בכנות

בכנות

האם נוח לכן/ם לצאת ולהכיר - אלמנ/ה בגלל מה שמשותף (מותו של בן זוג ) -גרוש /ה ע ם ילדים כי הוא מעוניין בפרק ב' - גרוש/ה עם ילדים גדולים כי אין רצון להתמודד מחדש עם מתבגרים - לסטטוס אין כל משמעות לכן גם רווק מעל לגיל 35 בא בחשבון - כולם באים בחשבון עם יש משיכה מינית ועוד דברים משותפים מי במקום האחרון בכל מקרה ולמה ?

עונה לך בכנות ...

מחפשת איכות ולא סטטוס ... למעט צעירים מאד ונשואים, (מתוך הכבוד למוסד הנשואים ומתוך הכבוד לעצמי ולצרכיי) שהם מחוץ לתחום עבורי ..לא מגבילה עצמי בהכרויות .. במילא למצוא גברים פנויים באיכות זה נדיר אז למה להגביל ?

לורי60

New member
לידועה בציבור

דעתי היא שכאשר מגיע רגע שמחפשים לבנות פרק ב' בחיים. לי כאלמנה יהיה קל יותר ליצור קשר עם אלמן בגלל ההבנה והרקע המשותף לצערנו לורי

kampf

New member
היי ידועה...../images/Emo140.gif

תראי אין לי הרבה נסיון אבל נראה לי שקודם זה עניין של רצון והחלטה ללכת על זה. וברגע שזו החלטה אז איך ומה ומי זה מסתדר עם הזמן.בהתחלה זה קשה,לחזור לדייטים ולשיחות היכרות אם אנשים זרים, וצריך כל פעם לספר את הסיפור שלך מחדש. אבל מה עדיף??? קשה לדעת כל אדם, וסיפור החיים לו ,כמובן שחשוב קודם הקשר האישי, ומצד שני קשר אישי טוב שמתפתח יכול גם בקלות להתפרק בגלל בעיות טכניות. שגב

לבנדר3

New member
לידוע בציבור שלום

לפעמיים לסטטוס יש משמעות,למשל רווק בוגר שאומר שאין לו נסיון במגע עם ילדים והוא בעצם ילד מגודל בעצמו

למעלה