בכניעה אני מודה...

RossandRachel

New member
בכניעה אני מודה...

חשבתי שיש איך להתחמק, אבל אין!קניתי את דיסק השמיעה וחשבתי שזהו אבל היום חברה שלי הביאה לי מתנת יומולדת את הסרט ואין מה לעשות: אינמ כורה לרנט!!! והדבקתי את החברים שלי בזה!!!!! ואני מודהל אלוהים שזה בא בדדיוק כשמרילו יצא מחיי ונגמר... רנט זה הדבר הכי יפה שקיים בעולם הקולנוע/התיאטרון וזה פשוט מושלם, המשחק, העלילה והכי חשוב- השירים הכי יפים שקיימים! עשינו קליפ לעבודה בספרות והשתמשנו בסיזנס אוף לאב ולקליפ של תקשורת אני משתמשת בטייק מי אור ליב מי...ואלוהים ישמור הרנט הזה הוא מכת התמכרות קשה ביותר!חח אז בהודה מרגשת זו רציתי להודיע לכל הרנטהדים שבתהליך התמכרות של פחות מחודש (קצר, אך קטלני), אני אתכם!

Adidush888

New member
חחח אני כבר איזה 3 חודשים

אבל רק בחודש האחרון אני ממש ממש מכורה לא יכולה להפסיק לשמוע, ולראות, ולכתוב מילים בשיעורים, ואני יכולה לחקות כל תנועה של השחקנים מהסרט בכל "given moment" וגם חצי מההצגה! אין על רנט!!!! והזמרים והמוזיקה. הדבר היחיד שיש לי להגיד זה:"Thank you Jonathan Larson"

shoorot

New member
מה יש במחזמר הזה?

אין לי מושג. אבל גם אני באותו מצב... כבר המון המון זמן. לא נמאס לי עדיין. השירים מתנגנים לי בראש (כמעט) 24/7.

RossandRachel

New member
זה מדהים!

גם גרמתי לכל החברים שלי להתמכר ואלה שראו פעם אחת לא הפסיקו לשיר את השירים ויש כאלה שרוצים לקנות את הדיסק עכשיו..משהו מיוחד ונדיר

The gift

New member
ברוכים הבאים החדשים...

אני מכור למחזמר הזה כבר תשע שנים

Adidush888

New member
חחח ראיתי את זה לפני 9 שנים

רק שהיה לי קצת קשה להיות מכורה כי לא הבנתי אנגלית, כי הייתי בת 6... אבל ראיתי את זה עם הקאסט המקורי...רק חבל שאנ לא זוכרת... רנט זה פשוט פשוט מדהים... אני כבר לא יכולה לחכותת ללכת לניו יורק ולראות את זה און סטייג'. או שיביאו את זה לארץ, למרות שהתרגום בטח יהרוס את זה. כשראיתי את "i'll cover you" בyoutube עם ווילסון וג'סי אני פשוט בכיתי מרוב התרגשות, זה היה קטע מדהים פשוט!!

strungout

New member
היי. גם אני מכור.

אני לא יודע אם מכור, אבל שהייתי בניו-יורק לפני שנתיים עברתי כל הזמן בברודוואי וראיתי רנט בכל מקום ולא ידעתי ממש מהזה ואני לא כזה מתעניים במחזות זמר. שבוע שעבר ראיתי את העיבוד הקולנועי המדהים הזה וזה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי!! התאהבתי בהכל באווירה בשחקנים ובעיקר בשירים, אופרת רוק לא מהעולם הזה. איך אפשר לתעד את החיים שהחיים נראים כמו סרט?!?! :) כבר הורדתי תפס קול ואפילו חיפשתי אותו בחנויות דיסקים חח ועכשיו כבר ראיתי את זה פעם שלישית.... אחח סרט מדהים, סיפור מדהים. איזה כיף שיש עוד אנשים מכורים לדברים כל כך איכותיים! :p

shiratel

New member
חעחע

אני רואה שיותר ויותר אנשים פה מתמכרים לרנט... אולי פשוט תפתחו פורום וזהו? בשיא הרצינות! זה כבר מתחיל להפחיד... חח סתם זה לא ברצינות. אני ממליצה לפתוח פורום "רנט" מהר לפני שהפורום שלנו הופך לפורום הזה! הכל כמובן, ברוח טובה... עד שאני לא אראה אני לא אבין.

למעלה