בלאגן עם האזעקה

pupik

New member
בלאגן עם האזעקה

טוב אז כמו כל אופנוען מתחיל,החלטתי שצריך לבדוק את יכולות האזעקה עד תום, וכמובן שהדבר הראשון שעושים הוא להכנס עם השלט לשחיה קלה בבריכה, לצערי זה השלט היחידי שלי, ומה שנשאר לי זה אופנוע שלא ממש רוצה להתניע.יש לי מפתחון חמודון שהבנתי שצריך לנטרל את האזעקה אבל מתברר שגם אחרי הנטרול האופנוע לא ממש בקטע של להתניע .. למישהו יש קצת מושג מה עושים עכשיו ביום שבת? מלבד לקחת פלאייר ולהתחרע על חוטי החשמל???

הרבה אני חושב שאין לך מה לעשות,

וחבל שתתחיל להתחרע על חוטי חשמל ולהרוס דברים..... לדעתי לא יהיה מנוס מלהגיע עם האופנוע (אם השלט יצא לגמרי מכלל פעולה) למקום התקנת האזעקה על מנת שיעשו לך שלט חדש

pupik

New member
עם האופנוע??

להזכירך אי אפשר להתניע יותר את האופנוע?? איך אני בדיוק אמור להגיע איתו?

nirz

New member
אם השלט מפרפר בין חיים ומוות אפשר

לגשת איתו לכמעט כל עסק לאביזרי רכב,ושם משכפלים אותו במקום (אמור לעלות 100 ש בקרוב).דרך אגב,נסה לפרק אותו וליבש אותו עם מייבש שיער,יש סיכוי לא רע שעם סוללה אחרת הוא יחזור לחיים...

bondi78

New member
פתרון זמני

אז ככה השבוע גם היתה לי בעיה דומה ב-gs -השלט לא רצה להפסיק את האזעקה-אחרי יומיים חבר טוב תיקן את האזעקה- אבל במשך יומיים הנעתי אותו כך: פתחתי את המושב- הוצאתי את אחד המגעים במצבר (נראה לי שהמינוס) סובבתי את המפתח בסוויץ´ וחברתי חזרה את המגע וזהו- אני מקווה שאצלך זה יעבוד- כך שלא תצטרך לשלם על גרר.

pupik

New member
טוב אני אנסה

כי באמת גרר בגלל שהשלט לא יודע לשחות.. לא נראה לי כלכך... (ועוד כתוב עליו עד 50 מטר)

pupik

New member
:) כן עשיתי לו פן, סילסול

פתחתי.. יבשתי הוצאתי את כל האצות.. , הנורה דולקת בעמימות קלה עד מתונה כשלוחצים חזק על הכפתור אבל... האזעקה לא ממש מגיבה לה. אני לא מבין מה הקטע של המפתח לניטרול האזעקה אם הוא רק מפסיק את האזעקה אבל לא משחרר לי את כל האימובילייזרים למינהם.. האזעקות האלה עושות יותר רע מטוב...

למעלה