בכל דבר טעות

מוותק

New member
בכל דבר טעות

בכל דבר שאני עושה בחיים שלי אני מוצא את הטעות, שמעתי את המשפט הזה היום בשיר וזה עשה לי טוב זה גרם לי להרגיש שייך, שיש עוד כמוני. בכל דבר שאני חושב לעשות, עושה, מדמיין, אני רואה גם את השקר מאחורי זה. אם יש עוד מישהו שמרגיש או הרגיש ככה הייתי שמח אם היה כותב מה הוא חושב בנידון. כי לי אין תשובה, אני כבר רוב הזמן לא מחפש תשובה, רק מעביר את הזמן באדישות.

joejoe3

New member
מהי טעות?

הטעות אינה בדברים עצמם, אלא באיך שאתה רואה אותם. נראה לי שטעות היא איזשהו פער בין "מה שקרה" לבין "איך הדברים אמורים היו להיות". עכשיו, לפי מה אנו קובעים איך הדברים אמורים לקרות? מדבריך גם נראה שאתה חי בחוסר כנות - עושה דברים שנראים לך כשקר. אם מבינים שהדברים תלויים בך ובגישתך לחיים, אז אפשר לשנות אותם.

Saladin

New member
מוותק תקשיב לג'וג'ו - טעית.

טעית - הטעות היא לא בדברים עצמם כמו שחשבת, אלא באיך שאתה רואה אותם. אתה יכול לשמוח בטעות שלך בלב שלם.

Lu Tze

New member
כולם ככה מדי פעם.

בעצם, אם יש אדם שלא מרגיש לפעמים שהוא לא דפוק בצורה יוצאת מהכלל, הוא כנראה *כן* דפוק בצורה יוצאת מהכלל. ואם כבר, חפש את המילים לשיר "creep" של רדיוהד.

Saatlan

New member
גם בהצלחות הגדולות ביותר יש טעיות

סתם לדוגמא, בחר האדם את כל הדרכים הנכונות והביא שהעסק שלא ישגשג, בדיור כפי שחזה ורצה. עם הכסף שהרוויח נסע לחו"ל - אבל מה, אם לא היה נוסע היה יכול לפגוש במשהי שתהיה לאישתו עם הזמן. אם ידע את זה יגיד "איי! איזו טעות עשיתי, השקעתי הכל בכסף" אז נכון לומר בכל דבר, בין רע לטוב, קיימת טעות, משמע החמצה.

למעלה