בכל אשם שלח.

אשכולון

New member
בכל אשם שלח.

לפי דעתי בכל אשם שלח. הוא ניחס את מכבי. בגללו ירד המתח ולפי דעתי עכשיו יותר מתמיד אסור לתת לו ולערוץ ה``מצחיק`` שלו לשדר את מכבי. אני שוקל פניה לראש הרשות השניה שיודיע בערוץ 1 שמהיום ערוץ 5 לא ישדר יותר את מכבי מפחד ניחוס עתידי. תאמינו לי שאני לא אוהד של ירושלים או של גליל או של מכבי או של אף קבוצה. אני פשוט אוהב כדורסל טוב. ה``פסטיבל`` של אוהדי מכבי המוצהרים שהילך כאן אימים בימים האחרונים פשוט קיבל היום נוק אאוט מושלם!!! ערוץ 5 שידר, שלח פירגן כמו שלא פירגן מעולם אבל ירידת מתח קטנה ממש קצר קטן ומיקרי הביאו למכבי הפסד ראשון העונה מוקדם מהצפוי. אכן סתם ירידת מתח פיצפונת, ממש משהו שלא צריך לתת אליו יותר מידי את הלב. הכל יהיה בסדר אין בעיות אנחנו הכי טובים, אנחנו לא טועים ומה שמנחם זה שהפסדנו לקבוצת מכבי. תאמינו לי חברים שאין לי כל רצון לנגח בכם ו/או ללעוג לכם. אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כאן כל הזמן לאוהדי קבוצות אחרות ובמיוחד לאלה של ירושלים. אז לידידי: רועי, MEGA, DOVI ,מכביסטית תראו כמה זה לא נעים לראות בערוץ 5 את קבוצתכם מפסידה!!! לסיכום באמת ערב קליעות ענק של מכבי חיפה שכל מה שעשתה הצליח לה לעומת ערב בינוני משהו של מכבי. אבל בספורט כמו בספורט אין מנצחים בטוחים אין טובים יותר ואין טובים פחות המשחק מתחיל מאפס אפס והכל פתוח!!! אז נראה אם אתם מספיק נבונים לקבל את ההערות שלי בצורה בוגרת או תמשיכו בדרכם הנלוזה שהנה היום נתנה לכם אצבע משולשת?!

אשכולון

New member
אני כן רוצה שמכבי תנצח

שלא יהיו אי הבנות, בכל משחק שמכבי משחקת במסגרת הארופאית כמו גם כל קבוצה ישראלית אחרת אני רוצה שהיא תנצח!!! בארץ אין לי בעיה מי מנצחת העיקר שיהיה כדורסל טוב.

MagaYello

New member
שקשוקה

של שטויות. אני בז לכל מילה שנכתבה בהודעה האחרונה שלך. מה קשור ההפסד של מכבי לקמפיין שמנהל שלח נגד מכבי כבר למעלה משנתיים? במה הוא משנה אותו? איך שלח ``פירגן`` למכבי אתמול? כל ההבלים שלך, שכנראה נובעים משכרון ההפסד של מכבי, לא קרובים ולא משנים שום דבר מהמציאות. גם אם מכבי תפסיד עוד 100 פעם בליגה אני עדיין אחשוב ששלח הוא בזיון. וכל הכבוד למ.כ חיפה על הניצחון. מעבר לכל הקישקושים והפיתפותים היא נתנה משחק גדול, וכמו שמכבי נראתה - הגיע לנו הפסד.

אשכולון

New member
שקשוקה זה טעים

אני דווקא אוהב שקשוקה. אמנם לא מוקדם בבוקר אבל בהחלט אוהב.

MagaYello

New member
אני דווקא מעדיף פול

למרות שכבר הרבה זמן לא יצא לי לאכול.

McDVD

New member
שקשוקה

של שטויות אתה אומר על שלח. אני באמת לא מבין מה יש לך ולאדון מרום נגד עופר שלח. הוא פרשן מצוין ואחד הפרשנים הטובים בארץ. זה שהוא יודע הרבה דברים בתחומים אחרים זה דבר אחר אבל לא מובן מה יש לכם נגדו. אני לא יכול לאמר שהוא אוהד מכבי אבל בנוסף אתם לא יכולים לאמר שהוא יוצא נגד מכבי.אתם לא יכולים להתבסס על כלום ואל תגידו לי שטויות על איך שהוא מפרש במשחקים נגד מכבי או בתכנית צעדים.בקיצור שקשוקה של שטויות.

למעלה