה VILD? מישהו יכול להסביר לי קצת על השיטה

makron2

New member
אפשר...

לרשום כמה משפטים/מילים,להשאיר רווח ואז לרשום את החלק הבא,עדיף מכלום ובדרך כלל אחרי שרושמים משהו דברים קופצים לראש לבד. זה כמו לאמן שריר,גם במידה ולא זכור כלום באותו היום הסיכויים שתזכור לאחר מכן ישתפרו,כמו שציינו ככל שישנים יותר יש יותר חלומות - אז גם אם ישנים קצת שעות כמה ימים צריך לזכור שברגע שתישן יותר אז יהיה יותר חלומות ויותר זכרון מהם. בקשר לשיטות אחרות,אני מתמקד במיילד וויילד.

rotavori

New member
סוף סוף

חלמתי בלילה כמו שצריך (אולי באמת זה קשור לכמה שישנתי בלילה) ושתי שאלות: שוב, מישהו יכול להסביר לי מה זה VILD? bluscale ראיתי את זה בבלוג שלך איפשהו ובמילד, כמה פעמים בערך אני צריך לעבור על החלום בראש? אני עובר עליו איזה 10 פעמים וכלום - אין תוצאות

וולפהרט

New member
פשוט מאוד

אתה כותב ביומן חלומות את מה שאתה זוכר, עם רווח או קו בין קטע לקטע ואז מוסיף כוכבית למטה ומציין שאתה לא זוכר אם זה חלום אחד או שניים, בדיוק כמו שאמרת. אני יותר בכוון של לחשוב שאם יש משהו משותף בין שני קטעי חלום הם כנראה אותו חלום שגלש ממקום למקום.

למעלה