בלאגן אחד גדול!

מאמינוי

New member
בלאגן אחד גדול!

אולי תחשבו שאני ג'יפה בכלל אבל באמת שאני מנסה... קודם כל יש לי תינוקת שלא מזמן התחילה ללכת והבלאגן רק איתה חוגג כי הצעצועים בסלון ובכל חור אפשרי... יש בעלול ממש וואחד בעלול שמזה בלאגניסט ולא עד היום לא הצלחתי להרגיל/לחנך או כל דבר איתו... עכשיו כששניהם ביחד סוף עולם אצלי בדירה! חוץ מזה לא מזמן עברנו דירה ומסתבר שהיא יותר קטנה מהקודמת כך יוצא שגם יש חוסר במקום אבל יש פלוס שיש לי עכשיו 2 מרפסות... אבל מה אני לא יודעת מאיפה להתחיל! אני גם בהריון+עובדת משרה מלאה, מדי פעם יש לי חופש בסופ"ש או באמצע שבוע.... אבל מה ואיך אני יוכל להתגבר על כל הבלאגן... ובכלל עוד מאט פסח...

טליW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל, דחוף, לנשום עמוק
אין אצלנו אנשים ג'יפה
אצלנו יש אנשים עם רמות בלאגן משתנות
תקראי את מה שכתבתי פה (וגם תנצלי את המסמך המצורף...): מה עושים כשהבית "מתנפל" עלינו
ו..... אנחנו פה לעזור ולתמוך - לא להתיאש!

YULI9

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אין אנשים ג'יפה (אולי יש אבל אין לזה שום קשר להרגלי הסדר והניקיון שלהם
). בשביל אנשים כמונו שמתקשים להתמודד עם ארגון וניקיון הבית קיים הפורום הזה. אני בטוחה שתוכלי לקבל כאן הרבה רעיונות איך להתחיל ואיך לשמור (נסי גם לדפדף לאחור). אפשר גם לקבל חיזוקים בימים קשים. זה שהבלאגן מפריע לך מאוד זה כבר צעד ענק להתחלה. בהצלחה.

I Was Hoping

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

תישארי פה, והכל כבר יסתדר מעצמו, את תראי!

iditush forever

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

תשארי כאן בפורום ותקבלי המון טיפים ועיצות באיך לסדר את הבית. ובהצלחה...

לשים בקופסאות חומד, כל מה שמסתובב

פתרתי את הבעיה עם הבת שלי ככה כל דבר שלא במקומו הולך לקופסא (חחחחחח לפי תאריכים) אבל אני ממש רעה כל כך, כי לכל הניירת שמתי מגירה ליד המחשב בה אני מרכזת כל נייר שמסתובב תנסי, מרוב שיחפש אח"כ לבד לבד יבין ת'רמז גלית

למעלה