בלאגן

בלאגן ../images/Emo4.gif

נמאס לי!!!!!! אני רוצה שקט. ש ק ט !!!!! נמאס לי מהביקורת העצמית, מרגשות האשם המיותרות, נמאס לי מהפחדים ומהחרדות. נ מ א ס. אז יש לי כעת בחירה בין שתי אפשרויות. האחת...יש פוו בסביבה איזה בניין גבוה אולי אעלה לגג אשקיף קצת על הנוף ואנסה לעוף. השנייה... לחוות מדיטצייה. אם אני לא רשמתי כלום בהמשך הערב תדעו שבחרתי באפשרות הראשונה.

Yesindid

New member
לההההה.....

לא מאמין לך אפילו לרגע. איך הגעת לרשום את ההודעה הזו? חסרה לך תשומת לב? אז הנה קיבלת. עזוב... שחרר.. ותפסיק לדבר שטויות!

נדמה כי....

הגזמתי. אך התחושה בעת כתיבת ההודה הייתה מאד קשה. לא זכורה לי חוויה כזו בעבר וחוויתי חווית מאד קשות. עצמת הכאב הייתה כל כך גדולה...רציתי לסגור את כל הדלתות ולזרוק את המפתח לים. האמת לא ציפיתי לתגובה רק ביקשתי למצוא פורקן וזה מה שיצא. הכאב עדיין נמצא בפנים, אך התנסתי במדיטצייה קלה, ואני מאמין שהצלחתי לשחררו גם אם רק חלק קטן ממנו. אני רוצה להודות לכם לכל חברי הפורום, אתם כותבים דברים חשובים ומעבירים הייטב את המסר. אני אוהב אתכם הרבה. לא תמצאו אותי פה יותר תחת הכינוי גשם ירוק. אך כמובן שאמשיך להיות עמכם לקרוא ולכתוב תחת כינוי אחר. הרבה אור שלווה ואהבה לכולכם יקיריי.

עניני גגות

לקפוץ זה הדבר האחרון. נכון לפעמים, אני לא אומר, מתחשק לנסות, ואתה אומר לעצמך: צעד אחד לשמים, בסך הכל צעד וזאת אולי האפשרות היחידה לזכות בחרות הקלאסית. אבל במחשבה שניה: עדין מוקדם מדי. אתה קופץ צעיר. ומה תעשה אם תיפול על יד אחד שאתה לא מכיר? * חכה כמה שנים, קודם שיקפצו אחרים, שיעשו ניסויים, קודם שיקפיצו שפנים ויראו איך הם מגיבים. בינתים רק תעלה למעלה, תתרשם מהנוף (חכה עם הסוף). - עצה מעשית. בכל גג יש לחפש קודם-כל פרטים שיסיחו את דעת הקופץ מהקפיצה. מי שמחפש נשאר תמיד על הבתים מי שקופץ סימן שלא מצא. יהונתן גפן רוח

אור ירוק

הצגת בפני עצמך 2 אפשרויות: או לעלות על גג בניין להסתכל על הנוף ולקפוץ, או לעשות מדיטציה, נכון? לפי דעתי, תעשה את שנייהם: תעלה על גג שמשקיף על הנוף וביחד עם זאת תעשה מדיטציה...
יותר מרגיע....

גשם ירוק או מה שתהיה ../images/Emo24.gif

שלום לך!!! שקט רק אנחנו יכולים ליצור במחשבותנו ברגע שנפסיק לחשוב. ביקורת עצמית תפסיק ברגע שנוריד רחמים עצמיים ושיפוט מסיבי. אנחנו השופטים הכי קשים לעצמנו ולא אף אחד אחר. אם נמאס לך מפחדים וחרדות תחליט שאתה זורק אותם לים ומקומם לא יהיה איתך עוד לעולם. כמו כן הזרם להם הרבה אור ובקש מהם לפני שתזרוק אותם שיפנו את הדרך, רק אם הם לא יפנו אז תשליך אותם לים, כן למעמקי הים וקודם תסגור אותם בתוך בועה אטומה. תאמין לי הם כבר לא יחזרו יותר. לגבי תעופה אני מרשה לך לעוף מבחינה רוחנית. קוראים לזה מסעות אסטרלים. זה מאד נעים ואפשר לעשות זאת גם עם שוכבים במיטה, בכלל לא צריך לעלות על גג הבנין. אם אתה זקוק לראות את השמיים אז אתה יכול להשתרע על חוף הים ולבצע את אותו מסע תעופה אסטרלי. מדיטציה טובה תמיד מומלצת. מכוון שקראתי את שרשמת בהמשך אז אני שמחה שעשית מדיטציה ויכול להיות שבתוכה הצלחת קצת לעוף. אז שיהיה לך המשך יום מוצלח, על תשפוט את עצמך,ושים איזה מוסיקה שקטה ומרגיעה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

ד"א לגשם הירוק קוראים מסטינג

ואני לא חושב שהמלך או האזרחים אהבו את זה כל כך.. אבל לא זוכר את כל הסיפור.. רוח

למעלה