בלאגן בסידני?....

ettie2

New member
בלאגן בסידני?....

האם באמת היכו המון אנשים בעלי חזות מזרחית?איך חברי הפורום מרגישים?האם עלה פחד מסויים לאויר?.... מקווה שזו רק רוח רעה שתנשוב כפי שבאה....

מה שמצחיק אותי בכל העניין

הוא שה"אוסטרלים האורגינליים" מתעלמים יפה מאד מהמקורות שלהם-עצמם. מאיפה הם הגיעו לאוסטרליה? אפילו אם נניח שהם לא מצאצאי המוגלים לפה (שזו, אגב, לא בושה מי-יודע-מה גדולה), הרי שהם צאצאי אלה שכבשו בחוזק-יד ודי באכזריות את היבשת הזו מתושביה המקוריים, ועכשיו הם יכולים להנות מפירות הגזל (זהב, ברזל, אורניום, אלומיניום...), לשבת על חוף-הים ולשתות בירה. שנאמר: "וישמן ישורון ויבעט". מי הם שיבואו בטענות למהגרים? הם בעצמם זה-מקרוב-באו, בלונדינים חיוורי-עור באמצע המדבר. איפה הייתם ב-67'? איפה הייתם ב-48'? איפה הייתם?

איון שום דבר מצחיק במה שקורה

בסידני. תמיד ידענו שיש פה ניאו נאצים ושונאי זרים , עכשיו זה צץ מעל לפני השטח. אני מציע למי שחושב שהענין משעשע להפנים שברגע שמתחילים עם גזענות לא יודעים אף פעם איך זה נגמר. ישראלים גם הם מוצאם מהמזרח נתיכון, כמו הלבנונים ועל השלטים היו סיסמאות נגד הווג'ס גם. אני מקווה מאד שהחברה האוסטרלית תקיא מתוכה מהר אנשים כאלה בעלי דעות גזעניות. אני רוצה להאמין (ולצערי מתקשה) שמדובר באירוע חריג. 5000 אנשים שהתכנסו במטרה להרים דגל של שנאת זרים לא תורמים לעניין.

talzag

New member
שטויות

בסה"כ 300 אלף מוסלמים באוסטרליה. עם חוקי ההגירה הנוקשים הם לעולם לא ידביקו את הקצב. לפחות לא בעולמנו

אני בכל זאת חושב שזה מצחיק

בלי קשר לעובדה שזה מזעזע ומסוכן ומגעיל. אפשר להתייחס לאותו אירוע בכמה דרכים שונות בלי שזה יפגום בלגיטימיות שלהן. וכבר אמר מי שאמר: "החיים הם קומדיה למי שחושב וטרגדיה למי שמרגיש" (ואמר מישהו אחר, מל ברוקס: "טרגדיה זה כשאני חותך את האצבע. קומדיה זה כשאתה נופל לבור-ביוב ומת.") אם אתה רוצה אתה יכול לקטלג את השעשוע שלי תחת הקטגוריה "צחוקים מרירים".

jsk

New member
אח... אוסטרליה אוסטרליה

האם מישהוא שהיה פה יכול להכחיש שיש פה ים, שמש, מים וחופים שנראים כאילו יצאו הישר מז'ורנל המפרסם את גן העדן? האם מישהוא שנכח במצעד לציון יום השנה הסיני וראה תחת השלט "אוסטרליה מושיטה יד לאסיה" צעדה של לבנים וילדיהם האסייאתים המאומצים ,יכול להכחיש את קיומם של אנשים טובים? או מי שראה כל שני וחמישי מסעות התרמה כאלו ואחרים וראה איך אנשים נותנים בלי לדפוק חשבון.האם האדם הסביר יכול להכחיש שרוב מוחלט של האוסטרלים מביטים בהלם על המהומות האלו תוך שהם לא מאמינים שבתוכם גדלים רעיונות גזעניים ומכוערים שכאלה. אבל המציאות כמו הטבע האנושי היא כנראה דבר מורכב.משום שגם אי אפשר להכחיש את העובדה שאוסטרליה נישלטת בפרלמנט במדיה בשוק העבודה ע"י אוכלוסיה אנגלו-לבנה שהביאה איתה לא רק את הטוב של אירופה אלא גם החרא שלה .והשליטה הזאת מותאמת פחות ופחות למציאות הדמוגרפית המתהווה על אף כל הנסיונות למנוע אותה ע"י מכסות.לאוסטרליה עוד מחכה דרך ארוכה עד שתבין שפה זה לא אירופה ואם מישהוא באמת ובתמים מאמין בעליונות הגזע הלבן יתכבד יוציא דרכון בריטי (בדיוק כמו שדיויד היקס עשה) ויעוף הביתה לאמא אנגליה. ועוד תגובה קטנה להודעת הבבונים שפרסם הבבון הישראלי: 24 שעות חלפו ואין מגיב, אף מנהל לא טרח להעיף את ההודעה הגזענית והמכוערת הזו, אף צדיק לא הגיב. ובכן בבון ישראלי יקר, תתפלא לשמוע שבכל אוכלוסיה יש בבונים (תראה אותך לדוגמא) אבל יש גם לא מעט אנשים נורמלים.מענין לציין שהראשון שנתן לאישתי עבודה היה לבנוני,אותי באופן אישי גייס לעבודה סורי בעבודה מסויימת.ואולם כשאני רציתי לגייס עובד ובין קורות החיים בלט לטובה הרזומה של "מחמוד" מנע ממני הבוס האוזי שלי לזמן אותו לראיון תוך שהוא מביט בי ולא מאמין שישראלי רוצה לגייס מוסלמי. חבל שלא שמעת את סיפוריו של הבחור הלבנוני שעבד איתי שנהג לספר שבבי"ס כשהאוזים נהגו לצעוק לו לבנוני מזדיין לך הביתה הוא השיב לפחות אנחנו הגענו לפה כמו בני אדם במטוס ולא כמותכם באזיקים בספינה. תהיה בטוח שאף על פי שהוא מדריך באומניות לחימה ,הוא לא השתתף בשום קטטה.

מיקש

New member
קצת אירוני...

>> ואם מישהוא באמת ובתמים מאמין בעליונות הגזע הלבן יתכבד יוציא דרכון בריטי (בדיוק כמו שדיויד היקס עשה) ויעוף הביתה לאמא אנגליה. אתה כנראה לא מעודכן עם מה קורה היום באנגליה ועד כמה זה לא ממש שונה שם.

ChooX

New member
הקטע עם היקס די מטריד

העובדה שאוסטרלי צריך לההפך לבריטי כדי לקבל יחס הוגן מצד ארה"ב צריכה להדליק נורות אדומות אצל הרבה אוסטרלים. זה נראה לי מאוד מעליב ורק מוכיח כמה ג'ון הווארד חלש לעומת בוש ואיזה יחס מזלזל מחזירים האמריקאים בתמורה לנאמנות הגובלת באובססיה מצד הראשון.

magratogg

New member
I bet THIS won't be on Ynet

I bet THIS way to handle the problem isn't going to be mentioned in the Israeli media...

למעלה